Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Lore , mamica , linisteste-te ...tie in fiecare zi ti-ar veni sa zburzi ? sau sa canti si sa dansezi ? nu ai zile si zile?
si bebeii astia sunt la fel !nu crezi ?

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

oana sa stii ca in momentele de luciditate imi zic si eu la fel ... ca e normal sa aibe zile si zile... dar cand ma iau pandaliile nu mai gandesc clar. :)))))

Lori 23+ fericita cu Mara

Toate ne mai gandim la prostii din cand in cand, si eu am piticii mei de pe creier , dar incerc ca de fiecare data sa gasesc explicatii logice inainte sa ma panichez. Eu sunt o fire destul de rationala dar chiar si asa ma mai panichez uneori. Dupa aia imi dau seama ca ma sperii degeaba si ma gandesc ce fraiera sunt.

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

yep... eu sunt departe de a fi tipul de persoana rationala/cerebrala/potolita, mai degraba as zice ca de cele mai multe ori fac din tantar armasar, insa pana acum sunt destul de multumita de "evolutia" mea de cand am ramas insarcinata. :) ma asteptam sa fiu muuuult mai paranoia. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

yep... eu sunt departe de a fi tipul de persoana rationala/cerebrala/potolita, mai degraba as zice ca de cele mai multe ori fac din tantar armasar, insa pana acum sunt destul de multumita de "evolutia" mea de cand am ramas insarcinata. :) ma asteptam sa fiu muuuult mai paranoia. :)

Si eu am tendinta de a exagera. De multe ori imi zica ca era mai bine daca faceam bebel cand eram mai mica si mai prostuta..poate nu ma mai agitam atata...acum ce sa mai fac ?! Imi asum faptul ca sunt o babornita paranoica si prapastioasa ( fix ca-n povestea cu drobul de sare ) si incerc sa ma reeduc , sa dau telefoane sa intreb pe cei ce stiu si sunt in domeniu inainte sa ma dau de ceasul mortii. O mai sun pe mama si o intreb fel si fel de chestii ...numa ca de la un timp si mama o cam ia pe aratura si e la fel de panicoasa , poate chiar mai rau. Daca am vreo nelamurire ma duc mai des la medic ...incerc sa ma linistesc asa cum pot si cum ma duce bibilica asta care nu prea mai gandeste mult ...

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creola

Jade Jador esti si tu la jumatate de drum daca ai reusit pana aici cu siguranta va fi bine si de acum incolo.Pariem?

20+

sa te auda Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Fetele va pupacesc!!!!Am plecat akasa!!!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

creola la tine in lista de pe prima pag este o greseala
la UM scrie 12-15-2010
cum este corect , 12-12 sau 15-12 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Oanaiasi, mi-e drag de morrr de indianul meu mic..poze cu cuc nu mi-a dat:(, astea sunt toate pozele,dar noi am vazut ditamai cucul

Racheel, Sei...daca v-ar auzi tati...el zice ca e leit el..of Doamne..ce scump e si el,zicea uite, are gura mea,si uite forma obrazului, la fel ca mine,si la fel ca mine nebunatic deja din burta lui mami...

Jade, Lali....fetelor, sa nu-mi deochiati baiatul

Athosik..io stiu ce sa mai zic, parca e prea aproape asa de zona aia si daca intra vreo substanta la bebe????io sunt paranoia cu d'astea oricum, inca ma epi cu aparatul electric,dar nu cred camai pot,ca nu mai vad nici pasa de burtica..chiar ca mai incolo nu mais tiu nici eu cum o sa ma fac

May...liniste-te ...pana pe la 22-23 de sapt, nu e musai sa o simti mereu..cel putin la mine aasa a fost,si eu ma panicam,de ce sa fac pe breaza acuma..dar cel putin de la 22 sapt, in fiecare zi ma mangaie fotbalistul lui mami..

Lore, bravoooo pt analiza, totul o sa fie bine, stiu eu sigur sigur

fetele..im on love...faramitura mea

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Im in* love...de la tastatura

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Athosik ce devreme pleci acasa

Maysi eu am "patit" ca si tine. Nu mi-am simtiti baiatul o zi si deja simteam ca ma trec toate caldurile. Insa imediat in seara urmatoare au inceput iar busiturile. Probabil au si bebelusii pozitiile lor in care noi ii simtim mai putin.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna mamicilor,

nu am intrat de mult din cauza unor probleme atit personale cit si de serviciu cele de serviciu inca continue

nu am reusti sa citesc din urma, insa acest capitol am citit si am vazut ca vorbiti de dureri inghinale si spate, si eu le am cred ca sunt ceva normal in perioada asta.

Nustiu cum voi dar eu sunt rau PARANOICA sa nu i se intimple ceva lui bebe, am vise urite, foarte multe situatii urite mi se intimpla, parca sunt incercata de cel de Sus

Mai nou o simt pe bebe numai jos jos, si mii frica de mor ca am avut fr mult stres si lacirmi de la pasti incoace si mii frica sa nu fii cumva afectat copilul si a coborit inainte de vreme.....plus ca mi sa luat pe hirtie iarasi niste pelicioara de culoare tocmai neagra, am fost la medic si mia zis ca sa nu imi fac grija, da ea doar mia palpat burtica, ma masurat si nimik mai mult....
Lore imi pare rau ca treci prin situatia asta critica, si inaceleasi tim ma bucur ca tia iesit analiza la toxi negativa, sincer cred ca totul e bine cu bebelina ta, desi imi dau seama ca e greu sa te linistesti pina nu vezi cu ochii tai ca e bine.

Zubi esti plingacioasa....oh hai sa ne luam de mina ca eu tot am intrat intro pasa plingacioasa in fiecare zi

andr@ ma bucur ca esti bine si ca ai inrtat pe la noi

vorbiti de kg, eu de la stres am dat jos 2 si cind am fost la medic sa bucurat ca sunt in standarte si am sanse sa nu pun mai mult de 10-12 kg.....acum cum oi reusi important copila sa mi fie sanatoasa.

Va pup pe toate si tare mia fost dor de voi

Cea mai fericita mami 22 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput