Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana
Alayna.. cadeti voi pana la urma pe un nume omun, din ce ai preetat mie imi place Hanana Maria.. primul nume il alegeti dupa rezonanta.. la munca cat mai mergi?

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Eu presimt ca vom gasi multe alte nume si ne vom "ciondani" pe tema asta in continuare.Eu nu vreau nume greoaie orientale ,pe care sa nu le poata pronunta parintii mei si sa umble cu hartiuta in geanta in care e scris numele nepoatei lor

Normal as intra in prenatal in ultima zi din luna a 7 ,dar am gasit legile nemtesti si se pare ca ar trebuie sa intru in ultima zi din luna a 5 ,deoarece prezinta un usor risc maternal (car greutati,stres,contact cu multe persoane,stau tot timpul numai in picioare etc etc )

Abia astept sa stau acasa

18+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

stefy am uitat sa te intreb
ti a dat vreo explicatie pt junghiurile alea ?
de la ce or fi oare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

alayna.. atunci mai ai un pic, la inceputul mijlocul lui iunie esti acsa..

may .. nu mai fi modesta fata ca numai tu iti stii valoarea

Jade tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Jade tu cum mai esti?

azi am fost mai binisor , am avut si niste musafiri si nu mi a stat gandul numai la asta
da sa ma vezi maine , ca am eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Seidana, modesta era cu ghilimele.

Jade, o sa fie bine

Am pus cataplasme cu cartofi, facut gargara cu apa si sare, baut sirop de miere si lamaie ... ganglionul tot nu cedeaza :(

18+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Stefi,ati ales un nume frumos flacaului,cum il veti alinta Max? Maxi?

eu ii spun ''gaga lui mama'', vom vedea mai tarziu ....nume de alint se gasesc si mai ales persoane binevoitoare cu sfaturi care mai de care : maxi-taxi

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara!
Vesti bune si de la noi...bebelusa noastra e bine ,creste f. frumos,nu mi-a facut morfologica fiindca a zis ca prefera sa-mi faca la 24 de saptamani insa a facut cateva masuratori:
DBP=4,78
CC=17,27
LF=3,24
BCF=134-140bpm
GE=351
LA-normal ,col=3,8 cm
A fost multumita si ea de evolutia:Antoniei,Elizei,Amaliei(Iris l-am sters de pe lista ca nu prea merge cu numele de fam.),inca ne mai gandim

Da intr-adevar am vazut si eu greseala si rog fetele care se ocupa de listuta sa corecteze cand mai intra pe acolo...e 15.12.2010.

As vrea si eu parola ...pana acum n-am indraznit deoarece nici calculatorul meu nu functioneaza cum ar trebui ,m-am gandit sa v-o cer doar in momentul in care voi putea pune si eu .Sper sa reusesc acum ca mi-am descarcat picasso

Noapte buna si vise placute!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

stefy am uitat sa te intreb
ti a dat vreo explicatie pt junghiurile alea ?
de la ce or fi oare ?

medicul a spus ca sunt normale ... ar fi intinderi ale ligamentelor si radiaza durerea in locuri delicate
insa eu am observat ca le am cand uit sa iau magneziu ....eu iau zilnic 300mg de magneziu

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza fetelor.. va doresc o zi frumoasa.. la Cluj a iesit soarele...

Creola felicitari pt rezultatele bune.. ce dr te urmareste? oricum sunt f ciudati dr.. mie un dr mi-a zis de morfo la 20 s, altul la 22s, tie vad ca la 24 ... pana la urma nu ii batut in cuie nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
V-am admirat burticile, bebeii ...............doamne ce frumos.
Fetelor cand adaugati poze seletati data ca sa ne dam seama ca sunt poze noi adaugate.Deabia astept sa merg si eu la 4D sa vad fatuca.
Mi-ati facut pofta sa fac poza la burta.Deseara il pun pe al meu sot sa ma fotografieze.

22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput