Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Tot din ciclul cra cra cra, astazi Mara mi-a spus ca a facut kk. Am auzit eu ca era in lucru productia si o vad ca vine la mine tinandu-se de pampers, ii zic sa faca linistita ca o spala mami, ea se prinde iar de pampers si-mi spune foarte hotarata ceva pe limba ei. Si tot asa de vreo 3 ori pana m-am prins eu ca mititica incerca sa-mi spuna ca terminase de facut. Era asa scumpa cum gesticula si bolborosea ceva pe acolo cu intonatie de "mami, dar am terminat deja!" Azi am fost in parc cu micul grec si cu sexy mama din dotare. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Bravo Marutza
Ce super ca ati iesit afara... noi n-am avut curaj. La noi bate vantul.. ca de obicei... si mi se pare si un pic friguletz. Daca stam pe malu' garlii...
Mamica fericita de Mara si de David
danasor spune:
Salutare
A venit caldura la voi, ca la Iasi bate un vant de numai... nu e vreme de plimabat; dar ca sa nu stam in casa am facut o tura de selgros si ne-am mai luat niste jucarii de jucat pe afara: 3 mingi, un carut, galetuse de nisip cu forme, jucarii gonflabile... am mai reinoit un picut ca se plictisise ; mi s-au parut destul de ieftine intre pana in 10 Ron majoritate;
Ana si A. se invarte, se distreaza tare cand face asta, si se invarte bine , nu asa, ca trebuie s-o opresc sa nu ameteasca, dar nu mi s-a parut sa fie ceva suspect- le-a vazut pe nste fetite odata si de atunci face si ea;
Sorina, dap, de voslauer era vorba, nu stiu de ce nu pot sa tin minte acest cuvant, si acum am dat pe google sa vad exact cum se scrie; pai cand mergem in car4, prima data mergem la raionul de paine si ii dau o bucatica de paine in mana, apoi la apa, sa avem si ce, si asa pot face cumparaturile linistita, are ocupatie in carutz ca altfel....pt maselutza, pupam frumoasele
BF sper sa-i treaca burtica lui Dani
Nyny no comment, bne ca sunteti ok acum
Bravo Mara pt instiintzare
Haircut fetele finutze
Dece, Alicredo , am gugalit si eu un pic de dieta voastra, si ce am inteles e ca prima perioada tre sa te abtii la carbohidrati, lapte, fructe, dulciuri; va doresc mult succes; in afara de carbohidrati cam asa mancam in studentie- lactatele nu-mi placeau sub nici o forma, fructe f f rar, si de dulciuri nu aveam bani - trebuia sa-i tinem pt tigari si disco - poate de asta eram asa de slaba atunci
cum se schimba preferintele omului...acum nu pot fara fructe, beau lapte si mananc branza la greu, nu mai zic de cioco
Mire si noi tot la 2 soamne suntem inca; am incercat s-o trec la 1 dar era cam chinuiala pt ea, se culca seara intre 22-23 pana la 8-9 dimi, apoi de la 11-12 si de la 17 cam 1-1,5 ore
Ruxita sanatate multa
Bea
Simply ma bucur ca Ariana e bine si tie un brat de
Cra-Cra : cauta in sacose cand vine cineva de la cumparaturi - sa vezi ce mutritza serioasa face ; sau daca ii spun ceva ce o bucura tropaie repede din picioare ;
azi i-am umflat un pestisor din ala gonflabil si-mi arata cu degetul pe cutia lui pe care era desenat pestisorul si apoi imi arata pestisorul , sa-mi arate ca erau la fel
a venit weekend-ul!!!!.... la mare sau la munte?
cred ca de data asta acasa
sorina_bz spune:
Bea, Nyny, Danasor...sarumana de urari.....abia astept sa se termine de iesit, ca zic si eu ca Bea...mi-e rau cand aud de masele!
Nyny...pupam baietzelul care stie ce vrea!
Mire...ce frumos te-a anuntat Mara!..Sa va fie de bine plimbarea!
Danasor.. de ideea cu painea si apa, in car4! O sa o folosesc, poate functioneaza si la noi! Sa foloseasca cu placere A. noile jucarii! Pupam frumoasa vamuitoare de sacose!
