Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
madabout2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Si ceva de suflet, ca tot sunt pusa azi pe destainuiri: ieri i-a adus tati un breloc elefantel, moale, de plus. De la distributoarele alea cu nimicuri, jucarele, prostioare. Silvia il ia, il studiaza si zice: pot sa il pun la patutul meu, atunci cand vine Elisa sa il vada? Tati, care Elisa? SIlvia, surioara mea, Elisa. Iarasi tati, da' de unde stii ca o sa ai o surioara? Stiu eu, am vb cu Doamne-Doamne si imi da o surioara. Tati, da' daca Doamne-Doamne o sa greseasca si iti trimite un fratior? Ea, o sa plang atunci, eu am un fratior ingeras, Gabriele, acolo sus, in cer. Vreau o surioara. Pe langa faptul ca m-a emotionat la maxim, m-am si amuzat la dialogul lor. De mentionat ca nu i-am pomenit inca de sarcina, nu stie nimic. O fi oare o mini Mama Omida si sa fie asa cum isi doreste ea? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Brambu ma faci sa plang!!
Un pupic mare mare de tot pentru Silviuta! Sper sa ii fie ruga indeplinita!
Parca Ralu sau Bianca spuneau ca chiar daca nu ii anuntam de surioare/fratiori in curs ei simt...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
7+
baby_r7 spune:
Petro iar m-ai facut sa plang.......

, dar de data asta nu sunt lacrimi de suparare ![]()
![]()
![]()
![]()
super dulce Silvia.......

sa stii ca mai ales copii mici simt unele lucruri pe care noi ca oameni mari nu le mai percepem.
eu asa cred.
deci stie ea ce stie.......trebuie sa o crezi....
sunt curioasa peste o luna daca a avut dreptate cu surioara........

geanina felicitarii ca ai reusit sa intri pe forum 

, te astept de cand am aflat de testul dublu..........![]()
![]()
stai in pat si ai rabdare, o sa vazi ca bebe o sa creasca si o sa fiti bine amandoi 

Carla te-am acceptat pe facebook, intru acum sa vad poze..............

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+
popescu_geanina spune:
Multumesc pentru urari Roxi
! Sa te auda DD si sa ne ajute pe toate sa fim bine!
Cam greu cu rabdarea ...
nu prea sunt obisnuita sa stau la pat dar acum stau de nevoie..cred ca am stat astea 2 sapt in pat, de cand am aflat vestea, cat n-am stat de la inceputul anului dar am o motivatie buna acum
...
Apropos, nu stiu daca e o chestiune psihica dar am o sapt de cand mi-e foame intr-una..de incerc sa ma abtin sa nu mananc atat de des si mult ca abia sunt la inceput ...daca o tin asa 8 luni(ca una a trecut) voi deveni balenuta
.
Matza2 spune:
ralu t - o sa ma interesez despre pronatalita, suna bine. eu gasisem un club cu aqua gim dar abonamentul de 12 sedinte = 150 euro mi s-a parut cam scump. as fi vrut sa combin pilates cu ceva miscare in apa.
anna-mama - in iunie si noi mergem in grecia si abia astept, numar zilele. de niste ani ne-am indragostit de creta, voi unde?

Vlad (29.10.2009) si