Aspirante optimiste >20 ani (681)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

deci in mai sau iunie voi fi gravi
Sunt atat de binedispusa...nu stiu ce am ...cum mai spuneam am bunadispozitie de impartit

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Vreau si eu ca abia am iesit din casa sa imi rezolv cateva treburi.

Mergi la inceput

Am o stare de imi vine sa urlu, e prima zi de asta, am pierdut si o lucrare azi la scoala, da nu-i bai trebuie sa o recuperez.
Nici sa dorm nu pot, treaba nu mai zic, ma duc sa vad poate pot manca ceva dar nu cred, imi trebuie doar dulce si cum am mancat deja bomboane si prajitura de acum imi astept sotul dat sper sa nu ma cert cu el la cat sunt de nervoasa. Saracul el nu e vinovat cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Am o stare de imi vine sa urlu, e prima zi de asta, am pierdut si o lucrare azi la scoala, da nu-i bai trebuie sa o recuperez.
Nici sa dorm nu pot, treaba nu mai zic, ma duc sa vad poate pot manca ceva dar nu cred, imi trebuie doar dulce si cum am mancat deja bomboane si prajitura de acum imi astept sotul dat sper sa nu ma cert cu el la cat sunt de nervoasa. Saracul el nu e vinovat cu nimic.

si eu am mancat 3 mars'uri pana acum......
deci inteleg treaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Deci: am achizitionat una bucata test sper sa nu ma manance deshtele sa il fac maine, Doamne, de as putea rabda pana sambata!!! dar nu cred................

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Deci: am achizitionat una bucata test sper sa nu ma manance deshtele sa il fac maine, Doamne, de as putea rabda pana sambata!!! dar nu cred................

POZE

Iti doresc sa ai rabdare si sa ne poti da o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

POZE

Il poti face dimineata,daca e un samburel in burtica apare si a doua liniuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor !
Intru si eu pe aici mai tarziu...sunt in concediu medical....ca mi-a facut copilul VARICELA!!!! Noroc ca eu am facut ca deram mica..asta imi mai lipsea, sa fac varicela in sarcina...
Desi parca imi vine si mie sa ma scarpin, cand il vad pe Stefan plin de bube...
Aveti idee daca e posibil sa transmit si eu virusul altcuiva, chiar daca eu nu fac boala, d(fiind imuna), dar in contact cu ea? Am duminica un botez, si amandoi (eu si sotul) avem imunitate la boala...dar ma intrebam oare pot sa o transmit mai departe? Ca nu vrea sa ii cadorisesc pe parinti si copii la botez cu varicela, Doamen fereste. Mai bine stau acasa. Maine am sa intreb doctorita, o asistenta cpe care am intrebat-o azi a zis ca nu se transmite...dar mai bine intreb in mai multe parti sa fiu sigura.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Offff am avut doua ore cumplite.Am adormit copilul si am picat si eu pe langa el dar cu spirit de vinovatie ca tre sa fac mancare ca nu are barbatu cand vine si am stat doua ore si m-am luptatul cu somnul,adormeam 2 minute am trezeam ca nu tre sa dorm dar mai stau 1 minut si tot asa de am acu o durere de cap de numa.Bine ca fata inca doarme si am timp sa ma dreg cu o cafea....
Apropo de dulce eu am pofte de dulce doar pe perioada ovulatiei si bineinteles in timpul sarcinii ca doar nu am pus 22 de kg atunci asa mancand frunze

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lilimara ce tare ai fost cu frunzele
ai io azi am mancat cozonac, banane, struguri un covrig si acum sunt satula dar tot mai pot manca o inghetata si ceva ciocolata

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Se vede ca dorm inca am scris mai sus "luptatul"...
camcris ca sa nu te simt vinovata si sa imi priasca inghetata sau ciocolata eu fac altfel...le mananc in loc de o masa ca cica nu ingrasa daca nu mai mananci si altceva.Acum eu nu stiu cat e de adevarat dar la mine functioneaza daca gandesc asa si nu dau in plans dupa

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput