mamici singure un sfat va rog
Raspunsuri - Pagina 7
Luna1 spune:
Dar pe sotul tau l-ai intrebat ce fel de legatura doreste sa aiba cu fiica lui?
Eu cred ca tu ai preluat o problema a sotului si ti-ai insusit-o. Nu e problema ta ce fel de legatura doreste sotul sa aiba cu fiica lui, de weekend sau mai adanca (legatura).
Tu trebuie doar sa impui limitele tale personale: nu intalnire in doi cu copilul. Si atat. Mai departe e treaba sotului sa-si faca curat in trecut. Daca isi doreste sa vada copilul mai des sa mearga in instanta, sa o vada doar cu o bunica etc. Sau treaba lui. Tu vezi-ti doar strict de familia ta. Nu tu ii renegi nimic fetitei, ci mama ei cand a ales sa o faca in afara casniciei cu un barbat cu care nu mai era. Vinovatia iti va umbri casnicia pe termen lung.
Incurajeaza-l sa-si vada copilul, cat mai des poate, sa participe financiar daca poate, insa nu iti mai face procese de constiinta. Asta e situatia fetitei, nu o poti adopta nu? Atunci lasa viata sa-si urmeze cursul.
Dahriana spune:
pisigri , eu cu siguranta n-as mai avea sot in cazul de fata .
El imi pare destul de comod ...prea comod chiar.
Adica el sa vada ca situatia dispera pe toata lumea , inafara de fufa si sa stea cu mainile in san ?
Nu te supara , n-am nimic cu copilul ei , dar eu una nu l-as putea iubi .
Iar cu ea , cu siguranta nu m-as fi purtat delicat . As fi fost transanta in prima faza , dupa care il puneam pe el sa aleaga alaturi de care femeie vrea sa-si creasca copilu , si care copii.
Si totusi mie imi scapa ceva . Intre copii e diferenta de 1 an sau cat?
Tu nu erai casatorita cu el cand el a lasat-o pe aia gravida ?
Io nu inteleg sincer ce atatea explicatii ei de ce faci un lucru , sau celalalt . Ce te tot scuzi atata in fata ei . De parca ea e victima nu tu . Ea si-a facut copilul in cunostinta de cauza , n-a obligat-o nimeni ! Sa suporte consecintele . Sotul tau , nu e sotul ei , e doar tatal copilului ei . Si mie una mi se pare ca se implica prea mult in relatia cu mama.
Mie daca mi s-ar intampla asa ceva , cu siguranta as divorta daca ar trebui s-o am pe mama ei incontinuu in preajma mea , o viata intreaga .
De aceea prefer un barbat cu acelasi statut ca si mine !
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana ... Pipita nu are nici o scuza . Nu a obligat-o nimeni sa "fete" "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Dahriana Ti-am citit ambele subiecte si mi se pare ca esti o persoana atat de slaba incat te manipuleaza incepand cu EA , toti , pana si socrii . Daca erai o femeie a dracu nu-si permiteau ei sa te puna la aceiasi masa cu aia. Eu sunt o persoana maleabila in general , caut scuze oamenilor , atunci cand sunt sigura ca le voi gasi ! Pipita nu are nici o scuza . Nu a obligat-o nimeni sa "fete" . Daca nici macar nu stia cu cine e , o pastila de a doua si o scapa si va scapa de o problema. Nu-s de acord cu copii facuti sa fie , sau sa tii un barbat legat de fusta ta . Chiar asa fraiera esti incat ai crezut ca , daca isi ia o prietena la intalnirea fetei cu sotul , ea nu se va da la el si nu se va hlizi ? I`o fi rusine de prietena ei ???? A rumegat bine situatia si si-a dat seama ca ii convine mai mult sa nu mai mergi tu . Asa ca isi va lua ea o prietena care stie situatie , asa de paravan . Las-o dracului si de fosta si de situatie . Tu traiesti in 2 familii ? E draguta fetita , e scumpica . Ok f bine . Dar nu-i a ta . Nu zic s-o renegi , dar nu te purta cu ea ca si cand ar fi iesit din tine ! Nu inteleg cum poti sa fi atat de slaba de inger , incat sa te faca una ca ea cum vrea ! Iar referitor la casnicia ta : Eu cred ca s-a dus demult . De cand a aparut ea ~! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Sa fereasca Dumnezeu orice copilas din lumea asta sa ii devii TU mamica vitrega!!!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
andacos spune:
Eiii...asa vorbeste uniiin necunostintza de cauza!
Oanainca odata afirm ca esti o persoana deosebita si la cit de curat e sufletul tau,chiar nu s epoate s aprimesti decit bine!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Dahriana spune:
Chiar deloc ! As fi o buna mamica vitrega , daca nu m-as trezi cu un copil din flori al sotului de a carui existenta aflu fix dupa ce nasc.
Daca stiu din start de existenta unui alt copil e cu totul alta mancare de peste.
Dar situatia de fata ma depaseste complet . Nu as avea atata rabdare in veci.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui andacos Eiii...asa vorbeste uniiin necunostintza de cauza! Oanainca odata afirm ca esti o persoana deosebita si la cit de curat e sufletul tau,chiar nu s epoate s aprimesti decit bine! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Din pacate andacos , eu am observat ca sufletele bune nu primesc deloc bine .
Ba mai mult , cu cat esti mai bun , cu atat esti mai prost .
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Din pacate andacos , eu am observat ca sufletele bune nu primesc deloc bine . Ba mai mult , cu cat esti mai bun , cu atat esti mai prost . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Probabil ca tineretzea si avintul tauisi spun cuvintul!
Inversunarea momentana se datoreaza unor esecuri pe plan personal probabil!
Eu stiu din experientza insa ca binele facut s eintoarce,mai devreme sau mai tirziu!
Dar hai ca dau in filosofie ieftina!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Dahriana spune:
Ale naibii esecuri . Eu pana acum nu m-am impotmolit in plan personal . Sunt mai transata si arunc peste gard tot ce nu corespunde.
Si nu cred ca o sa ma schimb , ca am pe cine semana asa .
Nu prea le am cu , compromisurile . Si eu zic ca-i mai bine .
Compromisurile nasc frustrari !
Dahriana spune:
citat din mesajul lui Dahriana Ale naibii esecuri . Eu pana acum nu m-am impotmolit in plan personal . Sunt mai transanta si arunc peste gard tot ce nu corespunde. Si nu cred ca o sa ma schimb , ca am pe cine semana asa . Nu prea le am cu , compromisurile . Si eu zic ca-i mai bine . Compromisurile nasc frustrari ! |