Am fost si noi o tura pe afara...e frumos, dar bate putin vantul.
simplicity spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Culcat si eu princesita...incercam de cateva zile sa trecem si noi la 2 somnuri...cateodata iese, cateodata nu...Ieri a functionat. Vedem si astazi. Siii...avem primul colt la maseaua nr.4! Doamne-ajuta, sa iasa repede cu totul, poate mai scapam si noi! Bea...tare frumoasa povestea! Haircut..sorry de cazatura princesitei! BF... sa-i treaca repede burtica lui Dani! Sorina, mami de Diana si Iris |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
citat din mesajul lui nyny Maaaiii ce liniste e aici... hai sa va povestesc despre David al meu (de bine acum )... asta asa, ca nu-mi place cand nu gasesc pufii in lista cu 'subiecte active'... A invatzat ce inseamna DA si NU. L-am testat. De exemplu, azi, i-am pus cativa pufuleti pe masutza scaunelului si haplea a bagat vreo 2 in gura si tot am mai fi indesat daca nu i-as fi pus frana. I-am rupt in 2 ca sa ii manance mai usor si i-am zis ca nu-i mai dau pana nu termina ce are in gura. Cand il intrebam daca a terminat dadea din cap ca NU .... si chiar asa era Si e tare cand zice DA... cand vrea ceva arata la obiectul respectiv, da din cap afirmativ si zice DA DA ... ca si cand l-as fi intrebat eu inainte daca vrea obiectul ala ... ce hotzomani sunt... CRA CRA CRA.... Mamica fericita de Mara si de David |
tare faza cu " cra cra cra "
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia David! Am ras la aia cu cra cra-ul..... Tot din ciclul cra cra cra, astazi Mara mi-a spus ca a facut kk. Am auzit eu ca era in lucru productia si o vad ca vine la mine tinandu-se de pampers, ii zic sa faca linistita ca o spala mami, ea se prinde iar de pampers si-mi spune foarte hotarata ceva pe limba ei. Si tot asa de vreo 3 ori pana m-am prins eu ca mititica incerca sa-mi spuna ca terminase de facut. Era asa scumpa cum gesticula si bolborosea ceva pe acolo cu intonatie de "mami, dar am terminat deja!" Azi am fost in parc cu micul grec si cu sexy mama din dotare. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Bravo Mara
Sa va fie de bine iesirea
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Danasor sa se bucure mica printesa de noile jucarii...
Si noi acum am venit de afara,papam,baita si apoi nani...
Ariana mi-a acceptat f bine LP asa ca numai din acesta serveste acum,Lv ii dau cand fac gris/orez/budinca cu lapte....eu am observat ca de la LV imi facea scaune mai moi;
Zilnic ma uimeste,comunicarea dintre noi 2 e super, nu am cuvinte sa exprim ce simt pur si simplu sunt fericita....
Sa aveti o seara linistita
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
2 intrebari am si eu :
- Le puneti in patut pernute pt copii?
- Ii mai dati cu lotiune pt cop?
Motto-ul de azi:
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity 2 intrebari am si eu :
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
1 Noi am desfiintat patutul.
2 Nu, dar ma gandeam zilele astea sa-i mai fac din cand in cand masaj dupa baie, fara prea multa lotiune, sa nu se simta ea ciudat acum ca s-a dezobisnuit.
Pupam fetele frumoase!
Subscriu in totalitate la mesajul tau de mai sus, si eu sunt
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
simplicity, da, ii place sa doarma pe perna, sunt nopti cand numai pe perne doarme, de-a latul si daca ii iau perna de sub cap, o cauta si prin somn...
lotiune da cand imi amintesc... azi l-am dat cu lotiunea cu care ma dadeam eu (ca vroia si el sa se murdareasca cu crema mea) si a inceput si el sa-si frece palmele, a inteles miscarea cu crema!
si ca e concurs la "cra-cra", s-a sters singur pe picioare cu prosopul dupa ce am iesit din baie, urca scarile ajutat doar cu o mana si mai era ceva... chestia cu cumparaturile o face in fiecare seara cand vine taica-su cu sacosele, se duce tinta la pungi si scoate de acolo alimentele.... mai era ceva si am uitat... a inceput sa bage figurele in orificii, ne-am antrenat si a inceput sa retina cate ceva... dar de cele mai multe ori greseste gaura si ii arat eu unde trebuie sa bage figurina si se conformeaza... mai inainte desi ii aratam gaura corecta persevera in alte parti (eu zic ca e un progres). .m
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)