Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

de 2 ori pe saptamana, pana acum doar in amestecul de legume..se pare ca ii plac tare, mananca si legumele mai bine. (of course, doar galbenusul fiert foarte bine).

BTW..azi era zi de ou dar cu toata grija asta am uitat :(..ii dau maine.

Din cate am inteles, daca nu ai dat niciodata, incepi cu 1/4 din galbenus, apoi cu 1/2, 3/4 si 1 intreg abia la a 4-a tura..eu el putin asa am facut...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Mai fetelor, nu pot sa ma adun sa tin pasul cu voi...nu stiu de ce...
Galbenus de ou ii dau o data pe saptamana in piureul de legume.
EVELINE, -am baiatul. Sa se faca bine cat mai repede. Offf mucisorii astia la Vlad nu mai sunt ca luni si marti, sunt masi putini (poate respira usor) dar mai grosi, si nu prea reusesc sa ii scot cu pompita, asa ca la primii bani ce ii prind in mana achizitionez si eu batista bebelusului sa o am in casa pentru orice eventualitate (dar-ar Domnul sa fie bani cheltuiti pe ea degeaba!!!)
Gata....nu mai stiu ce am vrut sa spun

Mergi la inceput

Asa, am deschis 2 pagini, sa pot scrie aproape tot, ca altfel nu ma descurc:
-EVELINE, si noi am luat ibalgin pe reteta si a fost chiar gratuit, nu compensat. asta in ianuarie, nu stiu cum o fi acum...
-MATEI (al Simonei) mai lasa si tu cateva grame pentru altii, ca Vlad de exemplu, zici ca il tin nemancat, asa greu pune gramele in ultimele 4 luni (doar 1kg jumate a luat de la jumatatea lui ianuarie pana acum), dar la cat e de activ, nu stiu de va fi vreodata mai plinut...ne ajung pozele cu falcute pufoase din primele 4 luni
-MARI PAUN, te inteleg perfect in legatura cu traiul si salariile din Romanica noastra...eu bugetar, sotul pe cont propriu...vai de noi, dar inca nu avem ,,curaj'' sa plecam din tara, si eu sincera sa fiu, nici nu cred ca as vrea, dar nu se stie ce va fi in viitor...poate emigram...
-DOINA, bun venit in clubul mamicilor cu copii ce au inceput sa fie mofturosi cand le dam mancare. Azi l-am pacalit sa manance marul cu biscuiti tinand canita cu suc de portocala la gurita lui si dandu-i sa bea doar cate putin. La pranz abia-abia am reusit sa ii dau 100ml supa groasa...
-SUMMER, as merge la doctor, dar nu am cu cine il lasa pe Vlad si cum vremea a fost si azi ingrozitoare, am evitat sa ies cu el prea mult...masina nu avem, bani de dat pe taxiuri nici pe atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna fetele!

Desi a fost vant turbat afara, noi ne-am plimbat pana la mama si inapoi.
-am tot copilasii bolnaviori.
Office, noi avem la 7 luni 9,100kg.
Azi am mancat pentru prima data mango.
revin......

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Zic si eu pe scurt:

EVE, pupam urechiusele dureroase, sa dea Domnul sa treaca repede otita! Fir-ar ei sa fie de muci!

SIMO...Matei creste precum Fat-Frumos!

Tudor are la 7 luni 8.5kg. Nici grasut nu-i si nici slab rau...e numa' bun de pupacit.

OU - ii dau galbenus de doua ori pe saptamana, in legume. Am inceput progresiv...cum zice EVE.

GHIOCELA - multu' pentru tratatie (mai, dar tocmai tu ne oferi bombe calorice? eu contam pe tine pentru un fresh de portocale )

Nu stiu daca mai era vreun subiect deschis, fug sa-i dau iaurtelul lui Tudor.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Mai am cate ceva, macar sa nu raman in urma cu totul:
-PIANNA, fetele se indragostesc de prezentatori, baietii de Andreea Esca (=fi-miu) Ma bucur ca te-ai linistit in urma controlului la sold
-IAZMINN, daca si lui Edi ii cresc dintii greu, o sa mai fie marait, dar totusi incearca sa ii masezi gingia. La noi are efect...
-ANCA, ia nu mai manca tu mancarica lui bebe! Abia ai spus ca ai ajuns la greutatea de dinainte de sarcina, vri sa te ingrasi???. Si nu te mai lua dupa recomandari in ce priveste premergatorul, daca tu simti ca el e ok acolo, pune-l!
-ADELINA, e foarte lejer de carat copilul pe sold! da ce te faci cand ai unul care vrea sa se intoarca, sa isi roada incaltarile, sau sa se ridice sa te traga de nas? (ghinionul meu ca am nasul mare si il confunda cu o chestie de care se poate agata sa se ridice)
-ARIANNA, bine ca se simte bunica mai bine! Alesiei!
-JUST ME, tipa sau chiuie Dara? Ca daca pare ca se simte bine, sa se uite lumea cat vrea, ea sa fie incantata de ce face

Mergi la inceput

Asaaaaaa, acum sa zic ce nu am mai spus de....de cand se tragea cu arcul
LA MULTI ANI! TUTURR SARBATORITILOR DE LA 1 MAI PANA IN AZI, INCLUSIV CELOR CE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA NUMELUI!

(Nu mai scriu si numele ca lista e luuuunga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Mari, decat sa arunc mancarea mai bine o pap eu. Tu vezi ce faci cu problemele tale. Daca ar sta Vladut cu mine, il lasi la mine si tu sa mergi la medic ca nu-i de glumit.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor!
Deci, candidam cu succes la categoria "pana"!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna si de al noi,
nu prea mai reusesc sa intru de cand a plecat mama in tara trebuie sa fac de mancare, curatenie , calcat si pt tata...e tare greu si Alesia care tace cat tace dar si cand incepe a tipa....
Multumesc Mari ,si eu sper sa se faca bine bunica
La multi ani! sarbatoritilor ...daca mai am timp intru si mai tarziu...
Cum sa-i dau avocado sa pape..in ce combinatii?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput