Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 15
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht neata fetelor!eu sunt deasupra butoiului! Eram fericita de spermograma sotului! Acum, sunt trista! Am fost la ecograf- azi sunt i ziua 24 (aveam facuta programarea demult) si-mi spune ca probabil ca am ovulat prin ziua 21. Cum???pai nu mai inteleg nimic- i-am spus! Analizele hormonale si o ecografie facuta in ziua 14 aratau ca am ovulat atunci! nu a stiut sa-mi raspunda...decat ca se vede corpul galben si ca ea vede ca am ovulat cu dreptul si acum 10 zile mi s-a spus ca am ovulat cu stangul! mai da ce de oua fac! apoi o intreb: dar totusi e posibil sa nu ovulez (intreb si eu asa sa acoper toate intrebarile) si imi spune: da e posibil sa fie ciclu anovulator! Doamne, nu mai inteleg nimic! analizele zic ca am ovulat, eco arata ca am ovulat la interval de 10-12 zile....ce sa ma mai fac? Diseara am programare la dr ginecolog Hassankhani Arash de la medlife unirii si sper din tot sufletul sa ma lamureasca.... ![]() ![]() ![]() ![]() Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!!vreau si eu un ![]() |
de ce nu mergi la dr. albu de la medlife grivita, eu merg la el si mi se pare cel mai bun dr. din cati am cunoscut io si sincer am fost la catvia .......
ma bucur ca rezultatele sotului sunt bune si sfatul meu fara sa te superi pe mine nu mai amana HSG

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
fetelor eu simt ca inebunesc, am facut o obsesie pt bebe
e grav, vad linii inexistente
a inceput spotingul in z 36 ca niciodata
repet, niciodata nu am avut un ciclu atat de lung, nu stiu ce se intampla
plus stresul cu toata situatia noastra, nu mai pot, cedez psihic si daca nu iau masuri ori ma imbolnavesc foarte tare ori ma cautati pe la nebuni
sunt la capatul puterilor
nu inteleg ce mi se intampla, ma simt blestemata
Doamen de ce m-ai parasit?
cand nu e una e cealalta, nu mai pot
nu stiu cand o sa mai intru pe la voi, o sa incerc sa ma mai detasez putin, sper sa si reusesc
va tin pumnii la toate si va iubesc mult

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
camcris spune:

Felicitari Ylari!!! sa ai parte de o sarcina usoara si dusa la termen cu bb cuminte
un mesaj de la fiul liei „a zis ca e inca in spital si este mai bine”
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
racheel spune:
lore,
nu reactiona asa.Trebuie sa fii tare
De sa te indepartezi?

Imi pare sincer rau si suntem alaturi de tine
.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
| citat din mesajul lui YLARI Buna dimi fetelorrrrr!!!!!!!!!! Testul meu are 2 liniuteeeeeeee!!!!!!!!! E adevarat cam pala cea de test dar este!!!!!!!!!!!!!!! Cand nu eram, nu eram nenica, iesea doar una, dar acuuuuum esteeeee!!! Am incercat sa fac o poza dar n-am baterie la aparat ca l-am consumat de ziua Evei ![]() ![]() ![]() V-am zis eu, v-am zis ca simt, nu se poate, am experienta dupa doi ani de ne-ramas. Sotul s-a bucurat si el dar bineinteles ca "stai sa mai stam, sa vedem ca nu-ti vine, nu te mai bucura asa" Da' de ce sa nu ma bucur? Ah cam aiurea, vreau sa tin secret momentan, mai ales la munca, sper sa nu-si dea nimeni seama! Va pup fetelor, haideti, cine da fuga dupa mine??? Eu va iau pe toate ![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Am reusit sa pun si poza, eu 2 linii vad: http://family.webshots.com/photo/2959512530102783415RxOcpC Nu mai stiu cum se ascunde link-ul, fug la servici! |
Felicitari ylari

sarcina usoare si fara greturi sa ai.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lucianamoga spune:
Lorena imi pare rau pentru situatia ta 

dar trebuie sa fi puternica , sa incerci macar , crede-ma daca te adancesti in depresie nu rezolvi nimic.Fa ce crezi tu de cuviinta , dar relaxeaza-te , apoi gandeste cu calm , fa un plan de "atac" si ai sa vezi ca incet incet toate se rezolva 

Ai grija de tine 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_loca
Buna feteor, draga Luciana sotul meu zice ca soacra suna cam asa: 'so ACRA' . Mihaela trebuie sa-l intelegi si pe el (sotul), buna rea este mama lui. Asta este....![]() |
Sunt foarte de acord cu sotul tau

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
elenusht spune:
camcris nu ma supar cu hsg-ul - ziceam sa mai stam vreo 2 luni! Eu am ramas insarcinata acum 8 ani, dar nu era momentul sa avem un copil si din pacate am renuntat la el...imi pare rau acum, dar asa a fost sa fie! Initial am fost la dr. Albu care mi-a dat luunga lista de analize. Sa-ti spun de ce nu m-am mai intors la el: dumnealui este in centrul de excelenta medlife si acolo totul costa si ecografiile, tot (eu am un abonament care-mi acopera cam 80% din analize, ecografii, consultatii, etc) Nu-mi permit sa dau 2 mil pe echo! M-am speriat ca ma punea sa fac hsg si am inteles ca costa in jur de 12 milioane si mi-a fost rusine sa ii spun ca nu am bani sau ca vreau sa ma duc in alta parte unde pot face cu 5 mil! apoi m-a pus sa ma duc la un nutritionist acolo, chiar m-a stresat cu asta...eu ii spusesem ca am inceput o cura, ca mai fac sport si tot insista! Stiu ca e un doctor f bun si daca nu sunt multumita de dr Arash, pb ca ma voi intoarce la dr. Albu...dar am zis sa incerc asa!Plus ca imi este mai usor sa ajung in Unirii decat in Grivita...Tie dr. Albu ti-a dat vreun tratam?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
vreau si eu un 
madabout2003 spune:
citat din mesajul lui camcris![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari Ylari!!! sa ai parte de o sarcina usoara si dusa la termen cu bb cuminte un mesaj de la fiul liei „a zis ca e inca in spital si este mai bine” ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Camcris multumim pentru vestile de la Lia! Si fetele de la odisee erau ingrijorate! O las pe Bella sa le dea vestea buna!

Lore nu am cuvinte sa te consolez!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
7+
neliaCris spune:
Neata gagigi.
In primul rand vreau sa ii spun capul sus Lorenei!!!DoAMNE dOAMNE STIE EL DE CE NE DA PUIUTII,POATE PENTRU TINE are alte planuri,probabil intai vrea sa te linistesti cu privinta la banuti si sa nu va pierdeti masina.sau cine stie....nu dispera,esti tinerica,capul sus.Imi esti foarte draga si nu suport sa te vad asa.Fii tare.Poate asta asteapta puilul tau
Ylari,felicitarile mele,vezi ai presimtit tu ceva.ACum am si eu cu cine vorbii la odisee
Soacre,dau delete.
V-am spus ca de trei zile m-am trezit la 3 noaptea si am adormit la 5?ei azi noapte m-am trezit la 4 si m-am culcat la 6 fara
.si de la 4 deja ma gandeam la soacramea,ca sotul vrea sa ii ducem copilul la vara sa il vada...ei bine la tara sunt obisnuite sa vii tu sa le faci mancare,nici o cand de apa nu iti da...deci.....am zis ca o invit eu aici da asa sta o saptamana...si eu la ea as sta 2 zile....marea masii
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

. Mihaela trebuie sa-l intelegi si pe el (sotul), buna rea este mama lui. Asta este....