Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
zubi spune:
aoleo Racheel.....chair ca..adik 5 ai papat doar tu????si sotul rade de mine mereu,imi zice pinguin..ca deja am inceptu sa merg asa ...ca pinguinul..ca si cum am ditamai burtaaaaaa:)
Zubi, mami22+ cu
minunea mea
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefy13 Neata burticilor! Va invit la o cafeluta , ceiut sau o cana cu lapte ! Eu tot in concediu, insa nu am rezistat fara internet si implicit fara voi + 20 |
bine ati revenit
ati ales nume pt baiet ?
JadeJador spune:
citat din mesajul lui zubi sitit ceva? va aduceti aminte ca va spuneam c aeu simt ca e fetitza??si ca am in minte numai nume de fata?si de baiat nici unul??????..ei, de luni de cand am aflat ca e baietel, nu gasesc fetelor nume:(..noi vrem un nume indian si unul romanesc, si eu nu gasesc nici unul....de cand caut pe net nume indiene,si toate sunt asa..greoaie..iar altele care imi plac cat de cat, mi se par prea comune, ce ma fac????? de ex, va place Ali, Ayan?astea ar fi cele mai simple...ar mai fi Samir, Sami..dar astea sunt chair prea comune,parca de tigani.....ce ma mai fac eu acuma si nu situ de ce, la romanesti, mi s-a pus pata pe Iosif...dar nu place la nimeni, ce, chair suna urat? Zubi, mami22+ cu minunea mea |
mie imi place mult ayan
si iosif imi place
racheel spune:
Da zubi in 5 minute le-am papat pe toate
Jade, cum te simti?sper ca au trecuta furisitele de contractii
Natalia, lasa rochita asa si asteptam poza cu tine
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
NataliaS spune:
Mai fetelor, dar scrieti...nu va jucati...eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi oricat as incerca
Eu am prestat ieri o tarta cu capsuni...suuuper buna si am bagat cca 1000 calorii/portie + 2 globuri de inghetata in oras + 2 batonele de Merci...parca-s concasor si asa de rau imi va parea dupa ce nasc...si ma voi regasi cat o balenuta...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
seidana spune:
NAti.. poate iti faci o bustiera draguta din dantela, desi ti-am zis si eu sa ii dai pace asa.. areti si tu ce ai.. doar in perioada sarcinii avem titi siliconate la pret de naturale..
Rach.. si eu cand ma apuc mananc o cutie de inghetata de 1000 ml singura.. apoi pusc
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
Natalia, te intelegem...si te iertam stai linistita
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
racheel spune:
citat din mesajul lui seidana Rach.. si eu cand ma apuc mananc o cutie de inghetata de 1000 ml singura.. apoi pusc 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Eu m-am culcat imediat asa rau mi-a fost dupa...
zubi spune:
da, deci cred ca s-a votat...AYAN IOSIF..sa vedem daca ii place si lui tati
Zubi, mami22+ cu
minunea mea
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
Eu m-am culcat imediat asa rau mi-a fost dupa... Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
si ne miram ca suntem campioane la kg in plus
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !