Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Moare bunica-meu...ultimul bunic.se duce dupa bunica-mea.nici la ea nu am putut ajunge,eram gravida cu Sofia in 8 luni.Se duce la ea,ca s-au iubit tare mult,si el a suferit mult in urma ei.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, am inteles..at..nu stiu...poate il puneti prea repede la masa, nu are timp sa se dezmeticeasca..
reteta aia cu dovlecel e buna de luat la pachet si de mancat in parc..trebuie sa adaptez cina sa o putem lua la pachet.
aelita, imi pare rau de bunicu. sper si eu sa nu se intample nimic cu ai mei, sa ajungem in vara sa vada copiii.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am vazut-o pe Leti si mami- superbe fetele noastre! leti are ochisorii lui mami si in rest tati zic eu .

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

ziua buna! si Hristos a inviat ca nu am mai apucat sa intru de dinainte de Paste ca o tinem tot dintr-o belea in alta. Cu o saptamana inainte de Paste s-a mutat la noi fratele sotului ca s-a mutat cu serviciul din Iasi aici si desi are 25 de ani parca e un copil razgaiat iar eu nu prea pot sa-l sufar. Imi cotrobaie prin toate dulapurile, mi-a rearanjat oalele in dulap etc. Treaba serioasa e ca a venit tusind urat de tot si l-am trimis de urgenta la medic ca i-am spus ca altfel il dau afara, ca nu il tin in casa cu copilul asa. La medic i-a facut IDR-ul care s-a pozitivat. Am crezut ca innebunesc, bineinteles ca i-am facut urgent bagajul si l-am expediat la alte rude. Acum asteptam rezultatele de la radiografie si examen de sputa si daca se confirma TBC-ul nu stiu ce ma fac. A stat cam o saptamana jumate cu noi in casa... Colac peste pupaza nepotul e suspect de varicela iar noi am fost acum cateva zile in vizita. Deci stau sa vad daca se confirma la el, probabil vor aparea bubite si la noi si cum perioada de incubatie e intre 14-21 de zile s-ar putea sa ne luam adio de la vacanta in Turcia. Nu mai spun ca cireasa de pe tort e faptul ca firma fratelui meu a intrat in executare si ii scot casa la licitatie (era pe firma) asa ca in duminica Pastelui noi discutam variante de credite, sa luam si noi pentru ei ca ei nu pot lua toata suma, asa ca adio sa ne luam noi casa anul asta si poate nici la anul daca ei nu-si vor reveni financiar sa preia creditele. Cam asta pe la noi nu stiu cat de coerenta am fost dar m-au cam ajuns toate.

Intr-o nota mai vesela Medeea e o scumpa, rade si se joaca toata ziua, merge tinuta de manute, se ridica singura de mobila si mai nou doarme de la 10 seara la 8:30 dimineata fara nici o trezire. Cateodata eu sunt treaza si tot pandesc pe gaura cheii daca s-a trezit ca ma plictisesc. Analizele de sange au iesit bunicele adica nici o valoare iesita din grafic dar cateva pe limita inferioara. Pipi n-am reusit sa colectam nicicum, nici acasa, nici la laborator asa ca aici nu stim cum stam dar doctorita e de parere ca nu e o infectie urinara cauza la faptul ca nu prea ia in greutate. Luna trecuta a luat ceva mai bine adica vreo 380g asa ca am ajuns la 7.420g si 72 cm.

M-am intins ca o placinta, merg sa mai citesc din urma ca nu prea am apucat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Aelita - cuvintele par sarace si goale, nu stiu ce sa iti scriu, spune-i cat il iubesti!

Cristina - mi-au dat lacrimile!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Aelita, imi pare tare, tare rau! Dumnezeu sa-i fie alaturi in aceste clipe si sa se reintalneasca cu cea care ii este atat de draga dincolo! Multe imbratisari pentru tine!

Crispro si eu am plans de cum povestesti de bunicii tai!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ilinca, bunicul s-a recuperat fff bine spre surprinderea noastra, a tuturor. Bine, el se plange inca de dureri, amorteli, daca ar fi dupa el ar trebui sa se simta ca la 20 de ani. Pe mine si acum ma doare operatia de cezariana, si a trecut aproape un an. Intai am fost cu el aici, la GH. I-au facut raza, dr. a pus diagnosticul: dubla ruptura de col femural si deplasat 2 cm. L-au trimis acasa, spunand ca nu are ce sa-i faca. In gips nu se poate pune, de operatie nu poate fi vorba mai ales ca are si diabet si 85 de ani. A mai dat socrul cateva telefoane si cand colo a aflat ca se poate opera fara nicio problema. 9 din 10 diabetici batrani se refac dupa operatie. Asa ca l-am dus la Suceava si l-a operat (i-au fixat osul rupt in suruburi). La inceput i-a fost foarte greu, a fost slabit multa vreme dar acum e ok. L-au operat pe la sfarsitul lui februarie si acum umbla in cadru si carje, pe distante mici (da, a fost si la noi in vizita dar locuim in aceeasi curte). Eu zic sa fii increzatoare, totul va fi bine. Sanatate si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aelita..

Saddie, ce de experiente.. Sanatate multa Medeei, poate scapa de varicela si plecati in concediu. Cat despre celelalte probleme, sanatate si putere de munca sa aveti, ca s-or face toate.

Iar am avut o tura peste 39.. Nu-i mai fac impachetari, ii fac baite cu apa la 35-36 de grade. Sub 38 oricum nu-i scade, dar macar sa nu treaca de 39..
Spuneati de impachetari cu apa si otet, pe mine la urgente cand am ajuns asta m-a intrebat prima data, daca pelinca in care e puiul e cu apa si otet, i-am raspuns ca NU si mi s-a spus ca e f bine asa. Stiam deja de la pediatra ca nu e ok sa pui comprese cu otet (chisr si diluate) in zonele cu piele subtire, pt ca se absoarbe repede si nu e ok.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

La Synevo facem si noi analizele. Numai ca preferam sa ne ia din degetel. Fetele de la Suceava sunt toate tinerele, nu cred ca se baga sa ia din vena.

giorgia, offf, mi-e mila de voi, cele care nu va lasa bb sa dormiti. Las' ca tu esti tinerica si te refaci repede. Buna ideea cu concediul. Antonia, sigur ii plac manelele

bumble, sper ca sunteti mai bine

tina, a papat Raducu grisul? Pastele alfabet nu sunt cu ou? Eu parca asa imi amintesc. Daca e asa, atunci pastreaza-le si da-le dupa un an. La Elise faceam: cu lapte, cu branza (ou, unt, ca un fel de budinca), cu carnita.

Roxana, offf, mai mami, cat de bine te inteleg... Mi-e mila de tine dar nu pot sa-ti zic nimic altceva decat sa nu te mai stresezi de cum papa puiul. Si eu dorm cu Bea in pat. La primul copil am procedat cum scrie la carte si acum imi pare tare rau. Avand in vedere ca sunt sanse de 99.99% ca Bea sa fie ultimul copil la noi in casa, profit din plin sa o rasfat (si pe mine). Mie mi-e drag sa o simt langa mine in pat. Amandoua dormim bine, eu nu o deranjez, ea nu ma deranjeaza, tati nu protesteaza asa ca...

Mergi la inceput

Roxana, bravo pt kk la olita!

puiutz, si tu mami cu stresul... Asa ma stresam si eu la Elise... saptamanal o cantaream, ii cantaream fiecare mancare, scriam pe caiet cand / ce / cat manca. Acum m-am mai desteptat un pic si mi-e mai bine.

tina, bafta la gasit urgent un apartament. Si noi am locuit 7 ani cu socrii si tare greu mi-a fost (desi sunt niste oameni de milioane). Si ce incantata erai cand te-ai mutat la ei... Ioi, din banii aia iti faci casa.

bumble, 39.6? Nu mai scriu si eu, vad ca Diana zice f bine. Completez: la febra peste 39.5 bagi novocalmin 1/2 supozitor. Convulsiile se fac si la 38.5 daca febra creste brusc, cum zice si rody.

ha, ha, ha, la fel ca si Catalina gandesc si eu. De copil mort de foame nu am auzit. Recunosc ca ii dadeam completare LP dar acum l-am scos. Daca mananca 2-3 lingurite sa-i fie de bine. Va manca mai bine la urmatoarea masa!

Trimit ca-mi da aluatul de pizza pe dinafara, indata il adun de pe gresie (nu fac pt mine, diseara avem lectie de inot asa ca fac pt Elise si cele 2 prietene ale ei; eu doar gust).

Mergi la inceput