dana - asa repede incepi serviciul? Te cred atunci sa fii stresata daca mai ai si asta pe cap. Copiii mai merg la gradi acum, program scurt sau lung?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Gata am trimis copiii afara. PETRO acum ei merg pana la 13,00. Alessio si Mattia. August vor sta acasa.Deci merg pana in iulie. Deci vara asta va fi groaznica......sper sa reusesc sa imbunam "sefii" si sa ne faca tura care sa ne ajute.Adica atunci cand eu sunt de dimineata ,Alin sa faca dupa amiaza si viceversa.Vom vedea. Da, sunt stresata...incepmunca.....aici in Lombardia incepi munca dupa 3 luni de viata a bb-ului....in Emilia-Romagna dupa 7 luni.Mai pui si feriile...deci e cool. Aici e naspa rau....piticul nu va avea nici 4 luni cand ma voi intoarce la munca.....asa a fost si cu Alessio......de asta mi-e ciuda pe mamicile din ro.....sper sa nu "lovesc" in cineva.....dar mi-e ciuda pe mamicile din Ro care s-au revoltat cand le-au redus maternitatea la 1 an dela 2 ani.....pai eu as spune sarumana si as pupa pamantul sa stau acasa cu piciul 1 an!!

Ma duc sa ma epilez.
In casa off course.
.