Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

racheel pana la urma din ce saptamana se intra in luna a 6-a ?

May3 la statul in sezut nu ma doare inghinal; de fapt nu m-a durut niciodata inghinal. in schimb la fel ma dor si pe mine soldurile cand stau in pat/dorm. ma trezesc in miez de noapte cu durere de solduri de zici ca stat un elefant pe mine si ma vait ca o baba. aoleo aoleo aoleo! :)))

seidana eu de adormit adorm pe o parte cu o perna intre picioare de obicei... daca asa raman si peste noapte habar n-am !!! :) m-am mai trezit si eu dormind pe spate si mi-era ciuda dar nu cred ca exista vreo metoda de control in somn. :)) carcei n-am avut pana acu.

zubi cata vreme nu dorm direct pe burta nu cred ca dauneaza f tare. mie doctorita mi-a zis asa: fii sigura ca o sa simti cand o sa stai intr-o pozitie incorecta! amorteala, ameteala usoara...

ciorba mea de vacuta e aproape gata... am stomacul lipit de spate !!! poftiti si voi la masa !

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

racheel pana la urma din ce saptamana se intra in luna a 6-a ?

May3 la statul in sezut nu ma doare inghinal; de fapt nu m-a durut niciodata inghinal. in schimb la fel ma dor si pe mine soldurile cand stau in pat/dorm. ma trezesc in miez de noapte cu durere de solduri de zici ca stat un elefant pe mine si ma vait ca o baba. aoleo aoleo aoleo! :)))

seidana eu de adormit adorm pe o parte cu o perna intre picioare de obicei... daca asa raman si peste noapte habar n-am !!! :) m-am mai trezit si eu dormind pe spate si mi-era ciuda dar nu cred ca exista vreo metoda de control in somn. :)) carcei n-am avut pana acu.

zubi cata vreme nu dorm direct pe burta nu cred ca dauneaza f tare. mie doctorita mi-a zis asa: fii sigura ca o sa simti cand o sa stai intr-o pozitie incorecta! amorteala, ameteala usoara...

ciorba mea de vacuta e aproape gata... am stomacul lipit de spate !!! poftiti si voi la masa !

lore tu esti in luna a sasea de la inceputul sapt 23

si eu dorm cu pernita sub burta dar in somn le /o escaladez.. am una in stg una in dreapta..

acu imi termin si eu supa cu galuse... gaina de tara a fiert de 3,5 ore

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Salutare, fetelor! Nici eu nu prea am mai postat in ultima vreme, dar va citesc constant .

Eu sunt bine, dar nu am simtit inca bebe-ul.
Vitamine eu nu mai iau, din sapt. a 12+ a zis dr. ca nu mai e nevoie sa iau. In schimb sunt mare, am pus cred ca vreo 6-7 kg , dar nu prea ma mai intereseaza, tot ce imi doresc, ca toate mamele de altfel, e sa fie bebe-ul sanatos. In schimb ce ma deranjeaza cu adevarat e ca sunt f buhaita la fatza, retin apa, se vedea deja din prima luna ca ceva se intampla cu mine.

May, am citit ca tu nu vei face ecografia morfofetala de la 22-24 sapt.. Eu stiu ca e cea mai importanta ecografie de-a lungul sarcinii. Sigur nu o poti face?

Mai citeam mai devreme de nastere naturala vs cezariana. Eu atatea minuni am auzit la nasterea naturala, ca mi-e teama de ea, voi alege sigur cezariana si ce o fi o fi .

19+

Mergi la inceput

Doamne fetelor sunt topita ... s-a trezit bebelina mea si sta guguloi in partea dreapta si cel mai simpatic e ca sta la mangaiat. de obicei cum puneam mana pe burta cum se linistea. acum a miscat sub mana mea. :) dragoste mare domle...... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Iris... intra mai des pe la noi.. sper ca nu te speriem cu ceva...
In legatura cu morfofetala .. eu am fost la 3 dr , nici unul nu a masurat toate organele, insa toti au zis ca bebe e bine..ce sa zic.. mai vb cu cineva azi si mi-a zis ca fiecare dr e cu politica sa si cu experienta, unii nu masoara tot pt ca vad ca totul e bine.. alti nu stiu de ce nu masoara, eu m-am linistit... eram stresata ca nu a facut nimeni morfo dar acum sunt f linistita..

Eu m-am hotarat sa nasc natural, desi eram pt cezariana..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna seara fetele, ce faceti? racheel asta am vrut sa va intreb si eu ieri dar am uitat, dar acum constat ca si tu ai asa ceva; inca dinainte de paste am o durere infernala care incepe din spate, mai jos de rinichi si se intinde pana in fata, inghinal, doar pe partea stg; am momente cand nici nu pot sa calc in piciorul stg, sau sa ma ridic din pat; oare de la ce o fi? sa fie oare vreo lipsa de calciu? ce-i drept, nu mai iau calciu de mult tu de la ce crezi ca ar fi racheel? oricum vineri il intreb pe dr; si inca ceva, voi ati inceput sa aveti arsuri?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

andr@..io am uneori arsuri,rar,dar le am pe gat asa in sus:)..nu neaparat la stomac..asa ca habar nu am ce sunt ..
In leg cu durerile, nus itu ce sa mai zic, uneori ma doare asa de tare spatele, jos de tot, de raman intepenita si daca respir, ma odare rau rau, sau cand ma misc..daca stau intr-o singura pozitie, e ok, daca ma misc, mor de durere,ca si cum imi taie repsiratia..chair nu situ daca e normal si oricum ma cam ingrijoreaza, adik ma gandesc s anu fie ce va la rinichi..dar totul trebuei sa fie BINE, pt toate mamicile

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

offf zubi draga, asa si eu la fel ca si tine, chiar asa, mi se tai respiratia de durere uneori; si eu la fel ca tine, ma tem sa nu fie de la rinichi, ca la 2 pahare de apa pe care le beau in ultima vreme de apa, sigur is uscati bietii rinichi

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna seara, fetelor!
Eu am fost astazi la medicul de familie si mi-a spus ca am luat cam mult in greutate (de parca eu nu stiam) adica 3 kg in ultima luna...asta in conditiile in care eu eram deja mare. De azi am terminat cu dulciurile si cu painea, e clar.Culmea e ca nu pot manca prea mult ca apoi nu mai pot respira.
De dormit, eu dorm mai mult pe dreapta, ma mai rasucesc si pe stanga dar ma cam iau palpiatiile cand dorm pe partea asta. Pe spate, mai rar ca ma sufoc, nu stiu ce naiba am. Oricum imi ia jumatate de ora pana imi gasesc locul in pat. Si apoi ma trezesc din 2 in 2 ore ca am inceput drumurile la baie.
Pe bebelina o simt acum ceva mai bine, in ultmul timp am simtit-o chiar si in timpul zilei, la scoala. Doctorita de familie mi-a spus ca sunt putin cam agitata, ar trebui sa incerc ca ma mai linistetsc pentru ca o agit si pe bebita si din cauza asta imi creste si pulsul aiurea. E cam greu sa ma linistesc, eu sunt foarte agitata de fel.
Greturi nu mai am dar continui sa vomit in fiecare dimineata, cum deschid ochii trebuie sa fug la baie. Deja m-am resemnat ca asa o duc pana la sfarsit. Macar sa fie numai asta...
Va admir pe toate cele care ati decis sa nasteti natural, eu din pacate la Buzau nu imi permit acest risc.Sper ca totul sa fie bine pana la urma pentru noi toate.

19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Va admir pe toate cele care ati decis sa nasteti natural, eu din pacate la Buzau nu imi permit acest risc.Sper ca totul sa fie bine pana la urma pentru noi toate.

de ce ar fi un risc sa nasti natural la buzau mikka?

Mergi la inceput