Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 19
gabyv spune:
Buna
si de la mine
Eu sunt cam obosita azi ![]()
Lore, fii tare, tot ce e in jurul tau este material si nu e bine sa ne atasam prea tare de obiecte. Problema cu banii o sa treaca si ea.
Eu ma inteleg bine cu soacra, cand fiecare sta in tara ei ![]()
Luiza mai e putin 
in rest va pup pe toate 

Edit: Alina, nu ai cumva un grafic? ca sa vad cu iese la tine cu stimularea?
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta camcris ti-am mai raspuns si altadata |
ti-am zis ca nu mai tin minte

HSG vede permeabilitatea trompelor si endiometrioza, fereasca DD de asa ceva, avem un caz aici descoperit prin HSG
eu te sfatuiesc sa o faci daca poti, de asta te si intrebam ca nu mai stiam sigur
te rog nu te supara pe mine

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
alina_loca spune:
| citat din mesajul lui gabyv Buna si de la mine Eu sunt cam obosita azi Lore, fii tare, tot ce e in jurul tau este material si nu e bine sa ne atasam prea tare de obiecte. Problema cu banii o sa treaca si ea. ![]() Eu ma inteleg bine cu soacra, cand fiecare sta in tara ei Luiza mai e putin ![]() in rest va pup pe toate ![]() ![]() Edit: Alina, nu ai cumva un grafic? ca sa vad cu iese la tine cu stimularea? On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Mai fetelor eu nu stiu cum faceti voi cu graficul acela, dar nu pot sa-mi iau temp bazala in fiecare dim ca nu am rabdare, nu stiu voi cum faceti.?!?....

O intrebare : dupa Pregnyl 5000ui, facut ieri dim, azi am facut un test de ovulatie si a iesit a doua liniuta cam la fel de intensa ca prima. Pregnyl-ul poate influenta testul de ov? Gaby tu ai facut Pregnyl pt spargerea folicului dupa stimulare?
gabyv spune:
Alina, eu nu am facut stimulare cu injectabile. Dar stiu ca citisem undeva ca influenteaza rezultatul de pe test. De asta e bine sa faci grafic, ca sa vezi daca ti se confirma ovulatia.
camcris spune:
| citat din mesajul lui draguta cine a descoperit endometrioza la HSG? |
didi are endio. si a fost confirmata prin HSG de dr. albu si mie mi-a zis albu ca la HSG se vede
sper sa nu vorbesc prostii
camcris spune:
| citat din mesajul lui draguta camcris inteleg ca tu ai facut laparo, tu ce probleme ai ![]() ? |
am facut cu tut. si mi-a zis ca nu am endio.
eu am o trompa greu permeabila, dar nu mai stiu care
nici nu cred ca mai conteaza care....
ca bb se lasa asteptat
alina_loca spune:
| citat din mesajul lui gabyv Alina, eu nu am facut stimulare cu injectabile. Dar stiu ca citisem undeva ca influenteaza rezultatul de pe test. De asta e bine sa faci grafic, ca sa vezi daca ti se confirma ovulatia. |
Stiu ca n-ai facut cu injectabile, dar Pregnylul asta este 'universal' din cate stiu, se da la toate stimularile, chit ca sunt cu pastile sau injectabile. Deci pana la urma trebuie sa-mi iau temp bazala in fiecare dim?