Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
abramburika spune:
beatrice - varsta mea eco corespunde exact cu termenul. Eu n-am vrut sa compar cu samburelul tau, doar m-am bagat si eu in seama cu ce mi-am amintit de la eco
.
Si eu deocamdata iau numai acid folic, vitamine a zis ca imi da luna viitoare, la controlul lunar.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
anna-mama spune:
Carla, ce frumos sa stai la mare 3 luni pe an
si tu vorbesti de depresie, bataita 
Noi avem rezervari facute pt iunie sa mergem in Grecia, abia astept, numai ca mi-e o sila de drum..sper macar sa scap de greturi pana atunci.
Fetele care au venit cu vesti de la ecografii, felicitari, sa aveti puiuti sanatosi in continuare! 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
popescu_geanina spune:
Buna ziua si Hristos a Inviat!
Multumesc mult Roxana pentru urarile de bun venit si pentru sfaturile tale, fara ele nu cred ca reuseam sa intru prea curand pe forum, oricum mai am multe de invatat
dar usor usor ma voi obisnui eu!
Desi urmaresc de mult forumul acesta nu am avut curaj sa scriu ...pana acum cand am nevoie efectiva de parerile si sfaturile vostre , in mod direct, deoarece cu ajutorul lui Dumnezeu voi deveni mamica la mijlocul lui decembrie...si am deja foarte multe temeri, nedumeriri, emotii, tot felul de ganduri...mai ales ca pt mine e o experienta noua.
Asa, sa incep cu inceputul
:Sunt din Iasi, peste 2 luni implinesc 29 de ani. Dupa mai bine de 2 ani de incercari, analize ok , calendare, temperaturi bazale ...etc etc pe 19 aprilie testul de sarcina mi-a aratat 2 linute...nu ne-a venit sa credem la nici unul mai ales ca nu ne asteptam mai deloc sa se intample luna aceasta...erau putine sanse
dar se pare ca Doamne Doamne e un matematician foarte bun si a stiut el cand e momentul...asa cum ne-a zis si un preot la un moment dat!
Vestea a venit ca un fulger si nici nu stiam daca sa ne bucuram sau nu..eram foarte racita , ma intepa rau in stanga , luasem 2 paracetamoluri cu 2 zile inainte ...starea de raceala nu trecea sub nici o forma...Mi-am facut programare la dr...dar cum n-am reusit altfel ,abia pe 4 mai m-a programat...Am zis: numai bine ca pana atunci mai creste un pic si se va vedea la ecograf...Dar se pare ca bb a vrut sa se vada mai devreme decat la data stabilita
pt ca in Joia Mare m-au luat niste dureri de-am zis ca mor...si eram la bunici, la o ora de cel mai apropiat spital si la 3 ore distanta de iasi...am zis ca trece, dar n-a trecut ci din contra durerile s-au accentuat ...tot ce aveam in gand era ca nu cumva sa fie o sarcina extrauterina si s-a fi rupt ceva acolo...dar Slava Domnului n-a fost asa...ci s-a spart chistuletul de care stiam si care pana atunci n-a reprezentat o prb...Am stat internata o saptamana in spital unde am facut din 6 in 6 ore injectii cu solutie litica si supozitoare de 2 ori pe zi...
Sa trec peste toate celelalte amanunte si sa ajunj la concluzie
pe 4 mai am reusit sa ajung la dr meu in iasi si am auzit pt prima data inimioara bb-ului...sunt trairi unice....in schimb sunt ingrijorata pt ca mi-a spus ca nu e prins bine
si mi-a dat tratament pt mentinere si vedem ce se intampla peste 2 saptamani cand merg din nou la control...Pana atunci tre sa nu fac efort si sa nu stau in frig...si sa ne rugam la DD sa fie totul bine...
