Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Picky_toto/Picky_toto.jpg)
Picky_toto spune:
Multumesc fetelor de urari ..acelasi lucru urez tuturor puiutilor, sa creasca mari, sanatosi si mumosi
Mami de
![](bubumica.gif)
![](zana.gif)
![](bubumica.gif)
![](bebic.gif)
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sara_a spune:
Buna fetelor!
Ma scuzati ca dau buzna la voi in odisee, vreau doar sa va invit sa vizitati bazarul de la semnatura, poate gasiti ceva care va place.
Va multumesc!
lalely07 spune:
Fetele mie imi cade tare parul de cand am nascut....cred ca raman cu 2 fire dupa ce termin cu alaptatul...
Anaxena ma ajuti cu o masca ceva???
Imi mai faceam una cu galbenus de ou ,miere si ulei de masline...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
La multi ani , Irinuca si Stefi de picky!
Body-uri mari pana la 3 ani parca, gasiti la Zet, iar materialul desi pare subtire se comporta super la spalat...
Deea nu am facut masaj toata ziua, as fi vrut eu.., azi am dezghetat cu mami congelatorul si ieri frigiderul.. si la pe la pranz am iesit cu fetele afara, la noi e frig dar senin
Dodo aseara dupa baie a mancat doar 70 ml si pana la 12 noaptea nu a inchis ochii
, sa sti ca ai avut dreptate are acelasi program ca in burta...
.. ziua e cum cum e... seara de la 10 la 12 ori avem colici ori stam treze
, iar noaptea asa si asa... dormim si mancam... oricum am constat ( inca o data) ca daca eu sunt calma si multumita bb e linistita, daca ma agit, enervez, supar.. incepe circul si cu bb.. asa ca incep programul de nesimtire..
Fetele va pup pe toate , ma duc ca am pus la cuptor niste cartofi noi si niste carnaciori( eu ii fac la cuptor doar intepati fara alte adausuri si ies super bine)... acum vine iubi acasa..
, poate imi face si mie cinste de ziua barbatului
diseara
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Fetele mie imi cade tare parul de cand am nascut....cred ca raman cu 2 fire dupa ce termin cu alaptatul... Anaxena ma ajuti cu o masca ceva??? Imi mai faceam una cu galbenus de ou ,miere si ulei de masline... Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
e normal dupa ce nasti
![](pupic.gif)
e hormonal din cate stiu eu
![](pupic.gif)
mami de fete frumoase
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MaryM85/MaryM85.jpg)
MaryM85 spune:
buna si de la noi multumim pt noua casuta nu pot sa intru prea des k alexandra imi ocupa tot timpul. despre noi ce sa zic am avut botezul duminica si a fost super frumos a fost foarte cuminte nu a plans deloc si la petrecere a dormit intruna a lasat-o pe mami sa danseze. in rest crestem si ne bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna maine facem o lunita si noi.
pup toate mamicile
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
pisucmic spune:
Dragele mele
iata-ma si pe mine dupa un pui de somn o data cu puiul meu (care inca doarme!)
La multi ani , Irinuca si Stefi de Picky!
Yviana, sigur e puseu de crestere, e si vremea si suna foarte cunoscut (noi am trecut prin 2 cred).
Andreea, succes la botez sambata, am vazut ca s-ar putea sa fie vreme OK vineri si sambata fara atata ploaie
Ailed, nu mai pui poze noi cu Dodo? e asa dulce poza de pe picasa...
Simona si mie mi se pare ca arati foarte bine!
Ally, multumim de sfaturi!
Scrish, nici voi nu iesiti zilele astea din casa cu puiul nu?
Strumphy, vad ca a venit si la voi ploaia! Oricum, s-a sucit de tot vremea asta, la bucuresti e ca la londra si la londra e soare tot timpul
Deea mi te si inchipui cu draga mica in brate la calculator! Succes cu cele doua printese care sunt atat de frumoase in toate pozele!
Tot vorbiti voi de calciu, eu nu stiu sa se dea, dar o sa intreb pediatra; insa ce ma intrebam eu e daca mamicile care alapteaza ar trebui sa ia calciu ele? ca poate se pierde prin laptic si ramanem cu dintisori si oase proaste?
Va imbratisez pe toate!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
ralukab spune:
Hello mamici!
Eu dau Ca Kids sirop, 5ml x 2 / zi de la Fiterman timp de 10 zile. E bun la gust si scrie pe prospect ca poate fi luat si de gravide si mamici care alapteaza. O sticluta are 150 ml asa ca acei 50ml care raman in flacon ii consum eu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Sa fie plin de vesti bune !!! Yasmi, ![]() Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Ce picaturi i-ai dat? Si la noi tuse expectoranta este , am trecut pe aerosoli la Naty.
Eu nu prea pot sa iau mai nimic si ma hinui tare cu secretiile din gat. Iau Prospan .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
SSABrya, Deea, Ralukab multumesc de raspunsuri
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi!!!La multe lunici sanatosi si mancaciosi!
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.