Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
ioanna16 spune:
fetelor revin cu intrebarea de ieri
voi ati dat calciu bebeilor?daca da ce fel de calciu, cat si de la ce varsta?
multumesc anticipat
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
simonacip spune:
deea, ai niste fete frumoase foc!!!Sa te bucuri de ele! Mi-a placut comentariul tau la cea cu un ochisor deschis.hihihi
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanna16 fetelor revin cu intrebarea de ieri voi ati dat calciu bebeilor?daca da ce fel de calciu, cat si de la ce varsta? multumesc anticipat mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
Ii dau 5 ml pe zi in primele 10 zile din fiecare luna (de viata).
Calciu gluconic, la fiola. I-l dau cu seinga.
scrish spune:
simo am vazut si eu pozele acum arati superb, fara exagerare! ai picioarele asa slabe nu pe bune acum, tu ar trebui sa dai sfaturi, cum sa arati frate asa de bine dupa 3 copii??
ally masajul anticelu ajuta si la colacei? ca eu vreau sa ma apuc de sapt viitoare si am mari sperante puse in el
simonacip spune:
citat din mesajul lui ioanna16 fetelor revin cu intrebarea de ieri voi ati dat calciu bebeilor?daca da ce fel de calciu, cat si de la ce varsta? multumesc anticipat mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
al meu a avut eritem alergic si i-am dat 10 zile pe luna cate 5 ml...restul nu-l poti da a doua zi...eventual il iei tu...
Dar nu i-am dat decit 2 luni pt ca nu l-a mai acceptat...e f urat la gust, i-l dadeam printre lacrimi si hohote, cu linguritza..
madutza_bra spune:
da, in lunile cu "r", adik din septembrie pana in aprilie, cate 10 ziel pe luna calciu gluconic, 5 ml/zi. Sunt fiole de 10 ml din care se scoate 5 ml cu seringa, restul se arunca, nu se foloseste urmatoarea zi..sau se da fratiorului mai mare
Eu am dat la amandoi la sfatul pediatrei.
In cele 10 zile am dat si cate 5 picaturi de vit C solutie, tot la sfatului dr.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
AllyLaur spune:
Simonelu , toate cele enumerate le poti face singurica PERFECT(miscare+masaj...dieta stii mai bine)...iti trebuie doat timp. Eu zic ca in 40 min maxim rezolvi si abdomenele si masajul.
Scris, DA, ajuta foarte mult masajul dar, depinde de mana celei care iti face si de tine (sa nu manaci seara ceea ce nu trebuie)....dar, miscarea este sfanta.
Fug ca plangeeee...revin!
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
yvyana spune:
Multumesc pentru sfaturi si lamuriri tuturor fetelor.
Cred ca a fost puseu de crestere... de atata agitatie si plans a dormit 5 ore azi-noapte iar bodyurile ii vin fixe acum
Multa sanatate la mamici si la bebici!
madutza_bra spune:
da, fetelor si mie imi plac pozele cu fetele Deei Sunt frumoase foc amandoua, si cred ca are un real sprijin in asa o domnisoara ca Stefy
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Deea99 spune:
neatza pe la pranz!!
side la anna si stefy
am dormit azi pana la 9 ...aopi papa ne-am giugiulit iar putin somn si iar papa....a mancat acum inainte de 3h si tot laptele...m-a si mirat
Si-eu i-am dat Ca luna trecuta...Ca gluconic 5ml i-l am dat cu ppeta....insa acum sunt cam rezervata .nu stiu daca sa ii mai dau ...am intrat pe un forum si am gasit niste discutii despre Ca i mute mamici ii sarisera uneia in cap ca nu face bine...
nu prea am inteles exact de ce .pt ca Ca e bun in perioada de crestere....asa ca am tot zis sa ma informez mult mai bine, chiar daca mi l-a recomandat dr. de fam...
luni intreb si ortopedul sa vad ce zice
ma gandesc sa nu aibe legatura cu inchiderea frontanelei in perioada asta....caci asa Ca se da 10 zile pe luna panala 18 ani
Mamici de bb 1 nu uitati sa dati vigantolul . e foarte important in primii 2 ani. si mare grija cum il dati...daca nu-l picati direct in guritza si il puneti in lingurita puneti cu 1 picatura mai mult ca ramane pe linguritza si bb nu ia cantitatea recomandata