Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(33)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
in loc sa merg la nani stau sa va citesc povestile
La noi nu a fost cu lacrimi si din astea..poate pt ca nu am "muncit" foarte mult pentru bebe cum au facut altii. Am facut testul impreuna, am vazut liniile impreuna si ne uitam asa prosti unul la altul ca nu prea ne venea sa credem ca gata asa repede. Stiam cum altii incearca luni de zile daca nu ani si nu-mi venea sa cred ca asa din prima sa se "prinda". Si eu imi facusem tot felul de scenarii in cap dar cred ca ne-a luat oarecum pe nepregatite
noapte buna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Si mie mi-au placut asa mult povestile voastre...Si apropo de al doilea bebe, o spun clar si raspicat, desi am mai spus-o pe aici, mie mi-a placut la maxim sa fiu insarcinata. Nu am avut nici un fel de probleme, am fost optimista si vesela tot timpul, m-au coplesit sentimente noi in fiecare zi, unele mai frumoase decat altele si...abia astept sa o iau din nou de la capat
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Hai sa povestesc si eu repede ca tare m-a starnit CD asta.
Am inceput proiectul bebe prin la sfarsitul lui decembrie 2009 cand ma luase valul ca am vazut-o pe finuta mea graviduta. Eu dintotdeauna credeam ca unu-doi se fac copiii. Dar se pare ca nu...
Am calculat, rascalculat, incercat teste de ovulatie, bagat sex la maxim.... pana in aprilie, cand deja incepusem sa renunt la idee (nu sa nu-mi mai doresc) cand s-a intamplat minunea.
Ne mergea destul de rau cu firma, ne gandeam sa ne mutam in Timisoara, sa ne angajam, sa luam viata de la zero...
Am cautat intr-o seara firme unde sa depun CV-ul, dar parca imi sclipeste o idee... "mai bine astept pana dimineata, fac si un test de sarcina si apoi depun". Mai aveam destule zile pana ar fi trebuit sa se vada pozitiv. Si a iesit! O liniuta vizibila si una pala de nici nu se distingea bine. Dar auzisem eu - daca se vede catusi de putin a 2-a : e cu ochi!
Imi pica fata, nu stiam cum sa reactionez, mi-a venit sa tip de fericire asta e sigur. Dau tarcoale prin camera ca tati inca dormea... se trezeste - ii zic
"hai sa-ti zic ceva: sunt graviduta!"
EL: "Esti sigura?"
Eu: "Cred..., e cam pala dar eu asa stiu ca inseamna!"
Am mai facut inca vreo 5 teste zilele urmatoare "sa ma asigur eu".
Concluzie: nu ne-am mai mutat, acum ne merge foarte bine cu firma, si avem cel mai scump bb din lume!
Ce poveti frumoase si pline de emotii am citit!
Noapte buna!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
Buna seara , desi de acum e buna dimineatza, am reusit si eu sa termin de citit cap. asta si observ ca trebuie sa-l citesc si pe cel din urma , ca am asa un nod in gat cu discutia asta despre rapiri.
DAr acum sa raspund la SZ si CD mai nou sa nu uit
SZ- eu sunt terminata cu transpiratia asta, nici cand faceam sport nu transpiram in halul asta si nici nu mirosea asa groaznic.
CD. Eu in 2009 februarie, aflam ca sunt gravi. A fost cea mai fericita zi din viata mea. Alergam cu testul pe la munk si il aratam la toata lumea, dar nu a fost sa fie. Am asteptat sa treaca 3 luni sa ne apucam din nou, dar nu iesea nimic( ma saturasem de atata). Asa ca am hotarat sa merg la doc. si asa am inceput tratament pentru a ramane insarcinata. Luna asta (acum un an) a fost ultima cu CM. Daca imi aduc aminte bine , cred ca pe 17 iunie am facut testul pozitiv, din nu mai stiu cate negative.
Eram la WC cu testul in mana si plangeam de mama focului. Plangand l-am sunat pe al meu si i-am spus, cred ca era bucuros dar totodata nelinistit de reactia mea. Apoi m-am bagat in seama cu voi si de atunci v-am spus totul.
Acum sa va spun despre bebe meu , k eu sunt neinteresanta(AMR 12 kg. din 16 ). Pe 25 am avut botezul, a fost cuminte nu a plans mult, doar cand a scos-o din apa, dar a doua zi , in timp ce stateam la gangureli, ma lloveste fii-mea cu un MA-MA; noroc ca era si al meu cu noi ca altef nu ma credea nimeni. Eu sunt constienta ca a fost asa doar aruncat, dar a fost frumos sa auzi din guritza celei mai iubite fiinte.
