Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 11
mihacor spune:
neata fetelor...am facut si eu ochi...
lore,te rog nu te deprima...iti faci numai rau...eu de cinci luni tot asta am visat si luna trecuta mi-a si intarziat 10 zile...si tot nimic...am avut si toate simtomele...pe toata lumea din jur am inebunit-o ca sunt gravida sigur...si nu am fost...azi declar din nou z34 si sunt sigura ca nu sunt,chiar daca luna asta nu mi-am mai imaginat nimic...
hai fruntea sus...daca e bebe o sa iasa si liniuta si daca nu e...tre sa te gandesti ca incepe o noua luna cu o noua speranta...e greu...stiu...dar chiar nu vrem sa te vedem deprimata...

Vreau si eu un
...
Mihaelafalt spune:
Buna dimineata.
Ylary felicitari pentru testul cu 2 liniute, nici nu m-am obisnuit bine cu tine si deja ne parasesti.Te rog da-ne si noua mai multe detalii, ce ai facut deosebit luna aceasta, de cat timp incerci poate se prinde si la noi.
Lorena draga imi pare foarte rau ca testul e negativ, dar chiar e negativ clar sau tot se vede ceva-ceva pe acolo?
Si am vazut ca nu v-a invitat nimeni la cafeluta asa ca o fac eu, fiecare ce doreste ceai, capucino cafeluta veniti de luati ca sunt proaspete.

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed lore....pai prima luna...doua o sa dorm eu cu el in camera sau o sa iau un cosulet pe care o sa il pun langa pat...inca nu ne-am hotarat. eu ma gandesc si la sotul meu ca totusi o sa trb sa aiba parte de odihna mai ales ca el are un somn de iepurila. se trezeste din orice. o sa vedem mai exact atunci cand o sa apara bebeloiul ce si cum...dar sincer momentan optez pt dormitul cu el in cam la inceput doarc a sa nu il deranjam pe tati cu lumina etc. fetelro si eu am auzit cazuri inc are parintii au fost in pragul divortului din cauza copilului. adio viata sexula, adio tot. ma rog mama era si genu de mama disperata care daca sughita copilu era in stare sa se duca cu el la urgenta. eu am noroc ca nu sunt o fire panicoasa si cred ca o sa am prezenta de spirit oricum la inceput macar 1 sapt o sa stea mama la noi, cat despre baita schimbat etc o sa vreau sa ne ocupam doar noi 2. cum sa faca altcineva baie prima oara la copilul meu...chiar daca e vb de mama mea. nu nene eu si sotu Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11samburelul meu |
hahahha
sa vezi tu dupa ce o veni bebetu'
Iepurile mort in post
o sa tragi cu pusca langa el si degeaba
oricat l-ai feri tot va fi obosit pentru ca se va implica si el, sunt convinsa
Matzaila_81 spune:
Ylari, felicitari, ce bine e sa ai vesti bune de dimineata.
Lorena, nu te deprima, unele teste se pozitiveaza mai tarziu. Hai sa mai asteptam cateva zile.
Katy, nu au cum sa fie hormoni de sarcina pentru ca mie abia mi-a trecut. Teoretic de pe 10 mai incepe perioada fertila la mine. Cred ca a fost prea multa tensiune stransa mai ales dupa luna trecuta cand am fost sigura ca sunt gravida.
Astazi sunt mai ok.
Va pup pe toate, hau ca au inceput sa apara liniutele, e o luna buna, nu v-am zis eu?
mihacor spune:
| citat din mesajul lui YLARI Buna dimi fetelorrrrr!!!!!!!!!! Testul meu are 2 liniuteeeeeeee!!!!!!!!! E adevarat cam pala cea de test dar este!!!!!!!!!!!!!!! Cand nu eram, nu eram nenica, iesea doar una, dar acuuuuum esteeeee!!! Am incercat sa fac o poza dar n-am baterie la aparat ca l-am consumat de ziua Evei ![]() ![]() ![]() V-am zis eu, v-am zis ca simt, nu se poate, am experienta dupa doi ani de ne-ramas. Sotul s-a bucurat si el dar bineinteles ca "stai sa mai stam, sa vedem ca nu-ti vine, nu te mai bucura asa" Da' de ce sa nu ma bucur? Ah cam aiurea, vreau sa tin secret momentan, mai ales la munca, sper sa nu-si dea nimeni seama! Va pup fetelor, haideti, cine da fuga dupa mine??? Eu va iau pe toate ![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Am reusit sa pun si poza, eu 2 linii vad: http://family.webshots.com/photo/2959512530102783415RxOcpC Nu mai stiu cum se ascunde link-ul, fug la servici! |
cred ca luna asta o sa fie luna cu cele mai multe gravidute...deja avem doua...

sa ne molipsim toate...eu as fi bucuroasa sa mergem toate in aceasi luna la odisee...Vreau si eu un
...
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed a si inca un lucru cu care mi sa dat peste nas...ca vezi doamne orice mama isi considera copilul perfect...din contra eu sunt destul de obiectiva din fire si sigur ii voi vedea greselile sau defectele...dar repet asta nu o sa faca sa il iubesc mai putin. offf greu mai fetelor cu neuronii astia de gravida....a si daca tot va vb atata inca o faza eu am zis de ieri gata cu discutia ca e inutila, mi-am cerut scuze ca am deschis-o(deci tot eu am cedat) si inca si acum se mai scrie despre ea. ![]() plictisitor. Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11samburelul meu |
si eu ma minunez de femeile astea care-si vad copiii cele mai frumoase flori
ok, dar chiar si asa, e penibil
cunosc cupluri multe care sunt in concurenta (ba al meu e mai nush' cum)
penibil iar...
si eu merg pe ideea ca trebuie sa il vezi exact asa cum e dar!!! niciodata sa ii spui copilului tau ca nu e perfect sau ca are un ochi stramb sau ca are buzele subtiri...etc. whatever
copilul se inhiba imediat si la fel si dezvoltarea lui normala
insa, intr-adevar, eu nu o sa zic niciodata: AL MEU E CEL MAI FRUMOOOOOOOS!!!!!!

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed a si inca un lucru cu care mi sa dat peste nas...ca vezi doamne orice mama isi considera copilul perfect...din contra eu sunt destul de obiectiva din fire si sigur ii voi vedea greselile sau defectele...dar repet asta nu o sa faca sa il iubesc mai putin. offf greu mai fetelor cu neuronii astia de gravida....a si daca tot va vb atata inca o faza eu am zis de ieri gata cu discutia ca e inutila, mi-am cerut scuze ca am deschis-o(deci tot eu am cedat) si inca si acum se mai scrie despre ea. ![]() plictisitor. Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11samburelul meu |
Si Bella,
Incantata!
Ma bucur sa cunosc si o mama normala si lucida

Matzaila_81 spune:
E drept ca toti copii sunt diferiti dar e bine oricum sa pui niste limite.
De exemplu nu sustin mamele care uita complet de sot dupa ce se naste copilul sau care nu-l lasa sa manance singur pentru ca se murdareste sau care nu-l lasa sa doarma singur "pentru ca se dezveleste" si asa mai departe. Trebuie sa existe mereu un echilibru. Ca mama ai datoria sa-ti inveti copilul sa se descurce singur in viata nu sa fie lipit de tine ca nu se poate descurca fara mami.
Eu una eram impotriva domitului cu copilul in camera, oriunde ne-am muta o sa aiba camera lui dar acum nu pot sa spun cu mana pe inima ca nu o sa aiba patutul cu noi la inceput. Dar cu siguranta daca va fi asa, in timp va fi mutat in camera lui.
mihacor spune:
si eeu trec printr-o situatie dificila acum...probleme cu familia cu sotul...ieri m-am certat cu sotul de am ramas fara voce...dar incerc sa trec peste toate...si sincer cand intru si vorbesc cu voi nu ma mai gandesc la nimic...aseara dupa o tura de plans,am ras cu lacrimi cand am citit ce ati scris...
lasa-l incolo de butoi...eu nu vreau in el...si in canal nici atat ca sunt sobolani mari...![]()
Vreau si eu un
...
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna dimineata. Ylary felicitari pentru testul cu 2 liniute, nici nu m-am obisnuit bine cu tine si deja ne parasesti.Te rog da-ne si noua mai multe detalii, ce ai facut deosebit luna aceasta, de cat timp incerci poate se prinde si la noi. Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
Luna asta am facut deosebit doar faptul ca in Saptamana Mare am tinut Post
Doamne ajuta si la voi!!!
Hai ca o sa mai stau aici pe la voi, nu va las de izbeliste!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE

+11