v-ati pedepsit partenerul?
buna.poate pare o intrebare ridicola dar sunt tare curioasa daca functioneaza aceasta metoda...de aia intreb v-ati pedepsit vreodata sotul,partenerul?
avand in vedere ca in ultima vreme" trage chiulul" pe motiv ca e foarte obosit sau nu vrea ,eu tre sa fac totul singura ..i-am spus de multe ori ca-m sa-l las sa-si spele singur,sa-si faca mancare dar vad ca nu prea e afectat de asta...apoi cand vad ca vorbesc singura incepe serenada ,cu sulite si trambite ,dar ce sa zic de multe ori tot el da tonul...off sunt atat de furioasa pe el ca-mi vine sa
..sau cum sa fac sa nu mai fie asa?aaa si nu merge cu vorbitul frumos...asta am incercat
Raspunsuri
Marina spune:
Adica daca nu ii speli, calci si gatesti sotului insemna ca il pedepsesti??????
inteleg de la un subiect de mai sus ca ai si trei copii.
Zau ca nu glumesc dar papucii, ziarul si cafeaua la pat dimineata i le duci?
cl spune:
Oana, eu acasa am doua "bucati" barbati: sot si fiu . Si am si eu perioade in care ma supar. Rar, ce-i drept (si asta nu pentru ca n-ar fi motive, ci pentru ca sunt ceva mai rabdatoare ). Cand ma supar rau, dar rau de tot pe ei, eu intru in greva. Exact asa le zic: "gata, din clipa aceasta sunt in greva: nu spal, nu gatesc, nu calc, nu va pun masa, nu va incalzesc mancarea, nu mai vorbesc cu voi, nu mai fac absolut nimic!". Si-mi iau o carte si citesc toata ziua si ii ignor total. Ei, si atunci se schimba foaia! Bine, greva am facut-o doar de 2 ori pana acum (dar i-am mai amenintat de cateva ori ), a tinut cate o singura zi si am si avantajul ca fi'miu este destul de mare si poate sa-si scoata si singurel ceva din frigider, sa-si incalzeasca si sa manance.
Marina, da, se cheama ca il cam pedepsesti .
oanap85 spune:
mda ,ar fi foarte afectat daca nu ar bea cafea, e dependentei bine eu nici nu ii fac ,isi face singur ...odata i-am aruncat-o in chiuveta si i-am pus in loc apa in ceasca,nu se cunoastea pt ca apa era tot maro ,dupa ce-a baut o gura era tare nedumerit si apoi si-a dat seama ce m-am mai amuzat...sincer i as aruncao dar cumpara alta si nu vreau sa arunc banii degeaba...
eu nu pot sa intru in greva ca ai mei sunt mici si stau singura cu ei cam toata ziua...ii spuneam cand statea acasa"eu nu fac nimic" iar el "ei daca vrei cu ambitia ta sa pedepsesti copiii" si chiar nu facea nimic,apoi dupa un timp venea ca un mielusel si-mi spunea hai sa facem impreuna ..si incepeam sa facem curatenie sau ce era.. dar cauta repede un motiv ba ca plange fata ,ba ca se duce la baie si disparea
lulu77 spune:
Si dupa ce trece pedeapsa? Cum ramane? Revine la vechile obiceiuri, asa ca mai bine discutati calm, deschis si cu argumente.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 buna.poate pare o intrebare ridicola dar sunt tare curioasa daca functioneaza aceasta metoda...de aia intreb v-ati pedepsit vreodata sotul,partenerul? avand in vedere ca in ultima vreme" trage chiulul" pe motiv ca e foarte obosit sau nu vrea ,eu tre sa fac totul singura ..i-am spus de multe ori ca-m sa-l las sa-si spele singur,sa-si faca mancare dar vad ca nu prea e afectat de asta...apoi cand vad ca vorbesc singura incepe serenada ,cu sulite si trambite ,dar ce sa zic de multe ori tot el da tonul...off sunt atat de furioasa pe el ca-mi vine sa ..sau cum sa fac sa nu mai fie asa?aaa si nu merge cu vorbitul frumos...asta am incercat |
L-am pus la coltz in genunchi pe coji de nuca pana a recunoscut c-a gresit.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Oana, cand m-am suparat pe sotul meu, i-am spus exact ce ma doare si de ce si l-am lasat singur in casa sa se ocupe de toate si am plecat pentru 15 minute sa ma plimb si sa ma calmez pentru ca nu voiam sa se ajunga la jigniri. Unii sunt afectati de tratarea cu indiferenta iar pe altii ii doare in 14. Lasa-l cu cei mici pentru o zi, sa faca ABSOLUT tot ce faci tu.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
oanap85 spune:
chiar asa as face,as pleca macar o zi dar nu pot ca est cea mica si trebuie sa o alaptez des si sa o iau cu mine nu imi convine ca ar vrea el sa scape si sa ramana cu cei mari sa faca ce vor
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Oana, cand m-am suparat pe sotul meu, i-am spus exact ce ma doare si de ce si l-am lasat singur in casa sa se ocupe de toate si am plecat pentru 15 minute sa ma plimb si sa ma calmez pentru ca nu voiam sa se ajunga la jigniri. Unii sunt afectati de tratarea cu indiferenta iar pe altii ii doare in 14. Lasa-l cu cei mici pentru o zi, sa faca ABSOLUT tot ce faci tu. ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
Dupa parerea mea, asta functioneaza cel mai bine.
Al meu ma ajuta destul de mult dar tot se fofila si venea cu chestii de genul: eu sunt obosir de la serviciu. Cand avea fetita 1 an jumate am plecat 3 zile din tara si a rams singur cu ea acasa. Totul s-a schimbat dupa asta. Nu a mai comentat niciodata.
Degeaba discutii si ii explici ca tu de fapt acasa nu stai o clipa. Pana nu vede pe pielea lui cum este .... dar sa pleci si sa ii lasi fara mancare facuta, cu cosurile de rufe pline......
Tecky spune:
Femeile care stau acasa cu copiii au mai multa treaba si sunt mult mai obosite decat cei care se duc la serviciu ( ma refer in general la barbati).Dar numai noi femeile putem intelege asta....