FIV Dr. ALBU DRAGOS 29
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
seara fetelor
eu am facut clexane toata sarcina
n am facut nici o analiza pt trombofilie
doar un profil trobotic, sa i spun asa
din care a rezultat ca ar fi destul de riscant sa merg fara clexane
adik....pe linie materna, toate femeile au avut tromboze, atac cerebral.........de aici s a ajuns la concluzia ca n am sa mor daca ma injectez
eu o perioada le faceam dimineata, apoi le am facut in fiecare seara dupa 8
trebuie pastrata o ora fixa
dupa nastere uitam ora la care trebuia sa le fac
bine ca la un mom dat, am zis pas si nu le am mai facut
ma saturasem de atata injectat
poate ca nenea Albu, vazand ca se opresc cam multe sarcini in evolutie, prescrie, ca si protectie, injectarea cu clexane
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
maruscha80 spune:
mirela asa e :))
asta a fost si feelingul meu :), ca e prevazator mai ales ca de cele mai multe ori am inteles ca trombofilia aparea abia in sarcina, adica nu e vreun predictor neaparat in sensul asta.
adica mie mi-a fost clar tot timpul asta ca iau clexane preventiv nu ca as suferi neaparat de ceva si am acceptat. Am inteles ca sunt foarte rare cazurile de hemoragie, oricum daca stau sa ma iau la ivestigat linia materna a familiei mele, si mama si bunica au avut parte de varice...eu inca nu...insa e posibil ca taman in sarcina sa fi facut...eu cred ca nu mi-a dat de nebun sa fac clexane, am incredere in el. Oricum, pana ne vedem iar, mai sunt 10 zile, si atunci os a ma duc si eu la el cu mai mutle intrebari.
ca de multe ori ma duc bou si ma intorc vaca :)...nu-i ok. si stau si ma framant pe forumuri...
Anastasia_7 spune:
Citind ce ati povestit mai sus toate, vin si eu cu o intrebare ca m-am uitat si eu iar pe dosarul de analize.
Daca in dosarul de analize deja facut, adica in afara celor de mutatii pe care le-am facut vineri, mi-a iesit Fibrinogenul mai mic, sub limita normala, stiti ce ar putea sa implice asta mai departe? Am inteles ca e secretat la nivelul ficatului, dar probl nu ficatul nu am avut niciodata, decat cu fierea si poate in anumite perioade, stres si oboseala....cam atat. Saru'mana!
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruscha80 mirela asa e :)) asta a fost si feelingul meu :), ca e prevazator mai ales ca de cele mai multe ori am inteles ca trombofilia aparea abia in sarcina, adica nu e vreun predictor neaparat in sensul asta. adica mie mi-a fost clar tot timpul asta ca iau clexane preventiv nu ca as suferi neaparat de ceva si am acceptat. Am inteles ca sunt foarte rare cazurile de hemoragie, oricum daca stau sa ma iau la ivestigat linia materna a familiei mele, si mama si bunica au avut parte de varice...eu inca nu...insa e posibil ca taman in sarcina sa fi facut...eu cred ca nu mi-a dat de nebun sa fac clexane, am incredere in el. Oricum, pana ne vedem iar, mai sunt 10 zile, si atunci os a ma duc si eu la el cu mai mutle intrebari. ca de multe ori ma duc bou si ma intorc vaca :)...nu-i ok. si stau si ma framant pe forumuri... |
Maruscha, sa nu razi ca te intreb, dar sunt ca un burete de informatii acum, pana imi vin si mie rezultatele la mutatii si numai pe voi va am , pt a ma sfatui, pana ajung la dr...
Daca exista cazuri de varice, hemoroizi, vase , capilare sparte in familie, cazuri frecvente, daca si eu prezint aceste probl deja, acestea pot fi semne clare pt o posibila trombofilie, deja instalata sau care poate aparea in timpul sarcinii?
Anastasia_7 spune:
Mariped, tu cate zile ai de luat Microgynon in schema? Mie in prima schema , cea din aprilie-mai, aveam 16 zile, in cea de acum, mai-iunie, am 19 zile, fara sa am modificari de analize sau altceva intre timp.
mikado spune:
hello! pup viitoarele burtici , posesoare de burtici si mamici
eu nu am avut net
cine a facut histeroscopie cu dr. albu? stiti care sunt preturile?
Altesa, felicitari!!!! sarcina usora!
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
maripet spune:
Anastasia, am 19 zile de microgynon.
Fetelor, foarte bine ca v-a dat clexane de facut indiferent daca v-au iesit analizele bune inaintea sarcinii.
Unele mutatii de astea apar abia cand apare sarcina.
Mie mi-au iesit toate analizele de trombofilie bune, dar am in famile cazuri.
Una dintre surorile mele tocmai a pierdut o sarcina acum o saptamana pentru ca d-na U de la Fundeni nu i-a recomandat clexane din prima zi, pentru ca lua deja aspenter. Si asta cu toate ca asta ar fi cea de-a cincea sarcina pierduta.
Eu chiar daca nu vrea Albu sa-mi dea in caz de sarcina, ma duc la alt medic si tot fac clexane. Macar pana refac analizele sa vad daca sunt tot bune.
Nu are ce sa faca rau. Se da si in caz de orice operatie suferita indiferent daca pacientul are probleme cu coagularea sau nu.
M-am intins ca o placinta, dar eu deja sunt cu nervii la pamant ca nu stim ce o sa fie, dar sa mai aflu si ca s-a indurat D-zeu de mine si sa pierd sarcina din cauze.........
pestic spune:
Felicitari Altesa!!!!!!!!!!!!!!!
Sarcina usoara si la termen! Ai grija de tine si de puiut!
Pup fata si burtica
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I
pestic spune:
Fetelor, i-am adus aminte, am fost la dr Albu in seara asta si mi-a zis ca ei si-au facut dosarul si il depun la minister pt programul asta cu FIV-ul gratuit. Mi-a mai spus ca intentioneaza sa dea prioritate cuplurilor care au facut un FIV la ei si depun dosarul pt FIV gratuit ... asa ca mai sunt ceva sperante la orizont din punct de vedere financiar.
La noi s-a descoperit in sfarsit care este cauza infertilitatii: calitatatea slaba a ovocitelor si raspunsul slab la stimulare (desi AMH-ul mi-a iesit de 2.5 ... mi-a zis sa-l repet).Pentru 3-4 luni mi--a dat vitex, Coenzima Q10 si l-arginina ... si incercam natural.Daca stiti ceva tratamente pt imbunatatirea calitatii ovocitelor va rog sa imi spuneti si mie. Asa ca deocamdata ... nu mai fac FIV.
Mie mi-au ramas 2 fiole de Puregon 300IU intacte, sigilate si tinute la frigider (ma gandeam ca le voi folosi in continuare dar ... deocamdata nu mai am voie sa fac stimulare) le dau mai ieftin decat la farmacie asa ca daca aveti nevoie anuntati-ma.
Multumesc mult!
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I