Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Wudi am vazut poze mumoase cu printesa dulce!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

neata fetele.
vreau si eu sa depun dosarul pt CIC.
intrebare: unde scriu mesajul ala d emana cum ca respect noile prevederi legale dar vreau sa mi se recunoasca drepturile d ela momentul conceperii copilului ? ori is eu aiurita ori neuronul meu a ramas afectat de sarcina !

sencs!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

andri, ai loc la spatele declaratie, iti da niste cearsafuri de formulare de completat, si la urma de tot, dupa data si semnatura, este loc.
eu acolo am pus, si am mai datat plus semnat o data

apropo, se face ceva in sensul asta sau nu se agita nimeni?
stiti ceva?

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Sarut mana!

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Wudi am vazut poze mumoase cu printesa dulce!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Neata

Chiar acum ceva zile cautam odiseea de ian feb ca a noastra s-a deschis mai recent

La noi pe 13 sau 14 a fost conceptia si la o sapt. iesea testul pozitiv. Din prima luna in care am incercat. Nu-mi venea sa cred..am facut testul asa de fun, si dupa inca unul si inca unul ca doar ne facusem stoc Doamne ce an

Mergi la inceput

http ://www .nou-nascuti.ro/agenda-medicala/fimoza.html
pun si eu un link espre fimoza/decalotat care mi s-a parut interesant si dupa care ma cam ghidez eu

Mergi la inceput

Off, nu v-am zis niciodata dar Darius s-a nascut cu o mica problemuta la un piorus: un fel de deget in plus care tb indepartat chirurgical.Pediatra cica sa-l legam cu ata si cade dar n-as face asa ceva. ca sa nu ma mai lungesc, caut un chirurg pediatru bun..de fapt cel mai frica imi e de anestezie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

deci din cauza de vreme mi se inchid ochii de somn si am o gramada de treabaaaaaaaaaaaaaaa.......offffffff mereu cand o aud pe simo cum trebaluieste prin casa ma apuca depresia ca eu nu apuc sa fac mai nimic; iar acum chiar trebuie sa fac curatenie, rufe de spalat, se apropie si ziua mea si a lui tati deci or sa fie si musafiri (i-am propus lu tati sa il rapesc de ziua lui si sa il duc la bran, ca sa scap de musafiri, numai ca zilele noastre sunt lunea, a mea pe 9 a lui tati pe 16 si tati mai merge si la serv; asa ca planul cu rapirea pica); plus ca tati a anuntat ca pleca la cluj joi si vineri deci raman singura cu strumfi;
offffff in loc sa ma plang asa mai bine ma apuc de treaba;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Off, nu v-am zis niciodata dar Darius s-a nascut cu o mica problemuta la un piorus: un fel de deget in plus care tb indepartat chirurgical.Pediatra cica sa-l legam cu ata si cade dar n-as face asa ceva. ca sa nu ma mai lungesc, caut un chirurg pediatru bun..de fapt cel mai frica imi e de anestezie

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

nu fi suparata..se rezolva,iar anestezia nu va fi o problema

La Spitalul de copii Grigore Alexandrescu sunt unii dintre cei mai buni doctori in chirurgie pediatrica. unul din ei este Mircea Andriescu.
poti lua legatura cu seful sectiei de chirurgie,Dr Basca, si el te va indruma.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

nu fi suparata..se rezolva,iar anestezia nu va fi o problema

La Spitalul de copii Grigore Alexandrescu sunt unii dintre cei mai buni doctori in chirurgie pediatrica. unul din ei este Mircea Andriescu.
poti lua legatura cu seful sectiei de chirurgie,Dr Basca, si el te va indruma.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

ce coincidenta, la Mircea Andriescu am fost la medlife cu el sa-l vada
stiu ca e ceva absolut banal fata de alte probleme, dar cate un gand negru mai apre cateodata...e atat de mic..
ms frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

zumzu si noua cand am iesit din maternitate cu problemuta noastra (hernie ombilicala, care intre timp s-a rezolvat) ne-a indrumat un doctor de la elias, la Sp. Grigore Alexandrescu ca acolo sunt cei mai buni chirurgi pediatri; noua ne-au fost recomandati Marinescu Orlando si Danila; daca te ajuta cu ceva iti pot trimite nr. de telefon;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput