FIV Dr. ALBU DRAGOS 29
Raspunsuri - Pagina 13
QiaoBing spune:
maruscha eu asa stiu de la Fundeni, ca se fac intre 20 si 22 si in fiecare zi la aceeasi ora. si de fetele de la Trombofilia tot asa am auzit ca si le-au facut. seara sangele are tendinta sa se ingroaza si de aceea. asa ca nu te mai chinui pe la birou, fa-le linistita seara acasa si respecta ora.
inna tine cine ti-a recomnadat Clexane de 0,6 ? a tinut cont numai de mutatii sau si de faptul ca luai si climen ? am vazt ca Climenul e contraindicat in caz de risc de tomboze si embolism. din cauza asta sunt stresata. eu in sarcina trecuta am facut de 0,4 si ... probabail ca am inceput prea tarziu sau a fost insuficient
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
aaa, si ca o constatare personala. pe mine d-a asistenta Viorica m-a invatat sa eliberez pliul dupa ce infig si asa sa injectez. am facut asa la inceput si imi ramanea doar urma de la ac, pe urma am incercat cum scrie in prospect, sa tin pliu cat injectez si am facut vanatai micute. sa nu freci dupa ce injectezi. tii putin apasat cu vata cu spirt, dar nu foarte. bula aia de langa piston si pe care o injectezi face un halou pe care e bine sa nu il strici cu frecatul sau cu un apasat prea puternic - asta tot de la d-na Viorica citire.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maruscha80 spune:
citind ce ai scris imi dau seama ca jumatate de injectii le-am facut aiurea, adica ma opream fix la bula aia...
e drept ca nu m-am mai uitat pe internet sa ma informez, am luat de bun ce stiam deja... sper sa nu fi stricat cu ceva.
Oricum, eu le fac pentru hiperstimularea pe care am avut-o, nu pentru tromboza... asa ca sper ca aceasta eroare sa nu fie prea grava.
maruscha80 spune:
sau trombofilie sau ce-o fi.
in alta ordine de idei, ma bucur ca le pot face seara, sa nu ma mai chinui. mercic
QiaoBing spune:
stai stai stai ... cum sa faci anticoagulant pt hiperstimulare ??????? Cine ti le-a recomandat ? eu acum am in neuron numai lista de pastile si orele la care le iau, dar parca ai facut niste analize de trombofilie ... sau ma insel eu ?!?
maruscha80 spune:
Nu am trombofilie. Cand am avut primele simptome mai naspa de hiperstimuare, adica mi se umfla foarte tare burta de simteam ca nu mai pot respira, domnul doctor mi-a zis sa incep sa iau clexane de 0.4 sau fragmin de 0.2. Am luat si de atunci tot iau fiindca mi-a zis sa iau.
mai mult de atat nu stiu si nu baga panica in mine ca le iau degeaba fiindca eu oricum urasc din principiu medicamentele :)..mai sunt si scumpe ca....
maruscha80 spune:
btw singurele analize pe care le-am facut au fost alea de dinainte de fiv si au mai fost vreo 2 seturi facute la spital, cand am facut perfuziile cu albumina... unde a fost monitorizata si coagularea sangelui.... o fi de la ultimele, oricum mie nu mi-a spus ca as avea trombofilie!
simonia spune:
felicitari altesa
mie albu mi-a spus ca in timpul stimularii sa fac clexanul dimineata, si dupa ce termin cu stimularea sa-l fac seara
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
QiaoBing spune:
offff, maruscha, ia tu frumusel dosarul cu analize si raporteaza aici. trebuie sa iti fi iesit ceva prost la coagulare altfel nu te punea nimeni sa faci anticoagulant, ca doar nu sunt nebuni. e risc de hemoragie si daca faci fara sa fie nevoie si daca faci doza prea mare. mutatii genetice ai facut ?
pt hiperstimulare sa fac perfuzii (cu albumina ca sa se resoarba lichidul din abdomen), se recomanda apa si proteine, nu CLEXANE !
QiaoBing spune:
simonia dar uite ce colectie frumoasa de mutatii ai tu !!! eu nu ma dumiresc de ce face maruscha Clexane. nu vreau sa o bag in fibrilatii, mai ales ca tb sa aiba grija de si ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa ma fugareasca sotul ei ca sa ma linseze.