Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Apropo de blog, ca tot is io acu pasionata de d-astea - zicea MAYANE zilele trecute ceva de un blog comun si nu a zis nimeni nimic. Mie mi-ar placea. Ce ziceti?
MAYANE, ia spioneaza mami si afla si adresa blogului de la alte odisei, sa vedem si noi cam cum arata, ce se posteaza pe acolo ...si facem si noi, cum sa nu? Pai tocmai blog sa n-avem?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Sincera sa fiu, vroiam sa vad ce mai fac disparutele noaste... Si le cautam pe ici pe colo pe forum. Asa am ajuns la Randunici si le-am descoperit blogul.
Din ce am vazut eu, pe acolo sunt postari despre dezvoltare, despre alimentatie... Dar tare bine s-ar potrivi povestile voastre despre conceptie si nastere... Si aventurile lui Lorich sau ziki...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

OCSANICA, nu are rost sa te consumi acum...stiu ca e greu, te afecteaza, dar o sa faceti tratament si o sa fie bine. In afara de kk moale, a mai avut si alte simptome? Febra sau altceva?

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

OCSANICA imi pare rau. Hai linisteste-te ca va fi bine. Cum ai depistat infectia?
Si cum se ia analiza (mostra) pentru kk? Ca si la noi e putin gelatinos asa cateodata...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

deci de depistat am depistat-o cam stupid, ca luni trebuia sa facem un vaccin si bebe mic a facut kaka moale (eu am zis ca este diaree, sotul ca nu ca mi se pare); apoi marti am fost la vaccin (vaccinurile noi le facem la Bucuresti la spitalul unde lucreaza pediatra) si tot ea ne-a spus sa facem o analiza; i-a recoltat o asistenta cu o sonda, exact ca si cum ii pui termometru in fundulet;
din cauza asta spun ca sansele sa nu fie asa sunt foarte mici (alta metoda de recoltare ar fi sa ii iei din pampers o proba si sa o duci la un laborator, caz in care da proba se poate contamina cu usurinta); acum pediatra ne-a spus (de fapt i-a spus sotului ca el a vb cu ea) ca exista sanse sa nu fie nevoie de antibiotic, dar ne spune maine ca sa vada ce culturi (balarii) cresc pe proba asta;
teama mea cea mai mare este ca ii dau antibiotic asa de micuta (am traume mari cu antibiticul de la un nepot al sotului care a tot fost umflat cu diverse antibiotice, ca saracul acum este imun la augumentin, ultima doza a fsot combinatie de zinat cu gentamicina injecatabil; saracul copil la 7 ani este terminat din cauza la cat antibiotic a putut sa inghita);

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

OCSANICA, nu are rost sa te consumi acum...stiu ca e greu, te afecteaza, dar o sa faceti tratament si o sa fie bine. In afara de kk moale, a mai avut si alte simptome? Febra sau altceva?

_

Roxana

Botezul Catalinei

culmea este ca de data asta nu am avut deloc febra si am facut si un vaccin (la vaccinul trecut am facut febra aproape 39); pofta de mancare are, de dormit doarme, nu plange (plang eu si pentru ea);

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mai chiar ca trebuie sa ne facem blog, sa scriem toate povestile astea frumoase, sa ramana acolo pentru totdeauna! Tare m-am emotionat citind, mi-au dat lacrimile! Imi pare bine ca v-am provocat, simt ca va cunosc si mai bine, am fost acolo cu fiecare din voi si-am trait bucuria (sau tristetea) celor doua liniute!!!

CATALINA - ma facui sa rosesc, zau, eu n-am nici un merit, povestile voastre sunt toate unice si frumoase...

OCSANICA - sanatate multa! La infectii n-ai ce face, trebuie antibiotic. Acuma tu esti vigilenta si n-o sa-i dai pentru orice raceala, nu te speria ca o sa ajunga ca nepotelul tau.

LORICH - sa stii ca eu nu merg sa iau copilul de la gradi din motive din astea. Cand era mama aici, am fost. Ca lasam pe cel mic cu mama, dar asa, cu doi... La noi e si frig, nu ma vad cu carrier si imbracata gros si eu si Kevin. Ar trebui sa iau carutul. SI nu ma simt in stare sa merg si cu Patrick si cu carut pentru ca Patrick nu intelege sa stea de manuta pe strada. Mai, n-ati vazut asa ceva, e superfascinat de mijlocul strazii, cum prinde ocazia cum se duce in strada. Daca nu l-am certat, i-am repetat, de o mie de ori! Probabil; tocmai de asta, la el orice morala ii tii, exact pe dos face. Cand nu dam importanta si ii spunem asa ceva din varful buzelor, mai degraba asculta. Dar cu strada ni s-a parut prea grav ca sa nu-i tinem morala. Intr-o zi eu coboram din casa, eram pe scari, Gabi era iesit cu Patrick in fata casei si apoi s-a intors o fractiune de secunda sa ia scoica cu Kevin, in secunda doi Patrick aterizase din fata casei in strada! Noroc ca nu era nimic parcat si ca e zona rezidentiala, se merge incet si o masina l-a vazut si a oprit. Mi-a stat inima cand am vazut copilul pe strada si masina oprita la un metru de el.
Asa ca desi ma doare sufletul ca il las asa mult la gradi, il ia tati la 5 cand vine. Poate cand se mai incalzeste si pot pune copilul mic in carrier am sa merg sa-l iau mai des.

