Acupunctura este o terapie naturala, sigura si eficienta care este folosita pentru a vindeca / preveni boli si imbunatati starea de spirit. Ace mici de grosimea firului de par sunt inserate in anumite puncte specifice in organism, dupa care sunt usor stimulate pentru a declansa raspunsul organismului natural de vindecare.
Aflati mai multe citind articolul complet www.supereva.ro/info.asp?id=2166" target="_blank">Ce stim despre terapia cu acupunctura si cum ne poate ajuta?
Ati folosit aceasta metoda pentru a va trata anumite probleme de sanatate si care au fost rezultatele? Recomandati aceasta terapie si altor persoane?
Eu merg la tratamente de acupunctura de vreo 10 ani. Am inceput pentru ca aveam astma (pe baza alergica, contractata pe la 30 de ani), pe urma pentru diverse probleme, uneori mai des, alteori mai rar, dupa cum a fost nevoie.
POt sa spun ca de astma am scapat dupa vreo 3 ani de tratamente, la fel si de majoritatea alergiilor. Asta este unul dintre motivele ptr care multa lume renunta la tratament sau crede ca este ineficient, este de durata lunga, urmind apoi o perioada de intretinere.
Il recomand cu caldura tuturor, insa spun inca o data ca trebuie rabdare si evident, un acupuncturist bun.
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/