Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si d ela mine, vad ca au mai aparut fete noi...

eu am fost internata cu Fla..am ceva probleme cu el....acum e pe un regim foarte strict....o sa fie bine..

eu...si eu sunt pe un regim f strict..si o sa fiu si eu bine..
Inca nu am ajuns la Bucuresti, poate saptamana viitoare, oricum, merg inainte cu regimul si cu tratamentul..

calculator.,..inca nu il am acasa, azi sau maine il luam, sper sa mearga, s anu mai avem surprize cu el ca asa m-am saturat de el

nu am apucat sa citesc decat pe f sarite, din motiv ca sunt la servici..
V-am pupat, revin..SPER!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy pentru Flavius si pentru tine. Sa va faceti bine si sa scapati de regim.

Lady - parca povestesti de Dutzu cu mersul pe strada... si uite de aia ma oftic ca soacra-mea intra in categoria aceea cu "il tin in carutz sa nu se murdareasca"... Eu cand vin cu el din parc (unde nu e iarba ci nisip, ca traim in Bucuresti), este maro tot copchilu', cu niste degete pline de noroi impietrit acolo... de frec cate 1/2 de ora la mainile lui.

Azi dimi ... eu ma spalam pe dinti... vine si Dutzu si-mi cere periuta; incepe sa se frece pe dinti cu ochii la mine; eu incerc sa-i arat cum se face corect... insa frecam cu spor si probabil imi tremura corpul... dupa vreo 2 minute il vad ca incepe si el sa se balangane cu periutza in gura... ca sa faca asa, ca mine

Gata, la treaba

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am primit rezultatele de la testele genetice si sunt bune. In cazul lui Rares malformatia cardiaca nu se asociaza cu un sindrom genetic.

Nu imi vine sa cred ca mai sunt cateva zile si plecam....

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Magda

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

magda

lady parca citesc despre David...pana la operatiunea ,pipa' ...si sunt de acord total cu tine despre copii plimbati cu caruciorul sau in tricicleta pana la 5 ani ...eu jur ca nu inteleg rostul tricicletei...daca ai timp sa pove cum ati scapat de pipa si de bibe...
si el bea din canuta cu cioc si pai...dar am eu un fix sa nu-i dau laptele cald in bibe de plastic....el are bibe de sticla...si din motivul asta inca bem din bibe ...
mummy haios rau piciul

ne-am intors din ,calatorie', a urmarit tot ce a miscat, cred ca nici nu auzea ...dar ii atata de cald deja ca imi era greata de caldura prin piata

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Camy.Ce a patit piticul?
Magdace bineeeeeeeeeeeeeeee
Busy...super tare Dutzu
Ady...cum imi fac timp..iti povestesc experientele in detaliu.

abia ce am sosit din parc,papat si a si adormit lipistoaca mea.

vaaaaaaa tzzzzzuc pe "toace"

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

aaaaaa...ziceai ca nu intelegi rolul tricicletei...are un rol...cand mai cresc si incep sa pedaleze si face mai usoara trecerea de la stat in carut la stat in tricicleta si efectiv pedalat.plus ca avand maner de impins,ne e noua mai usor,atunci cand se plictiseste copilul nu il cari pe el intr-o mana si tricicleta in alta,cum era pe vremuri

gataaaaaaa,gone

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

asa o fi...desi daca vreau sa-l plimb il plimb f bine in carucior...si am vazut multi copilasi rasturnati pe vreo bordura cu tricicleta de parintii/bunicii care erau cu ei, chiar sub ochii mei...nu mi-a placut ce-am vazut...
si sincer, dintre toti copii pe care ii vad pe afara cu tricicleta nu am vazut unu care sa pedaleze el, chiar si la 3 ani...
mai de folos mi se par masinutele/bicicletele pe care le impinge cu picioarele.....dar asta ii doar parerea mea...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

aaaaa...da,logic,nimeni nu te condamna iubita...si ai si dreptate cu rasturnatul si nonpedalatul pentru ca deobicei parintii cumpara trici dupa firma si cost,nu verifica daca e "safe" sau nu pentru copil.
si eu azi cand ma intorceam acasa,o bunicuta si-a rasturnat nepotelul pe strada.era intr-o tricla DHS,fara bara de protectie,fara centura,fara nik..si intr-o panta:buf in cap!insa piciul(avea vreo 3 ani)pedala

pai daca nu ii invata nimeni sa pedaleze..si doar ii plimba ca pe trofee(stii cum e miss plimbata in SUA,s-o vada tot tinutul)..asta este!
noi am cumparat tricla,de la bazar.aproape noua,nu-i de firma de renume,e facuta de "cineji"..dar e ok, nu o ia vantul ca mare,nu-i pitica cum se poarta acum,are bara de protectie..sunt multumita.nu va tine pana la 3 ani,insa pana invata ea sa pedaleze si o descentreaza de tot mai este..cam pe la anul,la vara asa...

Citat:

Mergi la inceput

http://www.biomania.ro/cereale-bio-benevit-hrisca-orez-fara-gluten.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

ce parere aveti?eu as incerca..si pt mine si pentru Rebe!

voi ce cereale dati la piscotei?

Citat:

Mergi la inceput