Ingineri fosti, viitori...(36)
Raspunsuri - Pagina 6
tuinea spune:
Ola fetele ca ici chiar ca ma simt ca in spania. Mi-am scos toate noile toleturi de vara si by the way am fentat moartea si de data asta si am ajuns vie si nevatatmata dupa ce cu succesiuni mici si marunte am trecuta pe langa THE CLAUD.
Maine marea zi. Nu stiu am fluturi in burta. Toata aparatura verificata. Vorbesc unele cu altele asa ca sper sa fie ok.
Va zic in orice caz maine daca am trecut clasa au ba. LOL
Va doresc o seara nu calduroasa ci excitanta.
glimmer spune:
Bafta, Tuinea!
(La urmatoarea "confruntare cu moartea", ca de restul nu-mi fac griji, sunt sigura ca o sa fie bine )
Otiliav spune:
Cristina hai cu vesti bune tu care ne binedispui mereu.
Noi ti-am tinut pumnii si-s convinsa ca a iesit bine.
PS. Noi n-am reusit sa fentam norul asa ca am aterizat la Oslo la doar 400 de km de casa. Si uite asa facuram o noapte alba in aeroport, o gaura mare in buget cu biletele de acolo acasa. Nu mai spun de copii si noi obositi, raciti dupa trecerea de la vara caniculara romaneasca la primavara norvegiana.
Anca , m-am gandit de multe ori la tine dar timpul a fost mereu dusmanul meu.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tuinea spune:
Buna dimineata!
Oti, Glimmer multumesc frumos de urari. Aiesit foarte bine. Nu a fgost greu deloc. De prezentare imi era un pic teama dar le-a placut prezentarea mea haioasa.
Oti imi pare rau sa aud ca voi nu ati zburat cum trebuie... Eu am avut o problema asa in ianuarie si avem doar una bucata copiul dar tu cu trei. Nu-i asa ca e vara. Eu imi folosesc toata garderoba de vara ca la Leeds era asa de frig...
Nu pui compania cu care trebuia sa zbori sa plateasca costul? Eu mi-am recuperat banii in felul asta.
Fug ca a venit Roxy.
Pupici!
tuinea spune:
Buna fetele!
Nimeni?
Eu ma bucur de vara de aici dar m-a ars soarele asa ca aqcum sunt ca un lobster.
Pupici!
Otiliav spune:
Glimmer se mai drege situatia putin cu o barfa pe forum si incarcat bateriile in tarile calde. Dar pe termen lung e jale. Eu am reusit performanta sa nu plec doi ani si zau ca mai aveam putin si o luam razna.
Anca eu iti tin pumnii oricum ar fi. Stiu ca voi aveti exemplu aproape cu adoptia si probabil esti in tema si stii cel mai bine ce ti se potriveste.
Eu acum pot spune cu mana pe inima ca am ajuns la saturatie cu numarul de copii. Le iubesc de nu mai pot dar timpul e limitat si uite asa ma impart foarte greu intre ele. De mine nu am niciodata timp. Pana si pe forum intru foarte rar. Sa citesc o carte e un lux si in unele zile nici un dus nu apuc sa fac seara asa cad lata cand le adorm. Si cand ma gandesc ca atunci cand nu ramaneam gravida cu bb2 mi-au trecut ganduri nebunesti prin cap cand am vazut un copil mic lasat in carut in afara unui magazin Avem si o perioada misto de tot. In premiera le ies dinti la toate trei in acelasi timp. Ana primul dinte definitiv Elisa ultimele doua masele si o chinuie rau ca face si febra mare iar Iulia in curand cu primii dinti.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tuinea spune:
Oh Otilia... povestioara ta m-a impresionat pana la lacrimi...Povestea cu dintii si cum adormi tu obosita...tot m-a rascolita mai ales ca doar ce am avut o discutie teritoriala aici acasa cu Dudu si Roxy.
Eu iti doresc sa ramai tu in continuare ca faci o treaba execelenta.
Pupacesc si fetele celelalte.
glimmer spune:
Salutare!
Sper ca aveti un inceput de saptamana bun care sa prevesteasca o saptamana si mai buna!
Tuinea, felicitari!
Eu sunt bine, in aceeasi idee in care am mai zis candva, in sensul ca "nu sunt rau". As vrea si eu un picut mai multe certitudini, un drum care sa mi se astearna in cale si despre care sa stiu ca e al meu. Deocamdata, e cam ceata de nu se vede la un metru distanta. Tot merg si daca tot am pamantul sub picioare, e bine.
Otilia, apropo de "luat razna", eu am asa, cumva, impresia bine conturata ca nu as rezista cu nervii. Si n-am curaj sa imi incerc, totusi, norocul. La mine chestia cu incarcatul bateriilor o vreme scurta undeva la caldura, nu cred ca tine. Cred ca am o problema cu acumulatorii.
Eh, asta-i, pana una, alta, ma bucur si eu de lucrurile marunte care fac viata frumoasa: am scapat de teze, cu scoala intram in linie dreapta ... asta va insemna mai mult timp liber pentru toata lumea.
Iar, lucrul cel mai important, suntem sanatosi. Ceea ce va doresc si voua!
tuinea spune:
Buna dimineata fetele.
Eu ma pregatesc de plecare...Gata cu vacanta.
Glimmer imi place optica ta asupra vietii. Super interesant. Mi-as dori sa fiu asa optimista ca tine.
Eh dar eu azi nu sunt in cea mai buna forma asa ca va zic doar sa aveti o zi super si sa ne auzim cu bine maine.
Pupici!
Pisicuta spune:
Salutare!
Dap, pot spune si eu ca ma incadrez cu brio in tiparul: e bine ca nu-i rau! Important este sa fie cald la vara si noi sa fim sanatosi, ca belelele pot curge si tot nu ne vor dobori!
Cristina, FELICITARI pentru sustinere si ... la cat mai multe realizari de acest fel! Sunt mandra de tine! Drum bun iti doresc si toate cele bune!
Otilia, te cred ca este epuizant programul tau zilnic si te inteleg, caci eu abia fac fata la doua bucati nazdravani impielitati! Cu toate astea, sa stii ca eu tot te invidiez pentru ca ai cele mai frumoase 3 fetite din tot universul!
Nicooooo, iuuuuhuuuuu! Unde umbli, mamicule? Hai, nu mai sta pe tusa, ca vezi c-am reusit sa reanimam topicul!
Glimmer, esti bestiala cu filosofiile tale de viata! M-ai binedispus!
Anca ... Te astept cu impresii aduse din inima tarii vecine si prietene
minunatele, ca trebuie sa ma intorc la ale mele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008