Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 4
rodyka spune:
am fost la o mica plimbare. mamaaaa, ce cald e afara!!! parca si uitasem cum e, asa ca la ora 13 eram deja in casa, la racoare. no, de-acuma nu mai iesim dimineata decat pe balcon, cel mult in fata casei. lasam plimbarea lunga pentru dupa-amiaza, adica dupa ce se trezeste Isa. noroc ca nu am multa mancare de gatit, doar pentru Maria, asa ca ma incadrez bine de dimineata, ca altfel la mine in bucatarie e cel mai cald ca bate mereu soarele...
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
lauri_ca spune:
Aelita, imi pare rau... Tot ce pot sa-ti spun e ca sper ca a avut o viata lunga si plina de bucurii si se va stinge in liniste, fara chin.
Cris, stii ca si eu ma plangeam de Stefi ca e lenesa, cred ca e o pb. si ca muschii bratelor nu sunt antrenati daca nu sta pe burtica sa se ridice in maini. Noi inca avem pb. asta , nu sta si pace pe burta. In schimb musculatura picioarelor e mai puternica, poate si din cauza ca am pus-o in premergator, si ei i-a placut nu s-a plictisit inca de el asa ca are mai multa forta in picioare, a invatat sa-si tina echilibrul binisor si paseste chiar bine. Cred ca un kineto n-ar putea decat sa-l ajute. Cat despre pediatru eu cand m-am plans ca nu se rostogoleste si nu se sprijina in maini mi-a spus ca nu e pb.
saddie spune:
aelita imi pare tare rau pentru bunicul tau, e greu sa nu fii alaturi de cei dragi in momentele astea
bumblebee iubita mai ai putere sa ma incurajezi pe mine, cu Victoras asa bolnavior. Sa dea DD sa-i treaca repede la puiut sa nu se mai chinuie mititelul. Sanatate multa! Te admir f. mult pentru calmul tau si pentru stapanirea de sine.
Victo spune:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1861914020962
musai sa ma laud cu puiu meu!
cred ca de 3 ori l-am cantat..dar nu zilnic.cd l-am inregistrat a fost a 4a oara..primul gest mi s-a parut super..la 9 luni jumate..inteligenti copiii din ziua de azi, mai.
ah.nu stiu daca il deschide..portectia mea :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Saddie, un mare pt tine!
Laurica, sa stii ca ieri si azi l-am pus si eu in premergator, si vad ca sta foarte foarte bine pe picioruse. Daca il tin eu in picioare si il tin de subrat, maini, nu vrea. In premergator cred ca uita, ca se intinde dupa una, alta si il vad in picioruse. Ca sa nu mai zic ce se misca prin casa cu el. Poate asa descopera si el ca sunt multe de vazut. Deocamdata mi se pare excelent premergatorul - in cazul nostru vad ca il ajuta!
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
Super tare Mihaita
Bumblebee - ce tratament aveti?
Crissy - asa e cu stresul, de acord. Eu am renuntat sa mai cantaresc. In schimb pun mancarea in borcanele hipp ca sa ma orientez cumva cat mananca. Dar nu ti-e frica sa nu aiba carente, ca mie de asta imi e, nu ca vreau sa imi ingras copilul
later edit
saddie - multa sanatate, sa va fereasca bolile ca sa puteti pleca in co. Dar aveti asigurare in caz ca nu plecati?
crissy - acum ca a venit caldura unde pui laptele la prins?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bumblebee spune:
Michelle, avem antitermice (Nurofen si sup Paracetamol), un preparat de la farmacie-pt badijonaj (valeleu ce distractiv e..), Klacid si biotics. Luam si Ca, dar oricum tb sa luam pt rahitismul lui si muuuuulte lichide. Saracul nu vrea ceiuc, nici compotel, doar apa..
Calciu cica se da csnd bb are temp mare, cica ar ajuta sa nu intre in convulsii.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
Victo spune:
noi am luat Ca pt alergie
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)