Cam asta este povestea mea...cam lunga
sper ca nu v-am plictisit dar asa m-am "racorit" . Pana acum am "innebunit-o" pe roxi de acum va innebunesc pe toate ![]()
Va pup pe toate !
luny spune:
Carla, acum inteleg cele 3 luni la mare
, cu casa voastra e altceva decat inchiriat..
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CarlaV spune:
Emily, la ce dr. mergi? Eu o sa fac DT cu dr. Niculescu, iar pentru nastere probabil ca raman cu dr. Romila, mai studiez "piata"
.
Cu depresia ce sa zic, "banii n-aduc fericirea". La mare plecam si noi peste 2 saptamani pe Coasta de Azur, dar se pare ca vor fi 20-22 grade, deci plaja cam nu. Oricum vom sta intr-un apartament pe plaja si vom vedea apusul in fiecare zi.
Apartamentul de la Mangalia ne-am hotarat sa-l vindem, desi l-am facut super-luxos in ideea de a ne muta acolo pe viitor, numai ca nu s-au potrivit socotelile. Il dam ieftin si negociabil fiindca nu ne pricepem sa vindem, doar sa cumparam
, va puteti muta si maine. Imi activez PM sa vorbim daca va intereseaza.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
abramburika spune:
Si ceva de suflet, ca tot sunt pusa azi pe destainuiri: ieri i-a adus tati un breloc elefantel, moale, de plus. De la distributoarele alea cu nimicuri, jucarele, prostioare. Silvia il ia, il studiaza si zice: pot sa il pun la patutul meu, atunci cand vine Elisa sa il vada? Tati, care Elisa? SIlvia, surioara mea, Elisa. Iarasi tati, da' de unde stii ca o sa ai o surioara? Stiu eu, am vb cu Doamne-Doamne si imi da o surioara. Tati, da' daca Doamne-Doamne o sa greseasca si iti trimite un fratior? Ea, o sa plang atunci, eu am un fratior ingeras, Gabriele, acolo sus, in cer. Vreau o surioara.
Pe langa faptul ca m-a emotionat la maxim, m-am si amuzat la dialogul lor. De mentionat ca nu i-am pomenit inca de sarcina, nu stie nimic. O fi oare o mini Mama Omida si sa fie asa cum isi doreste ea? ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
luny spune:
Geanina, o sa fie bine, fa ce ti-a spus medicul, nu face efort si bb va sta la caldurica 9 luni! bine ai venit si curaj!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
anna-mama spune:
Geanina, Dumnezeu sa te ajute sa duci sarcina cu bine pana la final si sa ai un bebe sanatos! Suntem alaturi de tine 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Si ceva de suflet, ca tot sunt pusa azi pe destainuiri: ieri i-a adus tati un breloc elefantel, moale, de plus. De la distributoarele alea cu nimicuri, jucarele, prostioare. Silvia il ia, il studiaza si zice: pot sa il pun la patutul meu, atunci cand vine Elisa sa il vada? Tati, care Elisa? SIlvia, surioara mea, Elisa. Iarasi tati, da' de unde stii ca o sa ai o surioara? Stiu eu, am vb cu Doamne-Doamne si imi da o surioara. Tati, da' daca Doamne-Doamne o sa greseasca si iti trimite un fratior? Ea, o sa plang atunci, eu am un fratior ingeras, Gabriele, acolo sus, in cer. Vreau o surioara. Pe langa faptul ca m-a emotionat la maxim, m-am si amuzat la dialogul lor. De mentionat ca nu i-am pomenit inca de sarcina, nu stie nimic. O fi oare o mini Mama Omida si sa fie asa cum isi doreste ea? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Wau!

emotionant intr-adevar!.. ai auzit de copiii de cristal?Iubirea mea
Mufarin, bandit mic

anna-mama spune:
Brambu, cat de dulce e Silvia, iti da putere sa treci peste orice un asemenea copilas
, va fi surioara asa cum vrea ea, cred ca a vorbit cu ingerasii care o pazesc