Calendarul gradinarului vesel (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Am reusit sa descarc si eu niste poze. Am realizat cu ocazia asta ca nu am fotografiat multe din gradina mea si ca majoritatea sunt cam galbene din cauza unei setari gresite, insa, asa cum sunt, vorbesc despre gradina mea:
[url="https://picasaweb.google.com/114544025448659253204/GradinaInMai2011#"poze din mai/url]

Azi am mancat prima data capsuni din gradina pe anul asta si sunt f parfumate si bune
Astept sa treaca ploile caci am descoperit niste ganganii pe vinca si trebuie sa stropesc, iar buruienile iar au crescut ca fat-frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Tala, am admirat gradina ta ... ai foarte multe flori si imi plac rocariile la nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

E foarte frumoasa gradina Tala! Sunt zone minunate, cu flori si legume alaturi... Visul meu e gradina in care florile si legumele se invecineaza fericit favorizandu-se incat nici nu mai au loc buruienile printre ele, dar e asa cale lunga pana acolo, la mine!
Fii-mea a murit dupa iepurasi, ala mic e un vis si-mi place foarte tare si cosuletul lui, e foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Super Tala!! Si mie mi-a placut iepurasul mititel...e asa de dulce!!
Vazand pozele tale imi dau seama ca la mine gura leului nu a mai aparut anul asta...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Ioana, multumesc, sa stii ca si eu m-am trezit admirand gradina ta si visand la o casa de la geamul careia sa vad dealuri si o livada asa frumoasa si o gradina de legume uriasa si solar....Chiar ma intrebam alaltaieri de ce nu va faceti voi casa acolo.
Olympia, daca vrei, un iepuras e al tau. Legat de cos chiar si eu m-am intrebat ce-am avut in minte cand am pus iepurele in cosul de paine
Leeloo, oferta e valabila si pt tine

Eu astept sa treaca ploile astea pt ca am gasit purici si pe un trandafir si nu stiu ce inseamna cand se decoloreaza frunzele - dispare verdele - am patit asta la o planta si trebuie sa aflu ce este. Olympia tu spuneai ca daca tai inisorul dupa prima inflorire mai infloreste o data. Cum zici sa il tai? toata partea cu seminte?
Leeloo poate daca nu ti-a aparut gura leului inseamna ca ai avut soi pitic - care nu e peren. Eu am semanat si abia acum are 2 frunzulite. Soiul acesta urias pe care l-ai vazut in poze este peren si isi pastreaza si frunzele peste toamna.
Caldarusa are nevoie de soare mult? pt ca am pus-o printre niste plante care au mai crescut si nu prea ii mai lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tala, sa stii ca ma gindesc serios la oferta ta cu iepurasul! Oare se impaca cu pisica???
Da, am avut soi pitic de gura leului, nu stiam ca nu e peren...eu m-am gindit ca s-au scuturat semintele acolo si vor rasari si anul asta, dar e bine ca stiu acum, o sa-mi iau soi normal, mie imi plac foarte mult, imi amintesc de copilaria la bunici!
Caldaruselor nu le priieste la soare (chiar deloc - eu am avut una la soare si nu s-a dezvoltat in frunzis si nici nu a inflorit) - le priieste umbra, cel mult semi-umbra, asa ca stai linistita!
Am uitat sa va spun - in dimineata asta au inceput sa-mi infloreasca primii crini:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2060335110050279906DYbUfS?vhost=home-and-garden
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Wow Leeloo ce culori frumoase! Am mai rasfoit prin urma si m-am minunat iar si de irisii tai si de trandafiri....Iasomia cu flori batute e si parfumata? Mi-a inflorit si mie o iasomie cu flori mici stelate(un soi care nu rezista iarna si va trebui sa o bag in casa) dar e fenomenal parfumul ei.
Nu cred sa apara conflicte intre iepure si pisica. La noi de exemplu isi vad fiecare de treaba lui (cateaua si iepurii).
Azi stau acasa cu piticul pt ca tuseste rau si i-am adus iar iepurasul care parca-i chinchilla - sarea cate jumatate de metru in sus. Cred ca tot iepurii sunt explicatia pt cat de deasa e salcia mea: stiind ca le plac crengutele de salcie am tot taiat din ea (oricum cresc si se taraie pe jos) si de aceea acum arata ca un tufis. Deci daca te hotarasti da-mi un semn: am doi negri cu stea in frunte, unul gri inchis si doi gri deschis (din care unul de talie mica - cel din poze)
iar ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Si fiica-mea tuseste, noaptea chiar rau, nu se poate odihni, a lipsit toata saptamana de la scoala. Ziua insa e ok, vesela, mananca, se joaca, nu tuseste mai deloc. La iepuras zic pas, Tala, ca stiu ce inseamna, are nepotica mea, l-am gazduit si noi cand erau ei plecati, cand cresc sufera cand sunt singuri iar daca au pereche fac pui si tot asa... Cu pisica-s ok, iepuroiul care a fost la noi, avea chiar bucurii la ea ca iepurita nu intalnise, saracul.
De cosulet te-am intrebat ca am un model la fel intr-o revista veeeeche de tot!

Mergi la inceput

Of fir-ar sa fie de tuse! incontinuu tuseste de azi noapte si are si o rezonanta ciudata (de la aer la plamani). Am inceput un tratament cu aerosoli care a mai avut efect si in trecut, sper sa treaca repede - el oricum e ferict ca sta acasa si nu merge la gradi - azi dimineata cand i-am spus asta a scapat un 'yupiii!!!' printre lacrimi (ca-l durea gatul).
Cu iepurii stiu ce spui, Insa imi doresc sa mancam cat mai sanatos. Puii acestia nu vor sfarsi in stomacul nostru insa turele viitoare (de la Iepurila care e de tale f mare) cred ca da (desi parca nu sunt eu cea care poate spune asa ceva). Mi-as dori sa pot sa fiu vegetariana .
Cosuletul este primit de la cineva care este posibil sa-l aiba de mult timp - si mie imi place f mult si nici nu e greu de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Tala, intentia noastra e sa ne facem casa acolo, candva, dupa ce vom mai strange bani ... daca nu, macar o cabanuta, pentru vara si iarna sa ne retragem in bloc

si salcia mea pendul (de fapt sunt doua ) s-a indesit foarte tare, desi nu i-am taiat crengile, si au ajuns pana la pamant

iepuri avem si noi, de cativa ani, initial am avut doar doi, pentru distractia copiilor, apoi s-au inmultit ... noi i-am mancat ... anul asta iar avem o gramada, chiar saptamana trecuta am mosit o iepuroaica, din pacate n-am reusit sa salvez doi iepurasi care au cazut din cusca, la nastere, si nu i-am vazut la timp, pana cand m-au chemat copiii ca iepurele are sange pe burta

eu ultima data am tratat copiii de tuse cu sirop de zahar ars, fiert mult mult pana se ingroasa ca mierea ... cam dulce dar nu le-am mai dat alte dulciuri

Mergi la inceput