Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
neata fete.
Mada al meu e cu tusea rau de tot...cred cajungem iar la antibiotic Am sa merg azi la farmacie, etc si ii iau la pranz sa-l doftoricesc...Vad ca degeaba ii fac aerosoli de o sapt si-i dau siropuri..Intr-un fel ma bucur ca din iunie nu-i mai duc, sa nu-mi mai vina cu fel de fel acasa...Sanatate si voua si tuturor!
Strumpfi...sa nu te apuci de fumat...nu mai zic de foloasele pt sanatatea ta..dar si pt pui...ca fumatul asta (mai ales ca alaptezi) poate fi tare nociv..si uite cit ne chinuim cu bronsite/bronsiolite..etc..si fara tigari, darmite cu...Ooof.Si mai ales ca ai reusit performanta sa renuntzi la ele odata...asta-i mare lucru ce-ai facut
Lalely la mine regimul a cam afectat lactatia...din pacate...
Deea, ANtguess, Strumpfi sper sa va mai lase fetele sa respirati..ooof, rau e cu colici...al meu n-are colici in schimb cere mereu tzitzi...dar asa prin somn, nu plange deloc...si se mai sperie cu manutzele si iar cauta tzitzi...
georgyiuly spune:
Neata fetele...va las o !!!
Simona sanatate baietelului,sa treaca repede tusea sa nu fie nevoie de antibiotic!!!
Strumphule....am tot citit cate le tragi si tu cu Sophia,cu colicii si alaptatul!!!Trec ele toate( si urmeaza altele)..important e ca sunteti sanatoase.Sophia e o dulcica!!!
Tentatia tigarii e mare ..mai ales in perioada asta cu oboseala si stres,am trecut si eu prin ea!!!Mai ales seara cand se linisteau toate ..m-as fi inchis in baie sa savurez in liniste o tigara.
Legat de durerile de spate...din pacate /fericire tot ai sa o mai tii in brate pe Sophia!
Ieri Giulia mi-a stat in brate plangand vreo ora,ca ii iese ultima masea..si are 12,5kg...si am si eu o scolioza de toata frumusetea.Dar cand ii vezi ca sufera uiti de toate,ca sa le alini putin durerea.
tie si Sophiei cea dulcica!!!
Si aici de face vitamina K la nastere si vitamina D mi-a dat pediatra la controlul de o luna!
ma duc la treburi casnice,cat mai doarme bebe....Giulia tot matinala e!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
madutza_bra spune:
Neata!
..grea noapte...febra toata noaptea, de dimineata 38.6, acum pare mai micuta dar nu i-am mai luat ca si asa plange de fiecare data
Am sunat dr, cica e o suprainfectare si de aici febra, nu stie daca poate veni azi ca intra in concediu sapt viitoare si ne-a chemat la cabinet dupa-amiaza
Macar fata e bine si a dormit cumintica pana la 7, s-a trezit pe la 4 de tipetele si plansul lui Cristi, dar i-am bagat suzi si s-a culcat la loc. Draga de ea, e asa cumintica
Io sunt zombi, nici cafeaua nu-si face efectul, ma doare si capul, mijlocul, sunt cam ametita, ma ustura si ochii...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cami_antonia spune:
neata fetele si de la noi
ieri am facut si noi o lunaaaaaaaaaaaaa
la multi ani petra adriana!
fetita mea bruneta parintii si surioara te iubesc multttttttttttt
noi nu am dormit azi noapte
ceea ce e atipic
dar asta e se mai intampla
a avut si petra o noapte mai alba
eram sigura caci ieri pe zi a dormit toataaaaaaaaaaa ziua
mada la Qiuabi am vazut body-uri parca marimi mai mari
chiar f mari
stiu ca sunt sigur
ca una din nasici a dat fetei pana la 5 ani
din acelasi motiv de s[pate gol
dar sunt cam incomode
la facut pisu
ei nefiind f atenti
se mai uda pe ele etc.
cami_antonia spune:
offfffffffffff mai fetele
de calciu gluconic
nu stiu ce sa zic
este oribil la gust
antoniei nu l-am putut da
ca imi voma imediat in jet
tot lapticul
indiferent la catya departare ca timp il dadeam fata de masa ei
si l-am gustat si eu
si am renuntat
acum inca nu am inceput sa dau
sa incerc sa vedem daca petra va face la fel
da eu cred ca mai ales cei care beau lapte praf
au calciu arhi suficient in laptic
pt o buna crestere
simonacip spune:
Georgyiuly...patimiti cu maselele?? of. Poate reusesti sa n-o mai tii in brate totusi..s-o ia sotul mai bine...sau sa o tii in brate pe canapea
Mada...ooof, macar sa nu ia astia mici nimic..mama lor de raceli..le urasc!Eu i-am dat azi lui Arsenie oscillo..mi-e teama sa nu ia si el
pisucmic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Cat trebuie sa ia bebe in greutate in prima luna de la scaderea fiziologica??? Eu am un stres cu asta,mai ales ca am avut probleme la inceput cu greutatea nu stiu daca ma voi incadra... Maine chiar o sa-l cantaresc... Acum i-am facut baita,l-am aspirat si i-am pus picaturi recomandate de medic..sunt curioasa daca se va cunoaste ceva in noaptea asta.. Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
In prima luna trebuie sa ia minim 750 grame (si parca maxim 1500 grame). Daca a luat deja 500 poti fi linistita.
Sa-ti spun drept eu nu i-am mai facut deocamdata eco. Probabil ii voi face pe la 2 luni, dar nici nu am vrut sa il tot plimb pe la doctori asa mic, mai ales ca ii disparuse intrauterin dilatarea. M-am gandit ca mai ia Doamne fereste alta boala de prin spitale... Urineaza super bine si in jet, toata lumea (doctori) mi-a zis ca la baietei apar aceste dilatari de ureter reversibile etc. Poate ii fac totusi pe la 2 luni. I-am facut doar eco de sold de screening - a iesit ok.
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
pisucmic spune:
Strumpfi, neata draga mea! Sa nu cumva sa te apuci de fumat, bataita!!! Daca vrei un argument forte, fumatul agraveaza colicile, asa ca o sa fie si mai si! Culmea e ca de vreo 3 zile si eu patesc asa cu dureri de spate dupa ce ma aplec la baita (eu nu il tin ci sotul, eu doar il sapunesc...) - si radeam aseara ca ne-am rablagit ca doi mosuleti, si abia a facut puiul 4 kg!
Alina06 si Petra de Cami, la multi multi ani!!!
Apropo Cami, mi-am dat seama ca noi suntem nascute fix in aceeasi zi! M-am gandit ieri la tine ca aratau la tv ce vreme rece e la mare. O scoti pe Petra la plmbare?
Si Alina06 m-am gandit la tine ieri cu povestea din Afganistan, cred ca abia astepti sa-ti tii iar sotul in brate. sper ca nu mai trebuie sa plece...
Pupaturi tuturor
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
djlaura01 spune:
neata fetelor ne-am trezit si noi in sfarsit a fost o noapte linistitasper ca si la voi la fel
va pe toate
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE
simonacip spune:
alina, petra La Multi Ani!!!!!!
Pisuc si eu cand vad vremea la mare ma gandesc desigur, la Cami!hihi..sunteti comici mosuletilor!sa vezi la 12-13-16 kg..hehe