Ma duc la trebi!

ANDUTA - te invidiez, eu n-o sa ajung la coafor pentru botezul asta. Al meu sot are prea multe treburi sambata si nu poate sta cu copii, vine sora-mea insa parca n-as lasa-o asa si eu sa ma duc la coafor, asa ca ramane sa ma las au naturel. Asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare!

OCSANICA linistete-te, se rezolva cu tratament. Of...si ziceai tu...

Tunde, ce tare esti cu "ametita aia" . Cat a costat oglinda? Si eu am avut acum doua sapt o aventura de genul dar eram eu si un panou de gaz ametit

Pufoasalaura ia oscilo. E si pt prevenirea racelii. La mine a functionat mereu (cat de cat - ca minuni nu face)

Lori...ce episod.......mai urla Robert?

Roxx, interesanta idee despre aceasta zi.Era intradevar de bun simt sa se numeasca ziua tatilor si sa fie asociata cu altceva, nu cu bere. In concluzie, cumparati cadouri barbatilor azi?

CD - noi locuiam in chirie, la o casa cu curte,intr-o camera cu bucatarie, baie, hol. Ne era bine. Vara, vara, concediile, concedii. Sfarsituri de saptamana prin stranduri, cabane de munte etc petreceri ce mai. Eram in cautarea unui apartament. Despre copii discutasem, dar ne-am gandit ca mai incolo, dupa ce ne mutam sa avem ceva al nostru (stiu ca e o idee veche si pare asa pur romaneasca....but....era a noastra). Plus ca tare ne mai placea sa calatorim si sa facem tot ce ne taie capul in timpul liber. In timpul saptamanii munceam de rupeam amandoi de dimineata pana seara. Lucrurile erau oarecum linistite. La sfarsitul lui 2009 ma gandesc eu sa ma las de pastile sa mi se curete corpul - auzisem eu undeva asta - si ma saturasem sa le iau. Ma gandeam ca atata efort, de a avea grija, poate face si sotiorul pana sa ne hotaram sa incercam. Gasisem un apartament a carui negociere a durat din feb 2010 pana aproape in iunie (credit prima casa). Deci primul pas era facut.La sfarsit de mai am avut intalnirea de 10 ani cu colegii de liceeu. A fost super fantastic.La scoala toata lumea si-a spus viata: maritate cu copii majoritatea, unele chiar si divortate, altele aveau joburi de joburi stabilite fetele care pe unde. Am vorbit despre mine si am spus tuturor ca si eu vreu copii intr-un viior mai indepartat. Seara la chef am baut coniac, am dansat ce mai, petrecere in toata regula. Mi se parea mie ca nu ma ametesc, desi bausem destul, cel putin asa imi amintesc. Asta prin comparatie cu fetele din jur. Tot calculam si ma gandeam ca e cam ciudat ca nu mai avusesem cm de la sfrsitul lui martie, dar am mai patit o data sa sar o luna peste urati. Dar totusi era sfarsit de mai. Nu am zis nimanui nimc si am sta cu inima cat un purice pana luni. Luni m-am dus la munca stresata. Ma apucasem si de sport de vreo 2 luni ceva fitnes latino. In drum spre casa imi iau un test de la o farmacie. Ajunsa la baie citesc repede instructiunile (intodeauna m-au derutat testele astea, nicidata nu stiam care e faza). Astept singura, sotul era inca la munca. Ma uit si nimic - mi se parea mie ciudat. Cred ca l-am gresit si nu e bun. Daca pana atunci aveam visuri si fantezii despre cum o sa-mi anunt sotul ca sunt gravi (cu cine romantice, cu surprize co o poza cu ecografia, intr-o declaratie etc - imaginatie este) l-am sunat si i-am spus: cand vii acasa pls ia-mi un test de sarcina. S-a socat un pic dar dorinta mea e dorinta. Asa am facut al doilea test. Stateam amandoi langa el si asteptam. Trebuia sa tragem de el sa vedem si pe rand ziceam: hai sa mai asteptam un pic. Aveam emotii maxime, tremuram, sotul zambea dar nu stiam daca zambeste de fericire sau din cauza nervilor, ne spuneam ca o sa fie bine, ca oricum vroiam etc. Si a venit momentul adevarului, am tras de tes si erau doua liniute. Nu mi-a venit sa cred. Au iesit si doua lacrimi si un pic m-am panicat, asa incat sa nu mai fiu buna de nimc. Sotul ma consola. Ma tot gandeam cand s-a intamplat si cum. Sa ai incredere in barbatii? Am mers la sport in seara aceea apoi am renuntat.Mi-am facut programare la medic sa-mi confirme pe 1 iunie 2010. Cel mai tare moment a fost acela in care i-am auzit inimioara batand. Cred ca din clipa aceea nu m-a mai interesat ca s-a grabit si a vrut sa vina mai repede decat ne-am asteptat.
Sarcina a decurs ok. La inceput putine greturi. Din cauza serviciului stresant, a muncii cu oamenii, a targetelor, a programului am hotarat sa raman acasa din luna a sasea de sarcina, pentru ca eu nu-mi doream un copil stresat si nemancat.
La mijlocul lui iunie 2010 am obtinut si creditul si ne-am mutat. Desi a venit mai repede decat am vrut, nu s-a grabit sa vada lumea. S-a nascut la 42 de saptamani desi eu o asteptasem mult mai devreme
O poveste ca oricare alta. M-am emotionat citindu-le pe ale voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