Azi(adik ieri) am fost la vaccin , a fost strong printesa mea , doar a scancit cand a bagat acul, in rest doar a certat-o pe doc si bineintels pe mami. Acum doarme , nu a facut febra si sper sa nu faca.
Am si eu o intrebare pt. fetele care au hemoroizi
-prietena mea care a nascut la o luna dupa mine este terminata, m-a sunat azi si mi-a spus ca are o fisura anala. DAca stiti vreu remediu spuneti-mi si mie .
Va pup, va dorec noapte buna si un somnic pufos .
Alina, de
Maria Raysa (17.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
vad ca e la mare cautare discutia,asa ca o sa va povestesc si eu!povestea noastra este una cu un final minunat! eu sufar de sopc.teoretic,nu poti ramane insarcinata natural decat extrem de rar. in urma cu 6ani ramaneam insarcinata,dar fatul a fost bolnav,asa ca a tb.sa luam o grea decizie.au trecut anii si parca imi era teama sa mai sper la un bebe.dupa mers la manastirea ghighiu,recunoscuta ptr.faptul ca le ajute pe cele ce-si doresc copii,am hotarat sa merg la un endocrinolog.sotul,campion la nr.spermograme,eu la infatisari la dr.dupa 2luni de stimulari,in a3-a s-a produs minunea!eu mi-am facut testul de sarcina din a 2-a sapt. de cand facusem stimularea,si tot asa,faceam o omleta si ma luase raul.atunci am inteles ca vine barza!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Neata!
Nu's chiar la zi, dar am vazut ca ati discutat despre cartoful dulce. Lui Conrad nu i-am dat, dar ma bate gandul sa ii dau lui Aaron, mai ales ca zilele astea vreau sa fac niste Louisiana pancakes cu cartof dulce si nucsoara, yum-my! Adica zilele astea o sa il introduc in meniul casei, nu ii dau clatite lu' bby!
Despre decalotare - am mai scris si eu parerea mea si o mai spun - la Conrad nu am decalotat si imi pare rau! A fost la un pas de fimoza. L-au decalotat pe la 1 an si ceva, cand aproape ca nu mai avea pe unde sa faca pipi si i se vedeau prin piele secretiile din canalul preputial! Si avand in vedere ca a avut pielea foarte dificila, rigida si care se vindeca greu, pe langa faptul ca a plans amarnic zile in sir la pipi, din cauza ca mama nu a dat acolo cu unguent cu simt de raspundere, s-a ales si cu o parte din piele lipita la loc, nu stiu cum sa explic, dar cand se da pielicica la o parte e destul de inestetic... La Aaron chiar vreau sa fac asta, usor-usor, nu vreau sa il doara mai tarziu si sa ramana cu sechele.
Acum... Cu CD... Am tras chiulu' dar am dedus ca e .. ceva (Chestionar/Curiozitate?) initiat de Doloress Frumos!!! N-am ce zice...
Am suspinat la fiecare poveste, intr-adevar o odisee plina de buburuze dorite, la care s-a "muncit"
din greu! La noi e cam la polul opus, cam ca la Lori, un al doilea "mic accident", dar care a fost binevenit pana la urma si il iubesc si il ador si imi este asa de drag sa il simt aproape asa de mic, moale si cald si mirosind a laptic!
Ha, ce bine am "deraiat" subiectul
Nu zic mai mult, dar oricum frumos gand!
Ma duc si eu sa mai citesc cate ceva, o sa fiu prin zona, hopefully.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Am uitat sa va intreb ceva - bb mic are la fundulet, in jurul anusului, un fel de "piele de gaina", are ridicaturi mici-mici si fff dese, nu sunt iritate sau ceva, dar se simt aspre la mana cand il spal. I-au aparut de ceva timp, cam de cand scriati voi de ceva ca un "nisip", am crezut ca asa e si la noi, am tot asteptat sa il si vad, nu doar sa il simt, dar cand m-am uitat cu atentie am dedus cele scrise mai sus. Ce o fi?! Am tot cautat pe net si nu gasesc. La doc nu am ajuns luna asta, desi avem 3 luni si 1 sapt. Si pun pariu ca o sa uit sa-ntreb!
![](images/user_woman.png)
melanies spune:
Pana sa raspund aseara m-a luat un sooomn ... si n-am mai scris.
