Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 14
PaulaFrida spune:
Unele soacre ar merita improscate in c*r si puse la locul lor ca prea isi dau aere
Si a mea se credea tare importanta si-si baga nasucu' unde nu-i fierbea oala,dar am pus-o noi la punct,s-o vezi acum cum isi cere scuze si pt cel mai mic lucru![]()
Nu va lasati fetelor,dar sa va sustina si sotiorii ca altfel nu se prinde de ele
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
mihacor spune:
la noi e o tensiune in toata familia si la ai mei si la ai lui...si singurul vinovat e sotul meu...dar cand e vorba de probleme se comporta ca un bebelus...el nu stie nimic si nici nu a facut nimic...are un stil cateodata de ma inebuneste....si atunci incep eu cu gura...cat au fost ai mei aici m-am certat cu el intr-una...pana mi-a zis tata ca daca continui asa o sa o iau razna...ma seaca faptul ca atunci cand tre sa fie barbat nu e....si cand nu trebe isi arata coltii de barbat...
na ca mai bine nu intram in butoi si nici nu ajungeam sa va inebunesc...
lasa ca intr-o zi va zic toata povestea si poate atunci o sa ma intelegeti mai bine...
Vreau si eu un
...
corina_s spune:
felicitari Ylari

sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos
fetele, azi e ziua mea![]()
..asa ca va invit la 

8+
elenusht spune:
neata fetelor!eu sunt deasupra butoiului! Eram fericita de spermograma sotului! Acum, sunt trista! Am fost la ecograf- azi sunt i ziua 24 (aveam facuta programarea demult) si-mi spune ca probabil ca am ovulat prin ziua 21. Cum???pai nu mai inteleg nimic- i-am spus! Analizele hormonale si o ecografie facuta in ziua 14 aratau ca am ovulat atunci! nu a stiut sa-mi raspunda...decat ca se vede corpul galben si ca ea vede ca am ovulat cu dreptul si acum 10 zile mi s-a spus ca am ovulat cu stangul! mai da ce de oua fac! apoi o intreb: dar totusi e posibil sa nu ovulez (intreb si eu asa sa acoper toate intrebarile) si imi spune: da e posibil sa fie ciclu anovulator! Doamne, nu mai inteleg nimic! analizele zic ca am ovulat, eco arata ca am ovulat la interval de 10-12 zile....ce sa ma mai fac? Diseara am programare la dr ginecolog Hassankhani Arash de la medlife unirii si sper din tot sufletul sa ma lamureasca....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
vreau si eu un 
lucianamoga spune:
Eu zic ca nu merita sa ne pierdem energia pe ele...dar cateodata nu mai poti e f adevarat.
Eu le-am tot dat ignor(la familia lui)...dar cat de curand am sa le spun tot(nu stiu cum :calm sau cu strigate)si apoi daca il mai vor pe el in familia lor se vor opri ![]()
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
LA MULTI ANI CORINA!!!
Iti doresc multa sanatate,fericire,noroc si armonie in viata

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht neata fetelor!eu sunt deasupra butoiului! Eram fericita de spermograma sotului! Acum, sunt trista! Am fost la ecograf- azi sunt i ziua 24 (aveam facuta programarea demult) si-mi spune ca probabil ca am ovulat prin ziua 21. Cum???pai nu mai inteleg nimic- i-am spus! Analizele hormonale si o ecografie facuta in ziua 14 aratau ca am ovulat atunci! nu a stiut sa-mi raspunda...decat ca se vede corpul galben si ca ea vede ca am ovulat cu dreptul si acum 10 zile mi s-a spus ca am ovulat cu stangul! mai da ce de oua fac! apoi o intreb: dar totusi e posibil sa nu ovulez (intreb si eu asa sa acoper toate intrebarile) si imi spune: da e posibil sa fie ciclu anovulator! Doamne, nu mai inteleg nimic! analizele zic ca am ovulat, eco arata ca am ovulat la interval de 10-12 zile....ce sa ma mai fac? Diseara am programare la dr ginecolog Hassankhani Arash de la medlife unirii si sper din tot sufletul sa ma lamureasca.... ![]() ![]() ![]() ![]() Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!!vreau si eu un ![]() |
Elena eu una nu inteleg , toate arata ca ai ovulat (poate chiar de 2 ori) si doctorul spune ca se poate sa nu fi ovulat deloc?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Lorena imi pare rau ca bebelul tau nu se arata in toata splendoarea lui inca ![]() inca putina rabdare ![]() Mihaela referitor la soacra...nici nu stiu ce sa-ti spun ca pe mine me enerveaza si cum suna cuvantul "soacra" ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Buna feteor, draga Luciana sotul meu zice ca soacra suna cam asa: 'so ACRA'
. Mihaela trebuie sa-l intelegi si pe el (sotul), buna rea este mama lui. Asta este....
madabout2003 spune:
...fetelor v'am spus ce norocoasa sunt ca soacra'mea sta in Venezuela
la 10.000 de km! E distanta ideala!Daca puteti sa le expediati faceti'o cu incredere! Da' si cand vine in vizita sta cate 2 luni 

Noroc ca o "impart" frateste cu cumnata'mea.
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
7+
mihacor spune:
fetelor eu va las sa povestiti in continuare...ma duc la munci cu sufletul gatuit...fara chef...sper ca daca chiar vine soacra deseara sa nu faca nici ea nici socru prea multe fite...ca doar sunt in casa mea acum si eu platesc aici totul ...ca fiusu lucra pe degeaba...
sper sa iesiti din butoi si deseara sa aud numai vesti bune...
va 

pe toate si va doresc o zi frumoasa...
Vreau si eu un
...