Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Buna dimineata! Mikidutza, Matza2, Loredana bun venit la odisee! Sa aveti o sarcina usoara si un bb sanatos!
Diana imi pare rau pentru Stefan, sper sa ii treaca repede si fara complicatii!
Corina felicitari pentru bbe sanatos. Imi pare rau ca nu ai avut un doctor mai empatizant..te consoleaza dca iti spun ca eu nu am facut nici o ecografie pana acum....si pana pe 25 mai mai sunt fix 3 saptamani..Cred ca sunt singura care nu si’a vazut samburelul...

Deci dupa discutia de ieri cu paturile si alea alea...am cumparata asta: http://www.berceau-suspendu.fr/Product/3/Berceau_suspendusur_pieds.html . (nu va uitati la pret pt ca l’am luat de ocazie la 80 de euro, cu salteluta cu tot si cu sistem de prindere…) . E pentru bebe de la nastere la 5-6 luni (pana se ridica singuri in fundulet...) Sunt super incantata, si era si o super ocazie asa ca un puteam sa o ratez! Cred ca o sa il suspendam de tavan, in camera noastra si apoi in camera lui Emily (sau ar trevui sa spun in camera copiilor).

Bella tu ziceai de preturi la Quinny la 4000 de RON? Mi se pare enorrrrm! Eu l’am luat de pe situl asta: http://www.baby-markt.de/en/bm-bm/DOREL-Quinny-Buzz-3-Stroller-Pink-Emily-2011-Collection.html?listtype=search&searchparam=quinny E in germania si sunt super seriosi, dupa cum vezi caruciorul cost 350 de euro (atat am dat si eu acum 4 ani). Pe langa asta te’ar mai costa 160 de euros landoul si 150 scaunul de masina adaptabil … Si tot faci o economie de 200-250 de euro…

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

mada pai si daca mai punem la socoteala si transportul pana in buc nu ajungem toot pe acolo?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

mada de pe site-ul ala nu livreaza si in romania...asa ca tot mag imi ramane.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

samburelul meu

Nasol pt chiar merita...trasportul pe mine m'a costat 20 de euro...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

samburelul meu

Nasol pt chiar merita...trasportul pe mine m'a costat 20 de euro...

pai da in franta livreaza....asta e acum poate se mai iveste la vara vreo plecare prin viena, franta undeva si iti dai seama ce o sa cumpar eu

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Bella, daca te chiar intereseaza uite www.babycare.nl/shopping_cart.php" target="_blank">quinny buzz 4 la aprox 700 euro cu tot cu transport.

sunt multe magazine online care livreaza si la noi, numai ca trebuie sa stii pe unde cum ce fel sa cauti.

o zi buna va doresc

mami de Sofi

Mergi la inceput

ooka o sa salvez site-ul thx mult de tot

faza e ca eu nu am mai comandat niciodata de afara nimic...sunt ok? platesti la livrare? cum se procedeaza?

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Salutare.

Bun venit Loredana,Matza2 si MikidutaNoroc ca am verificat numele ca dupa doua pagini le uitasem deja...neuron gravid

Baby-felicitari!Sa fie sanatos/oasa si ce-ti doresti tu!

Si eu am fost azi la eco.Bebe are 6 cm-(fara picioare) pe care n-a vrut sa le extinda.Cred ca era la ora de somn-a trebuit sa ciocaneasca putin sa-l/o scoale.Nici n-au incercat sa-mi spuna ce e pt ca au zis ca e mai sigur la 16 saptamani-asa ca asteptam pana atunci ca nu mai e asa de mult.Ne-a aratat manutele(ne-a facut si cu mana),stomacul, talpitele si inima.Am auzit si inima pt prima oara.Are os nazal si risc de Down de 1:1200.Pt varsta mea(31) si conform testelor de sange ei zic sa nu mai fac altele pt ca riscul e mic.Dar eu mai vorbesc cu dr obstetrician pt linistea mea sufleteasca.

Va pun si eu un link cu carutul Bugaboo:http://www.bugaboo.com/all-products. Costa cam 1800-1500 AUD(dolari Australieni) la super oferta nou-nout.De pe ebay poate fi si cam 300-500.Toata partea din material se poate scoate si spala la masina de spalat rufe.Si-a luat o prietena de pe ebay si mi-l tot lauda.N-as vrea sa dau sute de dolari aiurea-Bella sa-mi arati si mie ce ai gasit frumos la Ikea poate ma inspir si eu.
Miere-am inteles ca este un patut fain la Target-la circa 250 de dolari nou nout(marca target).La voi cam tot asha sunt?Stii ceva de ele?

Mai asteptam vesti de la Bebeta,Brambu si cine mai merge azi la eco!Pumnii stransi!

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Nu tu Bella, cum sa platesti la livrare? Eu am comandat niste bibe din Australia, cine sa duca banutii inapoi?

Trebuie sa ai un card acceptat pt plati online, sau paypal sau ce'or mai avea ei ca metode de plata, faci plata pe situl lor (eu de 3 ani practic - de la Australia, Noua Zeelanda pana spre noi aici in Europa - si nu am avut nici o problema) si poti sa te conversezi cu ei pe mail, asa unii din ei trimit chiar daca pe site nu suntem mentionati la tarile in care livreaza si in cele din urma primesti, de regula printr'un curier, mai putin prin posta (Au, Nz au venit prin posta,olandezii, suedezii - curier) si gata!

Oricum, cauta si tu, ca s-ar putea sa gasesti oferte, sau pur si simplu oferte mai bune.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Firicel, felicitari ptr. rezultate bune, ce bebei somnorosi mai avem. La noi ploua si ii trage vremea la somn dar la voi cum este ?

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Many,te pup si multumescpt felicitari.Tu cum te simti?

La noi a fost soare peste zi dar s-a innorat spre dupa-amiaza cand am fost la eco si a tras si o ploicica spre seara.Sa sti tu ca ai dreptateNu stiam de ce nu a vrut sa iasa matzul afara din casa si a fost asa de cuminte.De obicei e in priza si ma surprinda gandindu-ma:"Careva scoateti pisica din priza!!".In sensul ca alearga dintr-o camera in alta,derapeaza pe parchet si iarasi de la capat .Plus urlete si pana nu ma scol din somn nu se calmeaza..Asta da practica pt a fi gata cand vine bebe

Va mai pun si catalogul asta de la Babies R US:
http://www.toysrus.com.au/#online-deal-of-the-week

Pupicei din nou

Mergi la inceput