Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Din cate stiu eu, sper sa nu spun prostii, pregnyl-ul si alte injectii de spargere a foliculilor contin gonadotropina (HCG) iar testele de ovulatie detecteaza hormonul LH, deci nu vad cum pot fi influentate de pregnyl. Testul de sarcina poate sa fie influentat de pregnyl daca este facut prea devreme sa de-a fals pozitiv in cazul in care pregnyl-ul nu este eliminat din organism
sper ca m-am facut inteleasa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alina, schemele de stimulare sunt multe si diverse si un dr cu cap le da dupa ce ai analize facute. De exemplu daca cineva ovuleaza in mod normal, nu o sa ii mai dea o injectie sa ovuleze. Asa ca fiecare cu schema ei.
Uite eu nu ovulam deloc si totusi nu mi-a dat injectie(si pregnyl nu e singura, mai sunt) si totusi am ovulat.
Eu am zis de la inceput ca tratamentul tau mi s-a parut prea dur, dr propunandu-mi mie tratamentul asta abia in a treia transa de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui draguta

camcris inteleg ca tu ai facut laparo, tu ce probleme ai ?

am facut cu tut. si mi-a zis ca nu am endio.
eu am o trompa greu permeabila, dar nu mai stiu care nici nu cred ca mai conteaza care.... ca bb se lasa asteptat

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

oricum in ultima vreme Tutu vede cam putine

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Din cate stiu eu, sper sa nu spun prostii, pregnyl-ul si alte injectii de spargere a foliculilor contin gonadotropina (HCG) iar testele de ovulatie detecteaza hormonul LH, deci nu vad cum pot fi influentate de pregnyl. Testul de sarcina poate sa fie influentat de pregnyl daca este facut prea devreme sa de-a fals pozitiv in cazul in care pregnyl-ul nu este eliminat din organism
sper ca m-am facut inteleasa ....

Da, da asa stiam si eu dar nu eram sigura, am citit undeva pe net.Multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

CORINA LA MULTI ANI!!!! iti doresc ca tot ceea ce iti doresti sa se indeplineasca si multa multa sanatate!!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

anca sa stii ca si io stau in dubii ca daca mai era ceva pe acolo si el nu a vazut, ca stiu ca ai cam dreptate, sper sa ma insel si sa fie asa cum a zis el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Alina, schemele de stimulare sunt multe si diverse si un dr cu cap le da dupa ce ai analize facute. De exemplu daca cineva ovuleaza in mod normal, nu o sa ii mai dea o injectie sa ovuleze. Asa ca fiecare cu schema ei.
Uite eu nu ovulam deloc si totusi nu mi-a dat injectie(si pregnyl nu e singura, mai sunt) si totusi am ovulat.
Eu am zis de la inceput ca tratamentul tau mi s-a parut prea dur, dr propunandu-mi mie tratamentul asta abia in a treia transa de stimulare.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Stiu, ca nu le mai da daca o pers ov in mod normal, dar mie mi-a iesit LH-ul ala mai mic decat trebuia, iar pe celalat ovar am microchisturi si probabil a vrut sa fie sigur ca ovulez si nu ma aleg cu inca un chist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

anca sa stii ca si io stau in dubii ca daca mai era ceva pe acolo si el nu a vazut, ca stiu ca ai cam dreptate, sper sa ma insel si sa fie asa cum a zis el

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

eu de mult nu mai am incredere in el ,sincer cauta alt medic si mai cere o parere

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

pai anca l-am schimbat de 1 an acum merg la dr. albu de la medlife dar nu pot face HSG ca am o nenorocita de candida de care nu mai scap
si ma tot chinui din ianuarie ba cu ea ba cu o infectie urinara si tot asa, acum astept rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alina cum nu ai rabdare scumpa sa iti iei TB?
Ia-ti un termometru de-ala de face bip cand e gata, eu am 2 (unul ptr Eva, unul il foloseam eu cand luam TB) si inainte sa te dai jos din pat, pac, introduci obectul, numeri pan-la 5-maxim 10, face obectul biiiip, ceteshti, scrii pe hartie si gata, maine iar, nu iti ia nici un minut. Sunt foarte elocvente graficele ptr ovulatie.
Pup fetele, merci ptr felicitari tuturoooooor!!!!!!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput