Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

burocika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Arriana felicitari pentru strumfita grasuta!Babylicious felicitari pentru cele 30saptamani implinite!Noapte buna si fara insomnii!!! 30+ Maya-MariaAMR 8-10 saptamani!!!

Mergi la inceput

lulu

Mergi la inceput

ruxyy, dar de ce nu bei cafea? sau cola?

eu beau zilnic cafea (un sfert de ceasca).
si mai beau si cate un sfert de pahar de vin, mai ales rosu. cateva guri la masa, dc am pofta.

faza cu tigarile o pricep, dar cafeaua ce are? chiar crezi ca dc iti pui putin buzele pe o gura de cafea, se intampla ceva? e imp sa nu bei cani intregi, sa nu faci excese, dar asa,oguritzzaa mica de gust...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Gust o data pe sap o cafeluta mica dar n-are farmec fara tigara :)
Iar tu fa orice te face fericita si implinita si asa va fi linistit si fericit si iustin ...spor la lucru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ruxyy, dar de ce nu bei cafea? sau cola?

eu beau zilnic cafea (un sfert de ceasca).
si mai beau si cate un sfert de pahar de vin, mai ales rosu. cateva guri la masa, dc am pofta.

Am vazut ca ai probleme cu arsurile...incearca sa vezi daca le poti asocia cu vinul rosu. La mine e singurul aliment/lichid care-mi creeaza aciditate, doar de la el am astfel de arsuri. In rest pot manca orice fara probleme.

Voi avea un cavaler !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Fetelor, nu shtiu cat voi putea intra azi pe aici, dar le-am pregatit pt voi si va asteapta pe fiecare cand veniti!!

[

Va pup pe toate!!!

29+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Fetelor, nu shtiu cat voi putea intra azi pe aici, dar le-am pregatit pt voi si va asteapta pe fiecare cand veniti!!

[

Va pup pe toate!!!

Multumim tauras dragalas!
La multi ani fericiti, cu sanatate si noroc in viata. Sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa ai o fetita ca o binecuvantare!
Iti trimit si eu un brat virtual de flori:

Voi avea un cavaler !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani, Babylicious Sa fii sanatoasa, fericita si peste cel mult 10 saptamani sa tii in brate o fetita perfecta!

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii
By the way...in 2sap am cununia civila si credeti-ma mi-a fost ff greu sa ma vad in rochie de gravida balenuta dar mie imi place acesata perioada pt ca vad oamenii pe strada cum imi zambesc, si sunt o rasfata:)
Wow, minunat, felicitari anticipate Ruxi! Sa fie intr-un ceas bun si sunt sigura ca o sa fii superba la cununie! Ca o paranteza, avem aceleasi proportii, si eu tot 1,70m si 53kg de plecare. Eu am acum aproape 10kg in plus.

Flavia, o sa merg cu Lufthansa pe ruta Detroit-Chicago-Munchen-Sibiu. Cat despre amoniac, se gaseste si pe-aici, in special la magazinele pt restaurante/food service, nu stiu daca aveti in Virginia, la noi ii zice GFS. Daca nu ia online, si Amazon are, cauta la Ammonium/Ammonia Baking Powder sau Ammonium Carbonate(Food Grade).

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 25+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa muuuuulti aaaaani!!!!!!!

Sa fii sanatoasa Babylicious, sa fii fericita si iubita!
Distractie placuta azi si multe multe cadouri!
Multumim de bere si pizza, facem un chef tare in cinstea ta azi.

lulusor77 26+

Mergi la inceput