Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Fetele folositi careva pentru epilarea "pasaricii" crema epilatoare???Sau ce parere aveti ... este OK???

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

eu nu folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelorrrrrrrrrrrrrrrrr mi-a venit rezultatul la toxoplasma gondi !!!!!!!!! e negativ !!!! multumesc lui Dumnezeu !!! sunt atat de fericita, am avut atat de multe emotii nu pot sa va explic!.... cand am fost la morfologie mi-a zis ca acele chisturi pot avea drept cauza si infectarea cu toxoplasma gondi si sa refac analiza ca sa fie toata treaba buna... am mai eliminat un posibil scenariu negativ!!!

Lori 23+ fericita cu Mara

Bravo , Lore! Unde ai facut analiza?

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelorrrrrrrrrrrrrrrrr mi-a venit rezultatul la toxoplasma gondi !!!!!!!!! e negativ !!!! multumesc lui Dumnezeu !!! sunt atat de fericita, am avut atat de multe emotii nu pot sa va explic!.... cand am fost la morfologie mi-a zis ca acele chisturi pot avea drept cauza si infectarea cu toxoplasma gondi si sa refac analiza ca sa fie toata treaba buna... am mai eliminat un posibil scenariu negativ!!!

bravooo

Mergi la inceput

ca vorbeati de durere de pasa
n am prea inteles unde si cum va doare pe voi , dar pe mine ma doare in interior , in vagin
de fapt nu i durere , ci intepatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Fetele folositi careva pentru epilarea "pasaricii" crema epilatoare???Sau ce parere aveti ... este OK???

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

eu nu m-am facut niciodata cu crema la lasa nici cu ceara - mereu cu aparatul de ras. daca e vorba de dat cu parerea eu as vota impotriva pentru ca sunt chimicale care se absorb in piele... cu cat sunt mai putine cu atat mai bine. pe mine personal nu ma incomodeaza cu nimic sa ma fac cu lama... nu stiu cum o sa ma mai descurc cand o fi burta mare .............................................

May treaba cu miscatul bebelusului crek e o problema universala a gravidelor. :) pentru mine a ocupat (si inca ocupa) locul 1 in topul temerilor din sarcina. eu parca pe la 17-18 sapt am fost la doctorita la control si m-a intrebat "ati simtit copilul?" si i-am zis doamna nu am simtit decat asa de vreo doua ori niste galgaituri finute - e de rau?!!?! . mi-a raspuns eh stati linistita pana pe la 21 de saptaman nu e nici un motiv de ingrijorare daca nu o simtiti puternic. dupa ce incepi sa o simti calumea nu trebuie sa treaca 24 ore fara nici o miscare.
eu am simtit-o calumea pe bebelina la 20 saptamani. acum la 23 sapt o simt zilnic dar nu constant ca intensitate, inca ma panichez TARE ca are zile cand ma mangaie si zile cand ma boxeaza... mi-a dat o prietena un mini doppler si ii ascult inimioara cand am dubii - o data la 2-3 zile cam asa. dar nici asa nu imi pot stapani paranoia........ :)

Mergi la inceput

Citat:

Bravo , Lore! Unde ai facut analiza?

Oana 19+

merci oana la Arcadia am facut-o. 40 lei . am facut doar IGM-ul analizei.

Jade merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore , mamica , linisteste-te ...tie in fiecare zi ti-ar veni sa zburzi ? sau sa canti si sa dansezi ? nu ai zile si zile?
si bebeii astia sunt la fel !nu crezi ?

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu de cand am simtit-o prima data la 16 sapt fix, am simtit-o zilnic.
ma gadila asa.
eh, de obicei ma gadila la masa de dimineata, azi nimic.
probabil ca e paranoia mea,d ar nu ma pot abtine.
am stat si pe spate. nimic.
ma duc sa ma maiintind in pat, poate poate o simt.

18+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Loredanar asa vesti bune sa tot avem !
Si eu prefar aparatul ,cu ceara inghinal n-am reusit niciodata.
Jade Jador esti si tu la jumatate de drum daca ai reusit pana aici cu siguranta va fi bine si de acum incolo.Pariem?

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Lore , mamica , linisteste-te ...tie in fiecare zi ti-ar veni sa zburzi ? sau sa canti si sa dansezi ? nu ai zile si zile?
si bebeii astia sunt la fel !nu crezi ?

Oana 19+

oana sa stii ca in momentele de luciditate imi zic si eu la fel ... ca e normal sa aibe zile si zile... dar cand ma iau pandaliile nu mai gandesc clar. :)))))

Mergi la inceput