Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna fetelor... Ce ma cuprinde asa o stare de bine cand citesc mesajele voastre. Noi astazi facem un an de la conceptie... sau poate peste doua zile, nu stiu care ne-a iesit mai bine

Povestea noastra e una simpla. Nu eram hotarati daca vrem acum sau mai tarziu bebe, clar e ca spuneam la toata lumea ca mai asteptam. Eu inca nu ma vedeam pregatita, ma speriau gandurile ca o sa am atat de multe de facut si nici un ajutor (exceptandu-l pe sot) in preajma. Dar in valtoarea "evenimentelor" am sarit peste protectie, de doua ori... Ca doar ne gandeam ca nu o sa fie chiar asa din prima, ca uite cate prietene se straduiesc sa faca cate un bebe si nu le iese asa repede. Dar la noi a fost din prima!

Am stat cu speranta, dar si cu teama pana in iunie ca sa-mi fac testul. Simteam ca e acolo. Aveam semne... mirosuri enervante, sani durerosi... stiam ca e. Si a fost. Nu mai stiu pe ce data mi-am facut testul, dar clar e ca nu ma lasasem de fumat inca. I-am zis lui al meu ca eu cred ca sunt insarcinata, am cumparat un test (si noi prosti, doar unul) si l-am facut fara sa citim instructiunile... Ne-am uitat prea repede pe el si era negativ. Am rasuflat usurati si ne-am aprins o tigara ca sa ne calmam. Pana imi zice sotul sa ma mai uit o data pe test. era POZITIV de data asta.

Alergam la farmacie, mai cumparam un test, iese si asta pozitiv. Sotul era super vesel... happy nevoie mare... eu ingrijorata. cum o sa ma descurc? Ma descurc foarte bine, mi-a dat Dumnezeu un bebe cuminte Sunt topita dupa el!

Sarcina mea a fost usoara, nu am avut decat ceva greturi la inceput si gata. In rest totul a fost foarte frumos. Astept cu nerabdare bebe2, cand sper sa ma bucur chiar din prima clipa.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Ziua buna!

Doloress,

esti cea mai tare din parcare! Bravo! La noi e vreme de numarat banii, de facut copii si.... de spus povesti. Iar tu ne-ai provocat la povestit! Esti tare, tare, tare.... desteapta !!!! Mare noroc pe barbatu ala al tau!

Fetelor fiecare in parte cu drag, ca-mi plac povestile voastre. Ma simt ca in 1001 de nopti!

Maine va spun si eu povestea mea.

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multe lunite bebe Luca si bebe Darius!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Apropo de blog, ca tot is io acu pasionata de d-astea - zicea MAYANE zilele trecute ceva de un blog comun si nu a zis nimeni nimic. Mie mi-ar placea. Ce ziceti?
MAYANE, ia spioneaza mami si afla si adresa blogului de la alte odisei, sa vedem si noi cam cum arata, ce se posteaza pe acolo ...si facem si noi, cum sa nu? Pai tocmai blog sa n-avem?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

poza de profil la clubul buburuzelor...am pus cateva

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Iata si povestea noastra:
Copilul nostru a fost mult asteptat, cel putin 2 ani de zile cu investigatii, monitorizari, stimulari, nervi din partea mea. La un moment dat ne am hotarat la doua nume de copii, unul de fata si unul de baiat, am zis ca poate vine mai repede daca ii pun numele dinainte. Testul pozitiv a aparut dupa o operatie laparoscopica si apoi o partida de sex care o facusem in gandul meu sa nu pierd luna, ca numai de asta nu aveam chef, dupa cateva zile de la operatie, mai ales ca rezultatul operatiei era ca totul era perfect, cu exceptia unor microchisturi, carora nu le facuse nimic.In fine, am simtit ca se va pozitiva testul, mai ales ca mai foloseam si termometrul pentru monitorizarea temperaturii. Am avut o sarcina usoara, care mi a placut extrem de mult. Si la finele ei l am tinut pe micul print in brate, pe Stefan, care ma face in fiecare zi tot mai fericita, asa cum nu am fost niciodata.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

offfff va amintiti ca va spuneam luni ca fetita mea face kaka moale, avem o infectie cu e coli de toata frumusetea; culmea e ca eu credeam ca asta este infectie urinara, dar se pare ca este si pe tractul digestiv; acum astept sa ne spuna doctorita, maine, exact ce fel de infetie este si ce antibiotic ne da; sotul meu spune sa ii refacem si la synevo analiza, cu toate ca acum am facut-o la spital cu sonda; offf sunt daramata;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ta-na-na! Cine a reusit sa-si bage degetul de la picior in gura?
Eu sigur nu...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Decalotare - nu se prea poate numi decalotare ce fac eu. Pentru ca pediatra de la Medlife a zis dupa 4 luni. Ii pun 1-2 picaturi de vitamina A si intind putin pielea sa-l curat bine. Atat deocamdata. Mai incolo, vedem noi.

SZ de Carmen - eu am revenit la starea dinainte de sarcina. Desi sunt grasuna, nu prea transpir, si atunci cand transpir, nu miroase.

CD - Sotul meu (pe atunci prietenul meu) avea cu totul alte planuri. Cariera, chestii de astea... Dar cum a face cariera insemna, paradoxal, sa faca mai putini bani, am aruncat in gluma ca mai bine facem copii. In prima saptamana din iunie am fost amandoi in concediu si ne-am jucat de-a iepurasii. Testul din 14 iunie a iesit negativ, desi eu puteam sa jur ca e cu ochi. Probabil ca era prea devreme. Pentru ca testul din 21 iunie avea 2 linioare. De fapt, ambele teste din 21 iunie aveau 2 linioare. L-am asteptat cu testele "pe masa". Restul e istorie.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

OCSANICA imi pare rau. Hai linisteste-te ca va fi bine. Cum ai depistat infectia?
Si cum se ia analiza (mostra) pentru kk? Ca si la noi e putin gelatinos asa cateodata...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput