Aspirante optimiste >20 ani (681)
Raspunsuri - Pagina 8
lucianamoga spune:
Mihacor iarta-ne
Eu sincer nu am o preferinta , nu stiu cum de nu am...
Mai demult as fi spus ca fata , dar acum...orice numai sa vina odata
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
mihacor spune:
prietenele mele sunt amandoua gravide...una vroia fetita si dupa tabel ii iese baiat,ca la eco nu s-a vazut ,ca e intors...cealalta face baiat sigur si isi si doreste baiat ca fratele ei la 15 ani a murit...si vrea sa ii puna numele fratelui ei...
cumnata-mea a vrut fata si mai un pic iese baiat...
eu mi-am dorit un baiat toata viata si sunt sigura ca o sa am o fata...
dar ma bucur orice ar fi...
Vreau si eu ...
lilimara spune:
Mihacor
Si eu imi doream prima data baiat...era visul meu sa am doi copii,un baiat si o fata iar primul sa fie baiat sa fie mai mare si sa protejeze fata
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
mihacor spune:
lili ,al meu era sa am doi baieti si o fata...
dar sa dea DD ce vrea el...
oricum cred ca pana deseara declar z1...am durere si de burta si de spate...
Vreau si eu un ...
mirunita1983 spune:
Gabi LA MULTI ANIIIIIIIIII!!!!!PENTRU ADI multa sanatate
si sa vi se indeplineasca tot ce doriti
camcris spune:
si io cu sotu meu vrem un baiat el vrea chiar 2
sa ne dea DD ce o vrea el dar baiat sa fie
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mirunita1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Paula esti sigura ca ai ovulat acum 5 zile? Poate durerea era de la ovulatie. Ylari bine ai revenit! La multi ani micutei. Sa-i dea Doamne -Doamne un fratior sau o surioara. Kitty sunt la ovulatie deocamdata, aseara l-am exploatat pe al meu si am de gand si in seara asta sa-l pun sa munceasca. Tu ai inceput tratamentul? Sa vedem luna asta ce o iesi ca am avut o ovulatie cu dureri si cu pata de sange. Miha imi pare rau ca nu a fost bebe. Eu consider Z1 ziua cu scurgere abundenta. Mirunita progesteronul se face in Z21 la un CM de 28 de zile. daca la tine e mai lung scade 7 zile. Dreya bine ai venit! Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
merci am fost azi dimineata si l-am facut
mirunita1983 spune:
mie mi-a iesit fataaaaaaaa ,ceea ce recunosc ca mi-ar placea am deja si nume,dar pana la urma nu asta conteaza sanatosi sa fie
mihacor spune:
ieri dupa-masa v-am parasit ca sa merg sa imi cumpar perine si plapume...
numa perine si plapume nu mi-am luat...
am stricat toti bani si mi-am luat decoratiuniin sufragerie si tot felul de tampeni...
aaa...si 2 cearceafuri...ca sa nu comenteze sotul...deci tot am luat ceva pt dormitor....
Vreau si eu un ...