Aspirante optimiste >20 ani (681)
Raspunsuri - Pagina 9
mihacor spune:
curios lucru e ca eu imi doresc baiat,dar nu am nici un nume care sa imi placa...dar la fata deja stiu ,o sa o cheme melania...
Vreau si eu un ...
mihacor spune:
fetele,eu va las o ora...ma duc la patut..ca azi noapte m-am culcat tarziu ,pe la 12 si nu am dormit bine toata noaptea...si azi dimi la 4:30 am fost sus...
Vreau si eu un ....
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Ce bine Moni ca ai spus ca asa stiu si eu ce zi sunt , ca am uitat complet Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Mai bine sa nu stii :(
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga deci in mai sau iunie voi fi gravi Sunt atat de binedispusa...nu stiu ce am ...cum mai spuneam am bunadispozitie de impartit Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
pai de unde stii?
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lilimara Eu am facut testul si mi-a iesit baiat...si eu si sotul ne-am dori tot o printesa ca e prea scumpa si vrem una la fel...dar precum dorim fetita voi ramane luna asta si va iesi baiat sunt sigura... Incerc si eu sa fentez barza Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
mie mi-a facut acum o colega cu verigheta si mi-a iesit baiat
Monique77 spune:
citat din mesajul lui mihacor lili ,al meu era sa am doi baieti si o fata... dar sa dea DD ce vrea el... oricum cred ca pana deseara declar z1...am durere si de burta si de spate... Vreau si eu un ... |
pemine ma doare cred ovarul stang, il simt asaca o bilutza...nush' de ce
parca m-ar durea apendicele insa acum durerea e pe stanga
si ma mai doare in dreapta spate deasupra mijlocului
se apropie
bellasamoyed spune:
pai cum v-ati facut mai fetelor testul cu verigheta ca eu stiu ca se face cand deja e bebe in burta. mi-e si la test mi-a iesit si afta si baiat si la sare in cap nu am reactionat in nici un fel....deci sunt nesi rau
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
Monique77 spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed pai cum v-ati facut mai fetelor testul cu verigheta ca eu stiu ca se face cand deja e bebe in burta. mi-e si la test mi-a iesit si afta si baiat si la sare in cap nu am reactionat in nici un fel....deci sunt nesi rau Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11 samburelul meu |
cica merge si fara sa fie bebe in burtica
bellasamoyed spune:
mi-e nu mi-a iesit cu el in burta da fara
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lilimara Inseamna ca o sa fim cateva la testat in aceeasi perioasa...si eu sunt la ovulatie acum,mai avem azi si maine si gata ma pun closca Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
sa dea DD sa faci si pui daca tot esti closca.