Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
madabout2003 spune:
Buna dimineata! Mikidutza, Matza2, Loredana bun venit la odisee! Sa aveti o sarcina usoara si un bb sanatos!
Diana imi pare rau pentru Stefan, sper sa ii treaca repede si fara complicatii!
Corina felicitari pentru bbe sanatos. Imi pare rau ca nu ai avut un doctor mai empatizant..te consoleaza dca iti spun ca eu nu am facut nici o ecografie pana acum
....si pana pe 25 mai mai sunt fix 3 saptamani..Cred ca sunt singura care nu si’a vazut samburelul...
Deci dupa discutia de ieri cu paturile si alea alea...am cumparata asta: http://www.berceau-suspendu.fr/Product/3/Berceau_suspendusur_pieds.html . (nu va uitati la pret pt ca l’am luat de ocazie la 80 de euro, cu salteluta cu tot si cu sistem de prindere…) . E pentru bebe de la nastere la 5-6 luni (pana se ridica singuri in fundulet...) Sunt super incantata, si era si o super ocazie asa ca un puteam sa o ratez! Cred ca o sa il suspendam de tavan, in camera noastra si apoi in camera lui Emily (sau ar trevui sa spun in camera copiilor).
Bella tu ziceai de preturi la Quinny la 4000 de RON? Mi se pare enorrrrm! Eu l’am luat de pe situl asta: http://www.baby-markt.de/en/bm-bm/DOREL-Quinny-Buzz-3-Stroller-Pink-Emily-2011-Collection.html?listtype=search&searchparam=quinny E in germania si sunt super seriosi, dupa cum vezi caruciorul cost 350 de euro (atat am dat si eu acum 4 ani). Pe langa asta te’ar mai costa 160 de euros landoul si 150 scaunul de masina adaptabil … Si tot faci o economie de 200-250 de euro…
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
7+
corina_s spune:
mada imi pare tare rau ca nu l-ai vazut pe bebe, stiu ca ziceai tu ca nu prea se fac eco asa des
mie azi mi-a fost mai rau, am stat pana la 9 nemancata ca am emrs sa imi iau sange sa repet toxoplasma ca nu am anticorpi
va 
8+
anna-mama spune:
Neata,
Bine ati venit, Loredana, Matza si Mikidutza
Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Fetelor, eu va servesc cu ceai cald, ciocolata cu lapte sau ce va pofteste inimioara la ora asta!
Sa aveti o zi buna!
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ralu_t spune:
neata!
ce de burtici noi
tocmai cand declaraseram lista inchisa
welcome!
sarcini usoare si la termen.
fetelor tocmai vin de la gradinita lui fi-miu(care face duminica viitoare 3 ani) si aflu cu stupoare de la educatoare ca el a invitat la ziua lui toata gradinita![]()
![]()
. noi l-am intrebat daca vrea sa vina cineva si el ne-a zis de o fetita si un baietel. mda, oricum delicata problema, ei nu-s multi cu totul, vreo 12, dar eu n-am cum-alaturi de multi alti invitati (tot cam vreo 12) +parintii din dotare, sa chem toata gradinita. ma intreb daca nu va fi ciudat, ca ei sunt mici si vorbesc multe, dupa ce va trece petrecerea sa discute poate de fata cu ceilalti care n-au fost invitati...
ca ei sunt un fel de mare familie...dar ce sa fac? el isi doreste neaparat sa vina febletea lui Carina si prietenul lui cel mai bun...iar eu chiar nu-mi permit financiar sa-i chem pe toti, si asa facem un efort ca-s scumpe petrecerile de copii-ca mai toate lucrurile de copii in romanica- de parca zici ca fac un botez, nu o amarata de aniversare. astept sugestii si incurajari![]()
mada imi place patutul, mi-as dori si eu unul...pt mine
. eu nu pot monta asa ceva, am tavane cu gips carton, e complicat montajul..
many sunt de acord cu argumentare, in orice context.
bella
, fara suparare,ca nu vrea nici eu sa prelungesc discutii intulie, ma adaug ceva in masura in care mi se pare important pentru grupul nostru in general, ca principiu, si ma folosesc doar de oportunitatea ivita, fara sa ma adresez tie in mod special.
In momentul in care facem o afirmatie, ne asumam si reactiile la ea, ca asta presupune un dialog. Nu e vorba de dat cu rosii, ci de dat cu parerea, dar de toate partile. Altfel aici nu se vor crea prietenii si suport autentice ci discutii de complezenta. Ne respectam reciproc fara sa fim neaparat de acord. Asta presupune o relatie intre oameni maturi: respectarea celuilalt ca fiind diferit de tine insuti. E adevarat ca suntem sensibile, si suntem mai patimase si mai putin cenzurate ca atunci cand nu suntem gravide
, asta e un motiv pentru a incerca sa fim mai tolerante.
Asa cum spune barbata-miu: n-am chef sa ma cert cu hormonii tai
se vede ca e la bb2, a invatat ceva

ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
13+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
madabout2003 spune:
Ralu complicata situatia cu invitatii la aniversare.. Poti sa ii explici ca o sa se serbeze cu toti colegi dar la gradinita (presupun ca puteti sa ii organizati acolo cu educatoarele un tort, suc, etc) iar apoi poate invita 2-3 colegi si la cealalta petrecere...
Aici la gradi ii serbeaza pe toti aniversatii dintr'o luna in aceasii zi, unul aduce tort, altul suc, altul pahare, altul pachetele pt invitati...I se da fiecarui copilas o pungulita cu 3 bomboane, un balon, eventual o jucarica minuscula (gen titirez, ou kinder) si gata...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
7+
ralu_t spune:
la oamenii normali asa e
...la noi la gradi insa...nu e voie cu tort
, nici facut de ei- la inceput a fost ok insa acum nu mai e, ca cica nu e in filosofia gradinitei

ca de ziua lor doar spun povesti despre viata lor si arata poze din fiecare an de viata (povestile le scriu parintii si le citeste educatoare). chestie cu care-s absolut de acord si mi se pare faina, dar tortul strica cuiva? se simteau bine si copiii. ma rog, ciudatenii. la alte gradi de aceeasi orientare se aduce tort si nu moare nimeni
ralu-
baby_r7 spune:
eu deja la ora asta pot spune buna ziua.......sunt in picioare de la ora 6 si de la 7.30 am avut pana la 10 de asteptat sa intru la doctora mea sa imi citeasca analizele..........
.
dar sa vin si cu vesti bune:
pliul nucal este bine........bebe este tare zglobiu........si are 7 cm.
doctora a zis ca este din ce in ce mai sigura ca este baietel........sa o auda Dumnezeu..daca nu.sanatos sa fife ca asta imi doresc cel mai mult!!!!!!!!!
mai mergem la 16 saptamani la echo si triplu test.... abia astept........poate aflam ce este bebe....
astept sa citesc noi vesti de la echo 

felicitari noilor gravidute si bine ati venit!!!!!!!

fug sa pap ca iar nu mai pot de foame.....
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+
madabout2003 spune:
Wow Baby poate deschizi tu un val de baietei ca si eu vreau sa'l prind
!
Felicitari pentru vestile bune!

PS Ralu Tudor merge la o gradinita Montessori?
7+
ralu_t spune:
baby felicitariiii!
iti tin pumnii sa fie cum doresti.e destul de maricel sa se vada.
si eu ma incurajez sa stii ca daca tot avea dimensiuni de 14 saptamani (8cm), s-o fi vazut ceva acolo intre picioare, adica nu mi-a zis chiar cu ochii inchisi ca e fata...vrabia, malai viseaza![]()
mada da, aia e gradinita
ralu-
many_bani spune:
Felicitari baby, asa cum a spus si Ralu sa fie cum va doriti 
Bun venit burticilor care ni s-au alaturat 
mami de
Vlad (29.10.2009) si
12+
Multumesc Doamne!