Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

may ma bucur ca te-ai linitit, ca a miscat bb. scuze daca sunt indiscreta, cati ani ai, inteleg din discutii ca nu esti o mamica de douazeci si ceva de ani... cred ca si eu fac parte din cele "mai mari" pt ca peste o luna implinesc 35 ani

loredana felicitari pt cuibushor! sa fie intr-un ceas bun si sa traiti numai clipe frumoase acolo!

jade tinem pumnii azi la eco. o sa fie bine! te asteptam cu vestile bune!

Creola bravo pt rezultatele la eco.

o zi buna

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata fetelor!

May ne-ai pus poze !

Ma uit la voi si vad burtici care mai de care mai rotunjoare si mai frumoase! A mea abia acum incepe sa se rotunjeasca!

Marryan si eu mai am zile cand elimin niste firisoare de muscus cu sange. Am fost la medic si mi-a zis sa stau linistita ca se mai desprind din col. Am ajuns de 2 ori la doctor cu aceeasi problema si de fiecare data mi-a zis ca nu am de ce sa imi fac griji. Daca te-a urcat pe masa si ti-a vazut colul si este lung , inchis nu ai de ce sa iti faci griji. Cat despre nasterea prematura ...ce te face sa te gandesti la asta ?

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Jade seidana May Helenutza23 multumesc pt felicitari. ca detalii ce sa va zic e cu 2 camere decomandate, e mititel are 46 metri patrati, a costat 36.500 euro si platim pt asta 30 de ani cate 208 euro/luna. :) acum cautam sa il inchiriem timp de vreun an ca sa adunam vreo doi banuti pt a-l renova. intre timp o sa stam la ai mei - lucru care e oarecum in avantajul nostru pt ca o sa ne fie de ajutor cu bebelina. :)
daca e sa ma gandesc ma asteptam sa fiu mult mai entuziasmata de achizitia apartamentului cu atat mai mult cu cat de cand ne stim impreuna avem dorinta asta - sa avem casa noastra ...... ne-am bucurat ieri cand ne-au dat cheile, insa nu emotionati pana la lacrimi... asta pt ca acum toate dorintele de dinainte sunt absolut eclipsate de dorinta de a fi sanatoasa bebelina... ce mult schimb viata unui om un copil dorit.

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

34 abia impliniti. Ma simt si ma arat ca la 25 :P
Multi inainte Helenutza.
Eu sunt la primul bebe la varsta asta. Pana acu m-am distrat :D

Oana, v-am pus, v-am pus :D

Creola, felicitari de echo.
La mine a trecut o sapt de la ultima si iar ma bate gandul sa merg :D

Ma omoara gatul asta :((

18+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Creola felicitari pt vestile bune despre bebelina ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

May merci, la fel si tie. hai ca faci repede si pe al doilea si te incadrezi f bine in varsta
cu gatul, e nasol ca nu iti trece. ceaiuri caldute cu miere?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore, felicitari pentru casuta! . Mara o sa fie perfect sanatoasa, ai sa vezi !

Incep sa cred ca pe toate ne incearca Doamne Doamne intr-un fel sau altul numai ca sa ne dam seama cat de mult insemna copilasii astia pt noi. Eu ma las in mainile Lui ...stiu ca orice are pregatit pentru mine trebuie sa accept si atat. In acelasi timp simt ca doamne Doamne ne iubeste si ca ne vrea sanatoase pe amandoua.

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

oanaiasi ai dreptate. observ ca imi e de mare folos treaba asta cu odiseea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Jade seidana May Helenutza23 multumesc pt felicitari. ca detalii ce sa va zic e cu 2 camere decomandate, e mititel are 46 metri patrati, a costat 36.500 euro si platim pt asta 30 de ani cate 208 euro/luna. :) acum cautam sa il inchiriem timp de vreun an ca sa adunam vreo doi banuti pt a-l renova. intre timp o sa stam la ai mei - lucru care e oarecum in avantajul nostru pt ca o sa ne fie de ajutor cu bebelina. :)
daca e sa ma gandesc ma asteptam sa fiu mult mai entuziasmata de achizitia apartamentului cu atat mai mult cu cat de cand ne stim impreuna avem dorinta asta - sa avem casa noastra ...... ne-am bucurat ieri cand ne-au dat cheile, insa nu emotionati pana la lacrimi... asta pt ca acum toate dorintele de dinainte sunt absolut eclipsate de dorinta de a fi sanatoasa bebelina... ce mult schimb viata unui om un copil dorit.

Lore eu zic ca e buna achizitia si pret si apartament.. nu e f mic .. pt un bebe e suficient.. Ieri imi zicea o prietena ca si ea si-a luat ap cu 2 cam 45-46 m in CLuj prin prima casa cu 47 000 E, ..ceva de genul

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore.. si da bebe ne schimba mult.. incep sa vad putin altfel viata, mai plina si inca nu a venit pe lume.. principala dorinta e sa fie sanatoasa inainte de orice...
Bebita ta va fi bine vei vedea....

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput