FIV Dr. ALBU DRAGOS 29
Raspunsuri - Pagina 12
anna_a spune:
altesa e foarte buna, beta parca se dubleaza cam la 1.5 - 2 zile; deci dc o iei innapoi cu 4 zile iese cam 150; deci bine
oricum e bine dc iese peste 20 parca sau chiar mai putin, depinde cat de repede o faci
felicitari, acum treb sa mergi la prima eco la 6 sapt de la umtimul ciclu; sa suni sa te programezi
si cred ca ar treb sa vb cu dr pt tratament, dar eu cred ca e standard, 3 ovule de utrogestan de 200, 1 elevit pe zi si acid folic de 5 mg la 2 zile
nu prea am inteles cum ai ramas tu, pe natural, dar cu ceva stimulare?
felicitari inca o data
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA fetelor rezultatul la beta este de 753,11 dar analiza e facuta azi si normal trebuia facuta in data de 5 aprilie si nu imi dau seama daca e buna sau nu,deci in urma cu 4 zile |
bv bv bv
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui ALTESA fetelor rezultatul la beta este de 753,11 dar analiza e facuta azi si normal trebuia facuta in data de 5 mai si nu imi dau seama daca e buna sau nu,deci in urma cu 4 zile |
wooooooooow
bravo, fata!!!!!
ai grija de tine,
ALTESA spune:
da anna natural dar cu stimulare dupa 4 ani de tratamente laparo ,proceduri.
am facut si eco azi am 5 saptamani in cap azi si ma programat la 7 saptamani pentru eco ca sa vada daca a inceput activitatea cardiaca.
si e un punct mic si negru si pe langa el asa ca un lichid .
mie imi iese cam 200 beta in prima faza.
i-ama dat mesaj doctorului dar nu a avut timp sa-mi raspunda.
maruscha80 spune:
citat din mesajul lui anna_a Qiao, eu sunt norocoasa ca lucrez de acasa, deci la pus ma descurc; la scurs nu prea, se scurge, dar asta e, ca nu am timp si chef sa stau in pat imediat dupa; ma duc repede la birou pe scaun; oricum in ultimul timp am pus cam 2 asa; desi dr zice 3 maruscha, ce mai faci? eu tot adormita si fara chef, e si de la vremea asta, si cam molesita asa, vad ca am tenisunea cam mica |
quao, eu pun la serviciu 2 utrogestan si acasa cand ma culc 1 (aia cred ca e cea mai eficienta ca pana dimineata nu se scurge). Mi-e neplacut insa la fel mi-e sa-mi fac si injectii...nu mai am loc fiindca unele nu mi-au iesit si acum am pete vinetii...asa ca utrogestanul e parfum.
anna si mie mi-e somn, eu in general am tensiunea mica si cum am renuntat la cafea mai sa adorm, oriunde as fi...si ma simt obosita, foarte obosita uneori si desi mananc, imi iau vitaminele m-am tras la fata.
mananc multe fructe iar dimineata ma trezesc cu o foame de as manca pereti :). eu care stateam lejer pana la pranz cu o cafea, iar portocale mancam de Craciun fiindca atunci aveam pofta de asa ceva :)
m-am potolit, nu mai vreau sa fac eco pana pe 19, mai rezist eu 10 zile...
QiaoBing spune:
ALTESA !!!!!
mie cand am ramas natural Albu mi-a dat duphaston 2 la 6 ore, cu o doza initiala mai mare. acidul folic am trecut la 1/zi, pe langa Elevit tot 1/zi. Ai grija de tine, fara stres, fara efort, bai fierbinti etc; in perioada asta embrionasii sunt cei mai sensibili.
inna nici nu stii cat de iubesc pentru raspunsul tau. mi-ai luat un maaaaare bolovan de pe inima . sarcina usoara in continuare iti doresc.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
maruscha si eu am reusit performanta unei vanatai de toata frumusetea joi. mai aveam una mai micuta, tot pe aceeasi parte. tu ce-ti injectezi, am neuronul vraiste , tot Clexane ? unde le faci ?
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
dar la ce ora le faci de esti la job ? eu stiu ca se fac seara, intre 20 si 22.
ce metoda ai ? tii pliul cand injectezi sau il eliberezi dupa ce infigi acul ?
maruscha80 spune:
intre 20 si 22? cine ti-a zis asta?
mie nu mi s-a dat un interval orar pentru asta, trebuie sa le fac si gata. Rar le fac seara, de obicei le fac pe la 16:00. Procedez la fel ca la Menopur si gasca ailalta de injectii :)