Ingineri fosti, viitori...(36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Cristina, in Insula Samothraki vrem sa mergem, acolo e si mai rustic decat in Corfu. In Corfu am fost in luna de miere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutare!

Noua ne e tare bine in vacanta. Nu ne mai saturam, aproape ca-s mai fericita ca fiica-mea. Acum nu mai avem de invatat si teme de facut musai pentru a doua zi . Asa cum i-am promis, am inceput sa iesim in parc sa se "dea" cu rolele. Cand nu suntem in parc, gradinarim. Trece timpul ametitor de repede, ca maine e toamna iar si o sa ma uit in urma fara sa inteleg nimic.
In legatura cu programul meu de concediu am intrat un pic in ceata. Astept sa se mai risipeasca, sa inteleg si eu ceva. Voua va urez sa va iasa asa cum va doriti si sa aveti numai surprize placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!

Ancuta eu zic ca o sa fie bine. Nu dispera. Hotelurile sunt private si vor sa le mearga afacerea deci vor face si pe dracu in patru ca sa fie bine.

Glimmer vorbeai de toamna...oh nu te mai gandi ca trece repede. Eu nici nu vreau sa aud ca parca toate zilele zboara. acum e 1 ca a si vent 29 si tot asa. Ma bucur mult ca faci o gramada de activitati cu fata ta. Eu of course sunt geloasa ca eu nu pot sa fac cu fiica-mea...

In rest eu ce sa va zic: toate la fel. Sala, servici, acum am o gramada de lucru si nu-mi vine a ma apuca ca e de scris si ma apunca nebuneala...

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Salutari, salutari!

Am intrat sa va zic ca sunt bine, cum ma stiti.

Iepumic, legat de concediu, eu personal n-as sti ce sa fac in situatia asta, dar eu sunt mai prapastioasa. Fiind insa vorba de tine, eu zic sa mergi (sunt tare au ba?).
Vorbind serios, acuma, din auzite/citite, este un loc destul de izolat si eminamente turistic, deci s-ar putea ca acolo sa nu fie "atmosfera" de criza, asa cum a spus si Tuinea, n-au niciun interes sa piarda. Singurele inconveniente ar fi ca acolo se ajunge cu feribotul pe care e musai sa ai loc rezervat dinainte exact pentru ziua in care ajungi acolo, altfel poti astepta si o zi-doua sa-ti vina randul sa traversezi, sau poti apela la alta ambarcatiune mai rapida. Nu stiu prea multe amanunte, dar probabil ca voi ati studiat bine "terenul" dinainte. Din ce am retinut de la criza lor trecuta probleme au fost in special cu transporturile, pe atunci mi se pare ca fusese si o greva a benzinarilor, daca nu ma insel. Si o alta problema ar putea fi, cred, lipsa lichiditatilor in banci, asa incat probabil ca ar trebui sa aveti o rezerva de bani in eventualitatea ca nu veti putea scoate cu cardul. Asta ca sa punem raul inainte. Ca s-ar putea foarte bine sa nu se intample absolut nimic neplacut, lucrurile in presa se mai si exagereaza, iar oamenii acolo isi vad de vietile lor. Deci, concediu placut!
Cat despre ce spuneai tu de bagaje... m-ai facut sa zambesc nostalgic. Eu am ajuns la "intelepciunea" de a nu mai lua cu mine in concediu decat haine "sport". Efectiv am un "set" se blugi, pantaloni, mai grosi, mai subtiri, tricouri, hanorac, incaltaminte comoda etc, care sunt pregatite in orice moment pentru a fi aruncate in valiza. Cred ca daca ma uit prin pozele din ultimii ani vad mereu cam aceleasi haine . Nu zic sa faci ca mine, nu iti dau vreun sfat aici, dar ai sa vezi ce bine e.

Tuinea, sa stii ca eu incerc din rasputeri sa nu ma gandesc la toamna, mai ales ca acum sunt in anotimpul meu preferat, si, in general, sa ma fac ca nu observ cum trece timpul. E in regula sa fii "geloasa", si eu te invidiez, ca sa zic asa, pentru cate ai realizat si pentru cat de tare esti.

In alta ordine de idei, aseara iar am gradinarit, cred ca v-am scos peri albi cu chestia asta. Fiica-mea a facut pe "paparazzo", va pun si voua cateva pozici, aici ca oricum sunt toate cam la fel.

Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

'Neata!
Glimmer eu draga mea mai mult realizari profesionale ca viata mea personala este un mare avion din care urc si cobor si crede-ma ca tare mi-as dori sa pot sa cobor intr-o stratie si sa ramana acolo macar un an fara calatorii majore. Dar stii cum este: fiecare isi doreste ce nu are LOL.

Tare frumaose pozele si doamne iar sunt geloasa pe silueta ta asa frumoasa si fara sa faci gram de sport (?). Pai eu fac in fiecare zi o ora si jumatete intensiv si tot arat ca o purcelusa.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Pai nimeni pe aici? Oh se vede ca e soare, vara si toata lumea misuna pe afara. Si aici e soare azi asa ca sunt cu moralul up-up LOL.

In rest ce sa va zic: treaba, treaba, sala, acasa si tot asa.Ma pregatesc cu mare bucurie acum pentru ziua de marti cand ma intlanesc cu soata si copila din dotare la Dublin.

Pupici si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Salutari si de la mine!

Eu nu misun, ca e tare, tare cald. In plus, suntem avertizati sa stam intre ziduri ca e pericol cu soarele.
M-am uitat pe prognoza si cica la noapte ar incepe sa ploua la noi si ar ploua si maine toata ziua... si s-ar mai si racori ... hm... si ar cam ploua si saptamana viitoare... vom vedea.

Tuinea, iarasi iti multumesc pentru aprecieri. Chiar daca sunt exagerate, mie imi fac placere. Intr-adevar, nu fac ceea ce se numeste sport, asa cum am mai zis. Am mai avut si mai am perioade cand imi iau asa un avant si ma mai apuc sa mai execut cate ceva prin casa, dar de fiecare data s-a lasat ori cu faultari, ori cu renuntari, cate putin, din lipsa de timp. Dealtfel am expus deja motivele de care ma agat mereu, pentru ca ma simt eu asa mai bine daca am cat de cat o justificare, pentru mine. Am totusi perioade cand incerc sa merg mai mult pe jos, cand e vremea buna afara. Acum ma ajuta si gradinaritul, si mersul in parc, fiica-mea pe role, eu pe jos. In plus, mi-am stabilit un stil de alimentatie careia incerc sa-i fiu cat mai fidela, chiar daca mai am si perioade de "rebeliune". In fine, eu, care stiu adevarul, nu sunt multumita de conditia mea fizica si vreau sa fac mai mult pentru asta... de cam multa vreme.

In ceea ce priveste viata personala... nu exista solutii simple, atata vreme cat aici nu-ti poti implini niste aspiratii firesti. Iar tu esti foarte hotarata si puternica. In cazul meu, sotul e cel cu avioanele.

Ce sa va mai spun, va urez un sfarsit de saptamana de senzatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare..eu n-am mai scris pentru ca de joi dupa-amiaza mi-a fost rau in continuu....vineri am fost la Medicover, ca nu mai suportam starea de epuizare, ametelile si durerile de cap si am dat peste un medic care mi-a zis ca e o reactie la caldura si trebuie sa beau mai multa apa (desi eu beau TONE de apa, efectiv). Am plecat de acolo plina de nervi si am facut o criza de plans pe drum spre casa, ca stiam ca ceva era serios in neregula cu mine si ala m-a expediat asa....Asa ca seara cand a venit sotul acasa, ne-am dus la camera de garda de la Inst. Matei Bals unde am stat 4 ore jumate..dar macar am fost investigata cu multa seriozitate...nu stiu cum am rezistat acolo 4 ore, ca la un moment dat simteam ca ma descompun in bucati. Mi-au zis ca am sinuzita si un fel de nevralgie asa ca am primit tratament cu antibiotic si anti-algice...Noroc ca n-am apucat sa iau decat 1 pastila de antibiotic pana cand mi-am dat seama ca de fapt am facut VARICELA!!! Asa ca m-am dus iar la Inst. Bals aseara sa vad ce fac....si dr de garda a zis ca pot sa iau antibioticul!!! Ciudat, eu stiu ca nu ar trebui....asa ca am decis sa astept pana scap de varicela si sa fac abia atunci tratamentul pentru sinuzita. Intre timp sunt buboasa rau, fac temperatura destul de mare, am dureri de cap, inapetenta si o stare de epuizare....Sper sa scap usor, totusi...si sa pot pleca in concediu. Ma enerveaza la maxim ca trebuie sa stau in casa minim 10 zile si ca trebuie sa lipsesc de la servici...aveam destul de lucru in perioada asta, of. O sa mai lucrez de acasa cate ceva, asta e. ...Oricum, nu-mi inchipuiam ca iti poate fi atat de rau de la varicela, eu credeam ca fac meningita la ce simptome aveam! Devenisem confuza si nu ma puteam concentra iar capul ma durea rau la ceafa. Plus ca aveam gatul si coloana vertebrala intepenite si dureroase si o febra musculara horror...In fine, bine ca nu sunt insarcinata!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ce vreme, dom'le! Brrrrr!
Sper ca aveti totusi un inceput de saptamana placut... atat cat poate fi de placuta ziua de luni.

Iepumic, iti doresc sanatate. Oricum, cu sistemul medical de la noi, avem nevoie de un car de noroc in plus. Si eu stiu ca nu se iau antibiotice la varicela. Incearca sa vezi partea buna, cata e, a lucrurilor, adica bine ca nu ai ceva mai grav, de exemplu ce te temeai tu.

Tuinea, tu cred ca esti fericita. Fiecare clipa care trece te apropie mai mult de intalnirea de maine. Iti urez sa ai/aveti numai zile frumoase.

O saptamana foarte buna tuturor!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ancuta sanatate maxima. Nu lua antibiotica ca la varicela nu ai voie - asa cu si tu ai spus. Doamne ce medici nebuni.... sa treaca repede.

Glimmer cata dreptate ai tu. Abia astept ziua de maine.

In rest toate tot asa cum le stiti. In weekendul asta am dat o fuga la Ann Summers si am facut parf niste banuti...Apoi m-am certat pe mine dar faptul este consumat. Azi de dimineat aam avut the monday meeting deci de asta sunt mai intarziata si la 1.30 avem o firma care vine sa stam de vorba deci dai inainte cu tupe.

Va pupic si incerc sa mai intru.

Mergi la inceput