Helmiflores - beneficii si reactii adverse

Helmiflores - beneficii si reactii adverse | Autor: Littlelight

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

Am tot auzit in ultimul timp de acest produs homeopat, destinat tratarii/preventiei parazitilor intestinali, precum si tratarii anorexiei. Marturisesc ca pe mine ma intereseaza al doilea aspect (lipsa poftei de mancare), desi nici primul nu este de neglijat, chiar daca examenul coproparazitologic a iesit ok si nici nu avem alte simptome de parazitoza.
As vrea sa aflu de la cei care l-au folosit, ce avantaje si dezvatantaje au existat in urma tratamentului cu acest produs.
Inca n-am ajuns la medic sa cer detalii, deci un plus de informatii m-ar ajuta foarte mult.
Multumiri anticipate pentru raspunsuri.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Buna!
Helmiflores nu este un produs homeopat. S-ar incadra la produse naturiste, fiind preparat numai din plante, insa contine si un conservant chimic. Fetitei mele i-a fost recomandat in exclusivitate pentru combaterea giardiei, nici nu am citit in prospect ceva de anorexie. Despre efecte nu-ti pot spune mare lucru, pentru ca eu nu le-am observat. Dar ma gandesc ca poate fiecare organism reactioneaza in felul lui la tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Multumesc pentru raspuns.
Asta este prospectul pe care l-am gasit eu http://www.pcfarm.ro/produs/1776/Helmiflores, unde se pot vedea afectiunile in care este recomandat. Daca nu este cel corect, imi cer scuze. Banuiesc ca te referi la acel benzoat de sodiu ca si conservant chimic. Din pacate nu scrie in ce proportie este prezent in produs.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Am citit prospectul acela, scrie si de anorexie, intr-adevar, asa ca eu imi cer scuze. Nu mai retineam tot ce scrie in prospect pentru ca nu l-am mai folosit de multa vreme.
Cat despre conservant.... trebuie sa aiba destul, avand in vedere ca are termen de valabilitate un an, din cate tin minte. Asta ma streseaza pe mine la produsele numite naturiste, faptul ca multe din ele contin conservanti. Se presupune totusi ca cine le ia doreste sa consume numai produse naturale. In fine, asta e o alta poveste. Iti doresc sa aiba efect la copilasul tau.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Noi am luat si Helmiflores plus altele nturiste pt giardia.Reactii adverse nu a avut,doar ca dupa un timp refuza sa mai il ia.Gustul era de vina.
Dar sunt cam sceptica in privinta tratarii anorexiei!Poate trata conform prospectului, insa nu stiu % de reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Eu i-am facut fetitei mele 3 ture de tratament, cu pauza intre ele, asa cum scrie in prospect. Tot din disperare am inceput, intr-un moment cand nu manca nimic-nimic. Ca si in cazul vostru, nici noua nu ne-a iesit niciodata nimic la coproparazitologic.
In cazul nostru, cam dupa 3 zile de tratament, fata a inceput sa manance. De fiecare data. Si pe durata tratamentului mananca f. bine. Eu am noroc pt ca nu pare s-o deranjeze gustul absolut oribil (eu n-as putea sa iau asa ceva!).
Pot sa-ti spun ca am mai auzit povesti ale unor prieteni care copii fiind, crescuti de bunici la tara si fara pofta de mancare, primeau zilnic o lingurita de pelin inainte de masa. Helmiflores contine si pelin.
Eu reactii adverse n-am observat. Dimpotriva, i s-a reglat super bine si scaunul in perioada tratamentului - probabil are legatura si cu faptul ca manca mai mult/mai bine.
Cel mai bine e sa intrebi si un pediatru in care ai incredere, totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri . Pana nu ajungem la medic, nu incep administrarea lui.
Mai astept pareri ro sau contra pana atunci.

O zi buna!

Mergi la inceput