Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Aha, deci nu numai eu am o "santajista emotional" in familie... Sophia a inceput ca dupa ce se satura- fie ea mancare, fie lapte- sa arunce tot de pe masuta, cat de departe poate. Ieri i-am aratat degetelul si am certat-o. Adica am incercat, dar mi s-au oprit cuvintele in gat cand mi-a tras mana (cea cu degetul ridicat spre ea) si si-a culcat capsorul pe ea cu muuulta tandrete.

Lady, despre bicicleta electrica, a durat 3 ani pana au adus-o in Canada. Acum mai avem de asteptat pana se traine-uieste personalul de aici cum s-o foloseasca. Dar avem rabdare. In plus, avem si altceva pe care sa ne concentram si care e mai importat sa fie facut mai repede: scaunelul electric. Maine avem inca o sedinta de incercari cu ea. Dureaza si cu asta deja de mai bine de un an, pentru ca trebuie sa vada ce sistem de control e mai bun pentru Diana, cu care se descurca ea cel mai bine. Cum tot sistemul (carut+ controale) costa mai mult decat un van scump, nu ne putem arunca cu capul inainte oricat de mult mi-ar place ca sa obtinem cat de repde independenta asta. Dar altfel, abia astept: dupa 4 ani, Diana ar putea sa se deplaseze din nou singura- fara sa ceara cuiva sa o impinga-, dupa voia inimii ei, oriunde ar vrea ea!

A_driana ti-am cerut si eu prietenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ce vesti bune pentru Diana !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'seara fete cochete,

De doua zile mergem in programul normal de cresa, adica 3 ore pe zi/3 zile/saptamana, dupa care dormim rupti. Azi mi-a venit tot pictat cu culoare, nu stiu exact ce a fost in program ca la luat sotul de la gradi si el nu s-a deranjt sa intrebe. iar eu m-am chinuit vreo ora sa-mi trag copilul de limba...da' nimica cum mi l-a adus asa a aterizat in vana, ca fusese printre altele si la groapa de nisip...pe care o v-om aspira din masina...
laura: noi ne mandrim in vocabular cu "la baie" "heiss" "zu"si "u(n), do(i), t(r)ei" "mami" "tati" "caca" "apu"(apa)"cap(ac)u". restul vocabularului e mai mult bebeliceasca de genul wau-wau, mac-mac samd.

harnici la de 16 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza..o cafea,o dulceatza,un colt de paine,da cineva?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

..hai ca...

Sun,busy,lauriciu...muncesc!

camy are calculatorul stricat si e si bolnava..

alexxa studiaza pe branci..

daaaaa....RESTU'unde-s????

alinutzo??ne scrii din an in Pasti..deci..la abandon de familie te bag,fara discutie!

bobomom...si tu..nica vesti,nica laude...tacuta ca Shreck pe fundul Niagarei

roxaly..mi-ai promis ca intri cu vesti noi despre voi..n-ai intrat:ABANDON scrie pe tine..

tiusca,mada,romanitza,andrutza,pirelia,lorelix,katy,rody,cryss_oana,danaflor03,vioo,rody_ms,luciaandrea....nu mai zic ca au disparut ca magarul in ceatza vieneza!

getik...te vad mandro cum scrii la zilnic..pe la noi nika nu dai din casa

deci astept schimbari in front...de nu..s-a dus mostenirea voastra pe apa Sambetei..nik nu va mai dau

multumiri speciale:gabitza,magda(ele scriu in doua locuri), ady,busy,alexxa

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
O ciocolata calda, e buna ?
Noi ne pregatim sa o luam din loc, avem treaba in oras,astazi platim avansul pt concediu
Razvan astazi are concursul,parca am emotii

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
dau eu paine prajita cu unt si gem, croisant cu cioco si lapte, biscuiti cu cacao, etc
sunt happy ca am fost la primul eco dupa operatie si totul este perfect...bine, oricum ma simt perfect deci nici nu ma asteptam la altceva...dar parerea avizata mi-a picat bine...mi-a facut si poza la ombilic sa aiba la portofoliu pt congres...

imediat plecam cu mami si cu David la piata cu autobusul...David iar va sta incremenit in autobus
o zi fantastica va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

parca-s o baba nebuna

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

HAI RAZVAN !!! SUCCES

camy are si acuma calcu ,bolnav' pana maine probabil...ea ii ok cu sanatatea...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

alexxa....unde mergeti in CO?peste tari,mari,tari???multe?

ady...ce ma bucur ca esti ok...offffffffff...CE BINEEEEEEEEEEEE!!!!
cred si eu ca va sta piticul cu ochii mari cat cepele..sunt lucruri noi,pentru ei..explorarea naturii si lucrurilor din jur

si eu vreau s-o scot pe xena mea afara..sper sa nu ploua azi!

si aseara am scos-o si ne-am plimbat vreo 2 km pe jos,cu aproximatie.am mai facut pauze..nu mai are carut de 2 luni iar cu tricicleta o scot rar..mai mult pe jos..am eu un fix.(cu mamicile de prin parc care isi cara copchii in carut si la 5 ani..si nu glumesc sau ii tin toata ziulica in el, nu cumva sa se murdareasca hainele de firma.)
ain parc,iarba e a ei..ii place sa se tavaleasca in ea..sa se intinda,s-o smulga,sa mearga de-a busilea etc..parca e un iepure de camp.daca as pune-o sa stea intr-un loc fix...ehe...s-ar lasa cu opereta.deci,dupa o plimbare in parc,ajung sfarsita acasa.

acum suntem la operatiunea "mers de mana".la inceput nu voia...scandal,tipa,imi dadea peste maini,boscorodea pe strada..intr-un final,a priceput ideea..merge..insa tot se plicitiseste la un moment dat.iar cand nu mai poate merge,nu cere in brate,ca nu stie,se pune pe vine,ori in fund, in mijlocul trotuarului,ori,dupa caz, unde se afla!

gata,ca v-am plictisit.mie imi place s-o observ si sa vorbesc despre ea..asa-s eu

si mai am un anunt si gata:in mod oficial a reusit operatiunea "in memoriam suzeta".sunt satisfacuta ca tot ce mi-am propus cu ea,am reusit(dezvatat de leganat la 5 luni,adormit singura, mancat bucatele mancare incepand cu 8 luni,scos suzeta 1 an si 3 luni,s-o invat sa bea apa m-am chinuit toata vara lui2010,ii dadeam si de 50 ori pe zi cate o picatura,scos biberon-1 an,inlocuit cu canita,dupa ce in prealabil m-am chinuit s-o invat sa soarba din pahar plastic.etc) insa mai am un hop mare:OLITZA(inamicul no.1 la ora asta,al ei...dar incepand cu luna iunie..cand o mai pot lasa la chilotei..vreo trei sapt..ma tin de capul ei..si pricepe sigur rolul si functionalitatea obiectului care acum e pe post de snowboard pentru ea

cu bine dragelor,noi ne pregatim de parc

Citat:

Mergi la inceput