si io pe aici. am printat reteta de mascarpone cu capsuni, fac maine cand pt intampinarea lui tati
Tunde - esti tare! bine i-ai facut, poate alta data se uita mai bine in oglinda
Lorich-ai stat calma, cu tot efortul?? Esti un inger, probabil.)))
faine povestiri, dragelor. Nici eu nu eram absolut hotarata sa-l fac. in momentele de mici depresii imi spuneam ca l-am facut din motive gresite. (si acum cand ma mai enrvez ma gandesc ca poate nu-l merit si i-ar fi mai bine cu altcineva) Uite ce ma faceti sa spun Dar in gneral, nu las pe nimeni nci sa-l atinga . Deeeci...sunt dusa cu cercul si eu.
offf, mult a fost putin a ramas - maine vine tati, maine vine tati..!!Rau a fost fara el, nu mai vrem!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, creierul meu e in vacanta inca...Pai..la ce-mi trebe cand ma joc cu bebe??
pupici pt mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

AAaa! Mi-am amintit : ce cereale sa-i dau prima data? eu vreau sa-i pun in bibe seara, ultima masa.(si eu sunt cu amestec LM si LP) Dati-mi un sfat pt ca sunt in ceata. toate blogurile si siturile nu m-au lamurit. Toti zic in linii mari, asa ca m-am hotarat sa-i pun deocamdata cereale si mai incolo putin sa-ncep autodiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ocsanica;noi trebuie sa fim tari pentru puiutii nostriiinvatai de la Lori..si e foarte adevarat.Lasa ca medicatia isi face efectul f repede

Irinuka;atunci ..daca nu ai fost tu inseamna ca sotul tau a reusit sa-si bage degetele de la picioruse in gurita..cine altcineva?

Am gasit si galactogil...yammi la gust..sa nu cumva s-o mananc toata astazi

fetelor!mi-am gasit costumatie pentru botez!!!!sunt 7 grade si frig asa ca imi iau frumos costumul de schii!o yessss!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Foxy eu am citit etichtele catorva cutii de cereale. Mi s-au parut ok cele de la Topfer. Am comandat, am luat, dar nu i-am dat inca.
Am auzit pareri ca nu e ok sa incepi cu cereale diversificarea (ca ele aduc doar calorii in principiu - restul mai putin... ca si painea)... asa ca stagnez.

Intrebari noi si de la mine pentru fetele mai documentate cu autodiversificarea:
1. Ce ii dam la bb sa pape cand sntem afara, sau in vizita sau mai stiu eu pe unde...? Legume/ fructe intregi sau ai voie si borcanase de exemplu de papa?
2. Cum papa bb iaurt, cereale?

Mai erau dar am uitat - revin cand imi amintesc.

Roxx - super articolul. Foarte adevarat - nu ma gandisem niciodata la asta! Mi-a placut mult!

Tunde si pe mine "m-a atins" o "ametita" care era grabita si a vrut sa depaseasca toata coloana de masini.
Nici n-a vrut sa opreasca macar. Am luat nr de masina - nr straineze ca in cazul tau, marca de masina, culoare... tot, (ca mai patisem asa si nu stiam ca tre' sa iei si nr celui ce te-a lovit ) - mers la politie... Acolo imi zice "Imi pare rau doamna dar nu avem vaza de date a celor cu numere straine - nu-i putem face nimic!"
Am zis Doamne Fereste sa dea peste tine unu' cu nr straine!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput