Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Nicopic, eu am scaun de la Ikea si e stabil (adica nu eu am , bebe are si daca a rezistat la super grasa de sor-sa sigur nu s estrica la el ).

Mai, fetelor atata va plangeti de kg si cand va vede omu' in poze sunteti trase prin inel toate! Io care ma laudam cu cele 52 m-am cantarit azi si erau 54 Kg...Asa ca am dat o tura de parc cu caruciorul incotosmanata de parca venea iarna (din casa asa parea ). Asa ca daca nu maine sigur sunt mai slaba! As vrea io!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adelina, cand vii la Bucuresti vei avea multe prietene si vei uita de toate "relele" . Vroiam sa te mai intreb, pozele cu Darius si Julie sunt din Cluj, din Zalau sau din Timisoara? In C si T am oprit si noi la intoarcerea din calatorie ...

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Doamna diriginta ...tocmai am in fata o cutie cu saraberne .
Eu nu am facut cura in viata mea , ca nu a fost cazul , asa ca eu sunt corigenta din start si la vara imi dau palme , o sa creada lumea ca sunt din nou

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

m-as baga si eu la slabit, desi am doar 5 kg de dat jos si cu putin sport le-as da, dar am mare nevoie de motivatie!acum nu ma motiveaza absolut nimic! azi ca sa-mi mai ridic moralu, m-am machiat si aranjat putin si parca parca m-am simtit mai bine! oricum ,noi cele care alaptam nu putem sa tinem dieta prea drastica! eu una nici sa nu alaptez nu stiu daca as putea, sunt o gurmanda!

office, pozele cu Julie in Zalau le-am facut, a venit Tutz aici ca are cumnat si socrii aici!

pupam vaccinatii sa nu faca reactii!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Hmmmm ...d-na diriginta notati 1.69-67kg dar nu ma pot lipsi inca de dulciuri , idealul meu ar fi 63 dar parca nu se lasa duse sub nicio forma. Si jupanu Mihai inca mai papa lapte de la vaca Alinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Eu raportez 1,58m si 54 kg vreau sa ajung la 47, cat aveam inainte

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Eu raportez 1,58m si 54 kg vreau sa ajung la 47, cat aveam inainte

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Eu raportez 1,62m cu 47 kg...vreau sa am si eu vreo 52 kg

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Raportez la 1,70 56 de kg, greutatea de la inceputul sarcinii.
Adelina, azi am tras si eu o cearta cu mama. M-am saturat sa o faca pe victima. Dar la plecare ne-am impacat.
Avem o asistenta care se ocupa de familie. Acum i-a bagat in cap soacrei mele ca strumful nostru nu este in graficul dezvoltarii . Si sotul ma anunta senin la marti mergem la pediatru impreuna cu mama soacra

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

va invitam si la un filmulet https://picasaweb.google.com/ancamak/MAI2011#5603308100886840882

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Hello girls!
Acum ne-am intors din parc. Am dat 3 ture de IOR (face parte tot din programul de recuperare!) Am iesit cu 3 perechi de gemeni tot de-aici de pe forum. Oh my God!!!! se uita l;umea la noi ca la urs! Se dadeau toti la o parte, parinti, copii, pana si cateii se dadeau la o parte!!

Fete, nu este vb de o cura de slabit propriu-zisa. Nici eu nu am tinut cura in viata mea. De cand am avut probleme de sanatate la un san am inceput sa studiez alimentele si cosmeticalele. Deci...e mai mult o cura de detoxifiere, adica de inlaturare a alimentelor nocive. Credeti ca daca mancati multe dulciuri si mezelicuri cu tot felul de coloranti si arome in ele o sa fie laptele mai bun? Nu cred!
Ideea de baza e ca nu tb sa mancati prostii si chimicale. La asta ma ref cu "drastic".
Si neaparat sa nu ratati plimbarea zilnica si iesitul afara. Asta e si pt slabit si pt depresie.

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput