**Buburuze de 2009 in actiune(14)**
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
nu-mi vimne sa cred ce chiulangioaice sunteti..iar va gasesc pe pagina 2 ??

Doar ce am terminat curatenia..grele domne cu kinderi,acum faci ordine,si in urma ta e jale si mai mare
lavi cred ca in timp ce mesteream eu la mesaj,tu deja il trimeteai pe al tau
.Deci asa ma gabdeam si eu,de 6000 ron imi luam 3 rochii de mireasa nu una..
simina vezi ca nu ai scris 3 randuri![]()
lali ce faci fata?cum e burtica?
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
la multi ani, RAZVAN-IONUT! Sa fii sanatos si sa ai o viata foarte frumoasa!
Si mami sa fie puternica in continuare, asa cum e ea! ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Picky_toto spune:
Neata
La multi ani drag puiut de Sorina,
Sa cresti mare Razvan, sa fi sanatos si sa-ti bucuri parinti in fiecare zi 

Sorina hai mamicule curaj ssa poti trece peste perioada asta, cand va merge la gradi o sa-l ai mereu langa tine. Munca usoara si sa treaca mai repede zilele sa ajungi la puiutul tau 
Anna sa treaca mai repede starile de rau si sa te poti bucura de sarcina. Cand mergi la control?Deci sambata, asteptam vesti. Ce mai face Vladut? 
Cris sunt tare curioasa sa aflu ce ar putea sa aiba Miru..iar cat despre ce ai patit tu prin spitale nu pot sa zic ca la fel e si aici..nu te baga nimeni in seama fara programare...
Lali si ai inceput sa te pregatesti ptr bebelina?
Mady cu tine ce-i de nu ai mai intraT?
Getik, Ema, Alynta, Ninia si restul fetelor 

Si acum...vreau sa ma arunc de pe un pod, cunoasteti vreunul?!
Frate, una urla, alta plange, e ceva de groaza...sa nu mai zic ca una a avut colici azi-noapte iar cea mare febra si nu putea sa doarma din cauza nasului infundat..maine cred ca merg la pediatra cu ea daca-i continua febra. Azi vad ca se simte ok, exluzand mucisorii galbeni-verzui de la nas si ochii inlacrimati, are chef sa ma enerveze...iar cea mica doarme..Ca deh a venit ziua ...
si eu ma chinui sa-mi beau o amarata de cafea facuta de acum 3 ore
...cea mica are o gura, frate nu am vazut asemenea copil plangacios si care se supara repede daca nu-i dai tatzi cand vrea ea..si sa o vedeti cand o pun la san, il "cearta" ca nu l-a primit la san si se enerveaza pe el...apoi suge ca haplea de se ineaca si dupa ce-i satula ragaie cu sanul in gura
.. Ii dau ceai de fenicul dar vad ca nu o ajuta ca seara cum a venit ora 9 fix cum incep crampele..sau oare stie ca masa se uita la un serial de rahat?!
..si o tine in plansete isterice, asa se manifesta din cauza durerilor pana pe la 12-1 noaptea ..si la 2 se trezeste ca-i e foame..la 4 iar si at se trezeste si Stefi, o pun la olita, ii iau temperatura, ii dau sticla de lapte si uite asa pana adoarme se face 6, iar de la ora asta pana la 8 mai prind si eu 2 ore de somn pana ma trezeste Anna ca-i e foame..si a trecut noaptea..vine ziua .treburi..dar asa in mare ca timp nu mai am de niciunele...sunt in uram de tot cu calcatul hainelor...cu curatenie la fel..deh ![]()
![]()
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
La multi ani! Razvan
picky ma omori fata cu calcatul hainelor.....calca la pitica, ca e mica si gata....ce-ai????? ia si revino-ti cu calcatul si alte trebi casnice. offf.....biata micuta, hai ma mai e un picut si ajunge la varsta la care teoretic ar trebui sa nu mai aiba colici.
si puca mucoasa....asta e mamy, e si ea mica. curaj fetita si ia si te menajeaza
nu-i bai, m-am desteptat singura....am bulit altceva dar mi-am rezolvat problema![]()

lavi uratoooo si grasoooooo![]()
si sensibiloasooooo
al meu pitic arata ca un 'smardoi'.....am iesit aseara in parc si un leagan in care se dadea un copil, a dat peste el....el care se baga exact unde nu trebe....l-a julit sub ochi si are putin vanat...ii trece pana se insoara, cred
. iar am schimbat 2 randuri de haine, ca de.....tre sa ia toate baltile la rand si a vz el ca daca da mai cu forta cu piciorul, apa sare mai sussss
.....acu, de vreo ora, sta in patut si lalaie, nu vrea sa doarma
....deci picky...cand gasesti podul, ma anunti si pe mine![]()
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
SoriLea spune:
Salutare dragele mele
Ieri am avut o zi de de tot rahatul
, dar azi sunt mai bn, asa ca va poftesc sa va serviti cu ceva virtual de ziua micutului meu (altfel v-as invita pe toate la mn si am pune-o de-o mare petrecere
)

Sa va povestesc:
- vineri seara am tinut petrecerea, am inceput pe la 21 si am sfarsit pe la 4. Nu va mai spun ca Razvan a rezistat cu stoicism
si atat s-a distrat si a dansat... dar nu am prea facut fotografii ![]()
-duminica am plecat la tara. Toate bune si frumoase pana marti (exceptand ca se tinea numai dupa mn si nu se departa cu altcineva prea mult - cred ca presimtea ceva). La pranz l-am culcat si apoi am plecat. Pana sa ajung acasa s-a trezit si a inceput sa urle si sa ma caute disperat. Cu greu l-au linistit toti cei 4 bunici
care palngeau si ei odata cu el. Am incercat sa vb cu el la tel si am constatat ca-i fac mai mult rau, ca devenea agitat cand imi auzea vocea, asa ca acum cand sun, nu-l mai cer sa vb cu el, dar il cheama mama langa ea si il intreaba cate si mai cate si el ii raspunde (asa il aud vorbind). Noaptea a dormit bn. Dimineta cand s-a trezit m-a strigat iar, dar nu a plans si l-a scos mama afara de la 7.30 pana la 12.45 cand s-a cerut singur la nani si in nici 2 min dormea dus. S-a trezit apoi voios si a iesit iar afara. Deci acum pot sa spun ca m-am linistit cat de cat ca vad macar ca nu plange si se joaca linistit, dar sufletul meu e gol. L-a fel si casa
si parca il aud in fiecare fosnet si ii simt prezenta cu fiecare por
. E dureros, dar incerc pe cat pe cat pot sa ma stapanaesc si sa fiu tare (sa vad daca imi si iese)
-am sa intru acum sa incarc cateva poze si revin mai tarziu.
pt fiecare si va multumim tuturor pt urari 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
am pus ptitica in patut,asa ca sa stam oleac al taclale,ca maine nu stiu cand o sa intru,si daca dimineata am timp de intis vorba![]()
picky Stiu la ce te referi,ca e nevoie de programare,dar unde am fost noi imi cerea bilet de trimitere,cu toate ca nu era nevoie,si la una din locatii nu are nici dracu care sa astepte la consult,dar cica sa asteptam sa vina dr.(care apropos trebuia sa fie de cateva ore bune ca mai avea putin si i se termina programul)si sa pastram randul
.Fata,esti eroina mea
si mai vrei sa si calci rufele??revino-ti maica ca nu arde tara.pune mana si fa-ti doar stictul necesar si restul sa astepte ca nu o fi foc.Nicu cum se impaca cu noul mediu?Sper sa nu fie nevoie de pediatra si Puca sa fie ok maine,iar Anna sa scape repede de colici
Tu cand mai ai programare la dr. pentru ON ?
ema fata,ce ti-e si cu copiii astia
bine ca nu s-a lovit mai rau
sori offf
cata drama si la voi mai mama.Eu nu o sa fiu nevoita sa o duc asa departe,dar cand va fi la gradinita,cred ca am sa fac ca tamba ca nu o sa-i aud gurita.Mergi in weekend la el sa il vezi?Incerca sa fi tare,stiu ca e greu,dar cand o sa fie la gradinita o sa-l ai aproape de tine
Mirunel
terorista 

BAZAR
SoriLea spune:
Cris asa intentionam, dar toata lumea cu care am discutat mi-a zis sa ma mai gandesc si sa-l mai las ca sa se acomodeze fara mn, altfel il dau de tot peste cap. Citind acum la albinute, Cosminica a dus-o pe Eliza la parinti ei si cand s-a dus dupa cateva zile s-o vada, a respins-o si nu a lasat-o sa se apropie de ea
si nu as vrea sa reactioneze si Razvan asa. Cred ca ne vom duce weekend-ul viitor, cu toate ca sufletul imi urla de durere si as vrea daca s-ar putea sa ma teleportez acum la el 
E fff greu, dar incerc sa fiu tare, iar cand nu mai pot plamg ca sa ma descarc 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
lavinia.p spune:
Dragele mele vin cu vesti cat se poate de bune. Maine-mi vine nepotelul acasa, am sa-l tin si eu in sfarsit in brate pe micul invingator
. Simt o bucurie imensa si va multumesc din suflet ca ne-ati fost alaturi in momentele grele

Va
pe toate si va doresc noapte buna!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru 

emanouela spune:
hop si eu cu burta plina.....am halit pizzzaaaaa
, a facut fratemiu si a iesit superrrrr
sorilea nu l-ai mai lasat niciodata cu altcineva...1-2-3 ore? sincer nu-mi doresc sa fiu in locul tau....ca eu is cu capul, imi iau jucariile si plec acasa, respectiv copilul...bine ca nu e cazul sa ma intorc la job ca la primul semn de disconfort al lui as zbura cu demisia in dinti. multa putere si mergi de cate ori poti sa-l vezi, sa-i explici si sa vada ca te intorci. nu e bine pt el sa pleci pe furis, trebuie sa ii vb, sa-i explici, ca o sa inteleaga....va plange cand pleci, inevitabil, dar in capusorul lui va sti ca te intorci...chiar de ti se rupe sufletelul ca-l vezi plangand, eu te sfatuiesc sa nu mai pleci pe furis, mai ales ca nu e vb de ore ci de zile
cris il calesc fata
.....da, nu e grav, e putin lovit....de-ar ramane doar la din astea usoare dar la cat e de neastamparatttttt.....azi, inainte sa iesim afara, era imbracat, pe pat si sarea....eu si mama in camera, mama mi-a cerut ceva si m-am intors cu spatele la el, sa iau din geanta....printre maini i-a zburat mamei si s-a dus ca tolomacul jos
ce sa-i fac???? sa-l leg??? cred ca asta e sg solutie

noapte buna fetele, ma bag la nani
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail