Magda luni o sa trimitem actele domnului Popa,si o sa mai mergem si la casa de asigurari din nou,mai incercam multumesc mult pentru mesaj te pup
Ana, drum bun, sanatate multa lui Darius si sa va intoarceti cu bine! 
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Ana, dar Darius cum se mai simte. Ziceai ca nu e foarte bine. S-a mai linistit?
Mamica de
Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
Anca ,e mai bine in sens ca nu mai face temperatura e sub tratament cu antibiotic dar e foarte agitat si nervos
Ana, tinem pumnii stransi pentru formular, il veti obtine, chiar daca va fi cu ajutorul avocatului !
Va dorim sa ajungeti cat mai curand in Germania si apoi, tot cat mai curand, sa va intoarceti acasa cu inimioara sanatoasa ! 
rares - clipe in spirala norocului
imi pare tare rau sa aud ca nu ati rezolvat cu formularul
sper sa rezolvati cat mai repede...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Fetelor,am reusit,plecam azi,nu am timp sa va povestesc prin ce am trecut pt.formular o sa va povestesc lsa intoarcere va pup si va multumesc la toate