Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Si pentru ca iar m-am trezit de la 4, am facut eu cafeluta pentru toata lumea, sa fie gata cand va trezizi. Poftiti fetele!

Apropo de cafea, am baut cafea (cu lapte) pe tot parcursul sarcinii, in medie 2 cani pe zi. Nu stiu cum as fi rezistat fara, la cat dorm. In plus am tensiunea mica (100/60) si n-am citic ca nu e voie in sarcina.

lulusor77 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Arianna,

Burtocika
, ai mare dreptate. Femeile trebuie sa fie destepte in ziua de azi si sa le impace pe toate, doar asa vor fi multumite cu ele insele. Eu ma tot minunez ca aici femeile dupa ce au cel putin un copil, doar un procent mic se intorc la job, si cu toate astea au nemntoaicele o mandrie in ele...zici ca nimeni n-a mai crescut copii pana acum, doar ele. O auzeam pe soacra-mea ca se simte vinovata fata de sotu-meu, din cauza ca s-a intors la munca (asta dupa cativa ani, cand el era deja la gradi). I-am spus ca o romanca n-ar spune niciodata asa ceva, pentru noi e absolut normal sa le facem pe toate cu succes.

Ruxiiiii, sa fie intr-un ceas bun! O sa fii o miresuca scumpa cu burtica!

Va pe toate si va doresc o zi minunata!

lulusor77 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

La Multi Ani Babylicious ....muuuulta muuulta sanatate ,o bebelina sanatoasa si papacioasa iti doresc.

Cereline ...ms

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

La multi ani!!!!! babylicious!!!
Lulusor bafta azi la eco
Squirrel afara din butoi !!!nu ai voie
Multumim de cafeluta o savurez si eu acum .
Arianna ce matinala esti

24+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza si de la mine burtoaselor!

Babylicious, la multi ani si tot ce iti doresti, bebe mancacios si sanatos! sa traiesti, sa-mbatranesti, cu Eliza Maria langa tine si sa ne inviti si la botez!

Ruxiii, felicitari pentru cununie, casa de piatra! Eu zic sa nu-ti faci probleme ca vei fi "balenuta" in ziua nuntii - iesi un pic din tipare (adica casatorie inainte de bebe), ceea ce e bine in plus, ce conteaza ce zic altii, daca tu esti fericita?

Babyblue, te-ai mai calmat?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata!

La multi ani Babylicious! Si tot ce iti doresti!

Felicitari pt saptamanile implinite ! ... Inca ~10 si gata.

Felicitari Ariana, Babyblue, pt rez bune de la eco.

Am fost si noi aseara la eco si ne-am vazut iubirea! La primii doi, ultima eco pe care am facut-o a fost morfofetala la 21-22 sapt.

M-am emotionat f tare cand doc mi-a aratat fatzuca lui. Se vedea atat de clar !!! Nasucul, gurita (ca ochisorii nu a vrut sa ni-i arate ca si-a pus manuta pe ei si n-a mai dat-o la o parte)....ce sa mai, m-am indragostit...Abia astept sa-l vad si sa-l tin in brate !

Bebe este bine, are ~1.800 kg (normal pt varsta lui), dar dupa masuratorile celelalte mi-a scazut dpn cu 2 saptamani. Am ajuns la 26.06

Dar eu raman la ideea mea , ca o sa nasc ori pe 01.07, ori pe 29.06 . Acum o sa vedem.

Si asta pt ca bebe este un lungan , cum am si anticipat si dupa masuratori este mai mare cu 2 sapt.

Sta cu capul pe col, cu fundul pe stomac, cu un picior pe ficat (celalalt si-l adusese pana la frunte )...colul era lung cu OI inchis, placenta grad de maturatie 2 spre 3....

Din pacate mi-a spus ca are circulara de cordon, dar sper sa fie ok la nastere sau poate s-o desfasura .

Si Anastasia a avut, dar la nastere am aflat. De iesit a iesit bine, doar ca eu m-am facut praf de sus pana jos (dar acum nu stiu daca din cauza cordonului ei, sau din cauza neelasticitatii mele).

toate burticile !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata!

La multi ani babylicious, multi ani fericiti inainte in formula completa!

Arianna, felicitari pentru bebelina si pentru colul inchis!

Babyblue, parca te-ai mai linistit, nu?

Va pup pe toate fetelor si va urez o zi minunata!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Felicitari Anaemi!
wow, chiar ca maaare, 1.8 kg grasanul odiseei?

Hai nasti pe 24, ca sa fii de ziua mea

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Felicitari Anaemi!
wow, chiar ca maaare, 1.8 kg grasanul odiseei?

Hai nasti pe 24, ca sa fii de ziua mea

26+

Doc a zis ca nu este gras , dar ca este luuung

Eu zic totusi pe 29 ca sa fie Petru cum vrea Filip, ca daca este pe 24 probabil ca o sa fie Ioan

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Buna dimineata si de la noi

Felicitari Anaemi pt grasunelmai ai asa de putin

La multi aniii Babylicious iti doresc o zi minunata si to binele din lume

Vreau sa spun si un La multi ani sotilor...barbatilor din viata noastra!!!Cik azi e ziua lor

Lulusor bafta azi la echo

Babyblue trec prin aceleasi stari ca si tine...nu mai zik nik deci te inteleg perfect
La noi e binisor..mai sunt contractii..tensiunea mea simt ca o ia razna..am inceput si fac din plin

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata si numai vesti bune

28+Ianis-Andrei

Mergi la inceput