Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 21
YLARI spune:
WWWWOOOOOW, ce dragutze sunteti, acum am vazut titluuuuul!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
PaulaFrida spune:
CAPITOL NOU
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Katy82 spune:
Buna fetele!
Ylari felicitari

Corina la multi ani, sa-ti dea Bunul Dumnezeu bebele dorit.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
sa stii Lore ca acolo e adevarata educatie la oamenii simpli care simt viata fara orice alte perdele sau amortizoare ei iti vor spune tot timpul si fara ocolishuri ce e de facut si...in ritmul vietii lor...nu prea ai timp sa faci fandoseli astea-s pentru copiii 'de balcon' in general dar sa nu generalizam cresterea unui copil este cel mai delicat si complicat job insa...dupa parerea mea e treaba de finetze si psihologie mai ales daca nu stii cum sa pui problema la o cotitura oricat de fina...copilul poate face stanga imprejur si proceda cu totul gresit... mie mi-e tare frica de momentul in care voi 'trece de interviu si voi fi angajata ca mama' - pentru ca aici...nu e pe perioada determinata si cu 3 luni de proba... |
Foarte frumos Moni, mamica full-time. De-abia asteptam. Sper sa ne si descurcam.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen