Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

E drept ca toti copii sunt diferiti dar e bine oricum sa pui niste limite.
De exemplu nu sustin mamele care uita complet de sot dupa ce se naste copilul sau care nu-l lasa sa manance singur pentru ca se murdareste sau care nu-l lasa sa doarma singur "pentru ca se dezveleste" si asa mai departe. Trebuie sa existe mereu un echilibru. Ca mama ai datoria sa-ti inveti copilul sa se descurce singur in viata nu sa fie lipit de tine ca nu se poate descurca fara mami.
Eu una eram impotriva domitului cu copilul in camera, oriunde ne-am muta o sa aiba camera lui dar acum nu pot sa spun cu mana pe inima ca nu o sa aiba patutul cu noi la inceput. Dar cu siguranta daca va fi asa, in timp va fi mutat in camera lui.

Subscriu in totalitate

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha, tot asa dar se vede ca si pana acum in lumina lanternei
dar daca era pana acum se vedea clar, asa ca m-am "desumflat" de tot

sentimentul ca sunt gravida si eu il am acum si ma simt gravidar dar asta ne putem induce

ideea e ca nu cred ca mi-a mai intarziat vreodata atat
mi-a venit pe 31 martie, suntem in 5 mai, e mult

am terminat si testele la cate am facuta pana acum asa ca o sa-mi cumpar de la farmacie cand o sa am bani, deci pana sapt viitoare o sa stau in suspans

offff cat de mult ne dorim incat devine atat de dureros
daca as putea tipa atat de tare pe cat ma doare sigur m-ati auzi toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Mai fetelor hai va rog eu frumos terminati cu contrazicerile astea dintre voi si incercati sa nu va mai suparati.Cele care sunteti gravidute fiti bucuroase si nu incercati sa stresati bebei pe te miri ce iar celelalte incercati sa nu mai vedeti nimic in jurul vostru si sa va destindeti.Va pupic pe toate si imi pare rau daca v-am suparat, incetati ori aici ori la odisee discutia asta nu isi are rostul, fiecare o sa isi creasca copilul cum crede el de cuviinta.

Miha,
eu abia acum am citit ce ai scris si tu
deci imi cer scuze daca am continuat subiectul
eu acum am intrat si scriu pe masura ce citesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fetelor sunt fericita! Spermograma sotului (chiar daca a fost dusa la 45 minute) a iesit ok: mobilitate 85%, totul normal si f bine!!! sunt bucuroasa pt asta! acum au mai rams doua probleme sa le zic asa: de facut hsg-ul, dar as vrea sa mai stam vreo 2 luni asa si greutatea mea, in rest toate analizele mele si ale lui sunt ok!..Si totusi, de ce nu raman? mai asteptam!...pooop

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Elenush,

si eu am cam aceleasi probleme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna dimi fetelorrrrr!!!!!!!!!!
Testul meu are 2 liniuteeeeeeee!!!!!!!!!
E adevarat cam pala cea de test dar este!!!!!!!!!!!!!!!
Cand nu eram, nu eram nenica, iesea doar una, dar acuuuuum esteeeee!!!
Am incercat sa fac o poza dar n-am baterie la aparat ca l-am consumat de ziua Evei

V-am zis eu, v-am zis ca simt, nu se poate, am experienta dupa doi ani de ne-ramas. Sotul s-a bucurat si el dar bineinteles ca "stai sa mai stam, sa vedem ca nu-ti vine, nu te mai bucura asa" Da' de ce sa nu ma bucur? Ah cam aiurea, vreau sa tin secret momentan, mai ales la munca, sper sa nu-si dea nimeni seama!
Va pup fetelor, haideti, cine da fuga dupa mine??? Eu va iau pe toate

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Am reusit sa pun si poza, eu 2 linii vad:
http://family.webshots.com/photo/2959512530102783415RxOcpC

Nu mai stiu cum se ascunde link-ul, fug la servici!

Yupyyyyyyyyyyyyyy
Inca o gravidutaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Felicitaaari! sarcina usoara si bebel sanatos si la termen!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

nu am mai scris nimic moni
aseara m-am culcat pe la 9 si la ora 1 noaptea am mers la baie si am facut un test, negativ

nu stiu ce sa mai inteleg
cred ca totul e in mintea mea
dar atata intarziere
poate am ovulat mai tarziu ca mucusul l-am avut acum doua saptamani

offfff sunt destul de deprimata

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

offfffffffffffffffffff
te inteleg Lore
stai ca vin si eu in curand la butoi....ca tre' sa imi vina obositii aia de uratzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Elena fa repede HSG si poate rezolvi problema

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor bagativa in butoi daca chiar vreti si aruncati-l intr-un tren poate ajungeti la mine...ca sa va scot afara si sa va dau cate un umar la fiecare ca sa plangeti...
lore draga si eu m-as bucura sa fiu luna asta ,ar fi singurul lucru bun care mi s-ar intampla in momentul de fata si ar fi singurul care m-ar scoate din toate problemele...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

E drept ca toti copii sunt diferiti dar e bine oricum sa pui niste limite.
De exemplu nu sustin mamele care uita complet de sot dupa ce se naste copilul sau care nu-l lasa sa manance singur pentru ca se murdareste sau care nu-l lasa sa doarma singur "pentru ca se dezveleste" si asa mai departe. Trebuie sa existe mereu un echilibru. Ca mama ai datoria sa-ti inveti copilul sa se descurce singur in viata nu sa fie lipit de tine ca nu se poate descurca fara mami.
Eu una eram impotriva domitului cu copilul in camera, oriunde ne-am muta o sa aiba camera lui dar acum nu pot sa spun cu mana pe inima ca nu o sa aiba patutul cu noi la inceput. Dar cu siguranta daca va fi asa, in timp va fi mutat in camera lui.

Doamne fereste!
de echilibru n-am zis nimic! clar ca trebuie sa existe...
dar se invata pe parcurs...toate...

Mergi la inceput
Mergi la inceput