Doloress multumesc de sfaturi in legatura cu sfarcurile dureroase. Eu cred ca o pun la san corect, m-au invatat in spital si apoi am tot citit despre asta. Pe mine nu ma doare in timp ce papa fata. Mi se intampla ceva ciudat (cred eu) si n-am prea gasit informatii despre cum se poate remedia problema. La vreo 15-20 minute dupa ce terminam masa, varfurile sfarcurilor incep sa se albeasca (,) ca si cand s-ar retrage sangele de acolo si abia atunci incepe sa doara ... si doare vreo 10-20 de minute, uneori rau de tot ca niste junghiuri, alteori doar ca o arsura. Apoi trece ca si cand n-a fost nimic ... pana la urmatoarea masa cand o luam de la capat. Are careva habar ce-i asta si cum se poate repara?
Laura Luiza nu arunca pompa! poate mai vrei bb2,3 etc Eu pompa o iubesc ca mi-a fost de mare ajutor, mulgeam doar de 3 ori pe zi cate 200-300 ml si era suficient pt toate mesele ei... dar spalatul si sterilizatul biberoanelor ma dispera...
Sper sa se obisnuiasca bebe cu sanul pana la urma si sa puteti sa va bucurati de concediu in tara fara grija mulsului.
Mai aveam de zis si as fi vrut sa raspund si la CD dar iar sunt obosita franta si nu mai am energie sa scriu ... Foarte frumoase povestile pe care le-am citit pana acum, astept si alte fete sa povesteasca si maine sper sa-mi fac timp sa scriu si eu.
Deocamdata noapte buna, mai bine zis buna dimineata si-o
Simona, mami de Leah (28.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Neata!
si de la mine
dupa cum spuneam..ma omoara vremea
nu am cu ce sa ma laud,decat cu dureri de tot felul
ma duc sa mai incerc un nani.
zi frumoasa!
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
neata si multam de cacafica!
* nu am reusit sa stau la medlife sunt extrem de supi. am stat 35 de minute si cand am plecat inca mai erau doua persoane in fata mea
in schimb, desi il lasasem marait, l-am gasit pe Felix dormind bustean. Motivul? bunicu i-a citit din Dilema. l-a rapus. cred ca si eu adormeam in conditiile in care mai era si un cd cu menuet pe fundal
deci n-am primit anticonceptionale si am castigat o bona
* despre decalotat, eu spun 'pas' - desi dr ne-a spus sa incepem de la nastere
* raspuns la CD:
eu am renuntat la pilula in decembrie 2009, cand ne-am si hotarat sa ne casatorim (in iulie)
apoi am tot incercat, si luna de luna intram mai mult in panica. desi nu era cazul, dar nah - graba. si in iunie am avut in sfarsit cele doua liniute , tati cu lacrimi in ochi, eu ramasa fara cuvinte, apoi pusa pe topait... apoi peste o luna am schimbat rolurile, tati topaia si eu eram cu lacrimi in ochi pt ca nu ma incapea rochita peste solduri+burta (deja). pe 1 iulie am fost la ecografie, eram insarcinata in 6 saptamani, iar 10 zile mai tarziu, bobita-felix dansa cu mami, tati si flavia dansul "mirilor"
* SIMO, ce frumoasa povestea cu "te iubesc +2" , m-a trecut un fior mare. De fapt la toate celelalte povesti ale vostre m-a mai trecut cate un fior, pentru ca am retrait ambele episoade ale testelor, si al flaviei si al lui felix,care au fost in aceeasi perioada - pestisorii lu' mama!
Fragrant, super-super-haioasa si emotionanta povestea! ai un super haz la povestit!
Am scris in timp ce citeam, dar confirm - TOATE povestile voastre adunate m-au facut sa plang de-a binelea. i-am povestit lui tati pana sa plece la lucru "cauza" si a inceput si el - el e si mai sensibilos ca nevasta-sa...
Ce etape frumoase si memorabile le asteapta pe fetele de la odiseea 2012...
iar eu o spun asa, cu emotie/teama/dorinta: as vrea si un BB3 si gata, dar sa vedem pentru ca daca nu plecam din tara nu va fi nici un 3...
* am si un SZ pt fetele din roumanie:
-> cui donati cei 2% ?
-> se mai doneaza cei 2% cand esti in CIC?
* raspuns la SZ-ul lui Carmen:
- nu mai transpir de cand a venit ciclonul
acum fug sa analizez oferta de tabere de la gradi lui Flavia si sa-mi iau cacafica.
Sa aveti o zi insorita in suflet!
sanziana
![](mamica.gif)
AMR