Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumim fetelor pentru sustinere si urari

ARIANNA - Of, spor la treaba! Avocado eu i-l dau cu orice fructe am prin casa si cu branza.

Nici nu mai stiu ce cui vreau sa-i spun. M-am bucurat ca Darian e un pic mai bine, macar nu mai plange insa cand s-a trezit avea un ochisor lipit si o scurgere galbena acolo...alta belea...astea cand vin vin toate odata, vorba aia.
Si CaKids ala e acru chiar daca scrie ca are aroma de capsuni, nu stiu cum sa-l pacalesc sa-l ia, dr mi-a zis ca ar fi bine sa-l ia in timpul mesei. I l-am dat cu iaurtul si a mers ca si ala e acrut dar cealalta lingurita (de 2ori/zi trebuie) nu am idee in ce s-o bag. In prima faza i l-am dat ca atare dar s-a strambat si l-a scuipat.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

va invitam la pozici noi

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

BUNA FETELOR. LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI. Nu l-am mai cantarit de 1 luna cand a avut 8700gr acum sigur a depasit 9 kg.Legat de oulet si eu il dau la masa de legume, am vazut ca-i place. Astazi i-am facut branza calcica si nu a mancat decat cateva lingurite pe care i le-am indesat in gurita. Nu stiu ce are de nu prea mai manaca, la pranz cand l-am pus in scaunel a inceput sa planga.Noroc ca are MILKA lapte si papa.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

ANCA frumusel foc grasunelul tau. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

ANCA - E un dulce Andrei. Chiar bea din canita aia cu pai?

Mergi la inceput

asa e Iazminn, sa dea DD sa avem laptic in continuare. Este cel mai sanatos aliment.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

ANCA - E un dulce Andrei. Chiar bea din canita aia cu pai?

Chiar bea!

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Tare de tot daca bea...si eu mi-as dori sa invete sa bea Darian. O singura data a baut apa din biberon si de atunci niciodata. Alt lichid decat lm nu prea bea, suc nu-i fac, ce-i drept, e vina mea, ii dau fructele intregi. Ceai nu...Si ar fi culmea la 7 luni sa incer sa invat copilu cu biberonul ca apoi sa ma plang ca nu-l pot dezvata.
Am si eu un paharel cu un pai, nu dintr-ala, alt fel, dar nu am reusit sa-l invat sa traga din el. Si eu daca-l intorc pe al meu cam curge pe langa si paiul e mai gros...cred ca e pt copilasi mai mari, pe la 2 ani asa....
Bravo voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Eveline
Anca sa-ti traisca feciorul,e tare dragalas
Si noi ne laudam cu bautul din canita...bea asa frumos ,nu da nici o picatura afara ...acum are ocupatie...roade la o bucata de paine.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Salutare
Sunt libera pana maine dimi , e cu mister la somn
Pai , am senzatia ca domnisoara mea e "Gica contra", cand s-au lasat ai vostrii de mancat incepe ea . La 10 a mancat un mar cu o para aburite plus sucul de la ele si la 14 a mai lasat putin , dar nici nu am insistat
MARI P - sistemul de invatamant nu e perfect , dar societatea il distruge : cum sa mai invete elevii cand studiile , educatia , nu sunt apreciate ,merg afara muncesc sau fura si castiga mai mult decat unul care si-a rupt coatele pe banci . In urma cu multi ani (6)o eleva mi-a spus , citez (nu am sa uit cat traiesc )"si tata a vrut sa se faca profesor dar a renuntat, sa nu moara de foame ". Asa ca VREAU O TARA CA AFARA

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput